U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nije postojala jer su prozvani moderatori afere "dogorelo" prihvatili da se odreknu modulara, a ti rekao "ne pada mi na pamet da ostanem bez modulatora", i paf! offline.
Sad je valjda "dogorelo" "izgorelo" dovoljno, pa je sigurna pozicija, šaznam.
Truć - nedostajao je.
Sad je valjda "dogorelo" "izgorelo" dovoljno, pa je sigurna pozicija, šaznam.
Kažem ti, ja sam rekao da može da mi kaže da loše radim i da me razmoduje samo onaj ko me je umodovao, a ako misliš da je "dogorelo" imalo nešto sa time što sam bio slabije na sajtu, onda OK, tvoje mišljenje iako bi mi bilo izuzetno smešno da zbog toga ne dolazim. Stvar je bila lične prirode, pomešana sa koncentrisanjem na nešto drugo.
Ah, "ovde ima neko ko ocenjuje kako ja radim a to nisi ti" - i to nedostajalo je.
Meni smešno bilo da izgubiše modove oni koji su tebe predložili, a ti iste te prozivke pregura, al eto samo primećujem.
Smara me priča, koncentrisaću se na nešto drugo.
Zato što ih nisam ni preguravao. NIje me bilo briga. Ionako godinu dana nisam bio na sajtu maltene, tako da sam začuđen što mi je i ostao mod. Poenta je da me nije bilo briga da li ću ili neću ostati mod, ali da ne osećam nikakav pritisak da idem i sam tražim razmod.
Upravo tako.
Ма опуштено, ја у Београд долазим из других разлога. А и док је Симон ту, биће пехар код нас па макар и краден. Лолололо
Него је л' зна неко шта обухвата ова суспензија Партизана? Је л' само Куп или и првенство пошто су нешто причали да домаће првенство не организује КСС неко нека заједница клубова.
ма опуштен сам ја, али не треба се уљуљкати, кошарка је јако специфичан спорт, у секунди се све промени, играш евролигу, све добро иде, неко баци лопту на кош и све се сруши у тренутку. сутра ако ми будемо прваци, морамо да будемо спремни да се бранимо. :)
РАДОЊИЗАМ! Лолололо
Djenka - za ili protiv?
Pa odluči se bem te!
Ja sam za. Nego me mišljenje zanima xD
Za
Ja nisam. Nije oduševio. Da hoće Marjanovića da vrate, ok. Pa i Kalnića, znaš da će biti maksimalno koristan.
Za Đenku sam onako, podeljen. Može ali kao bekap nekom crnji razbijaču što reče Bač, nikako da bude lider.
Ako ti kazes da nisi za onda nisam ni ja
Rispekt za podršku brat.
Protiv
Ok
Džoni Kurajber zvani Gonzo ELOUEL
Još reci da te ela vozi i pomislićemo da ti je gonzo izgubljeni brat lol
Hahahahaha
Симон остаје (дувајте га ненавидници!), Мицић се враћа у Бајерн.