Pričaš gluposti ker si neobavešten. Kakav bojkot Telekoma i Epsa, šta pričaš znaš li koliko para su dali Fk i Kk Partizan poslednje dve godine? Generalno jedan si od neobaveštenijih likova, gledam dosta njih te potprcava lejtli, čak i nubovi
Svejedno mnogo manje nego Zvezdi, ali ipak... ne bojkotuješ nekog ko te pomaže. A ovo za ideu i nije bila nikakva priča o bojkotu, to neki pojedinci kenjali nešto, kao što si rekao privatnik može mu se kako hoće. Doduše posle odredjenih sedmodnevnih radnji koje su poreske inspekcije morale preduzeti, ali ipak.
Dangubić najbolji u prvoj četvrtini, nisam verovao da ću to ikad napisati. Ajde malo pik en rola Jovića i Kuzmića, ajde malo Gudure, ne kao ove cigle do sad, ne gradimo kuću.
не знам баш да ли им се јебе за вучића. у идеи га извређаше на пасја кола.
Pričaš gluposti ker si neobavešten. Kakav bojkot Telekoma i Epsa, šta pričaš znaš li koliko para su dali Fk i Kk Partizan poslednje dve godine? Generalno jedan si od neobaveštenijih likova, gledam dosta njih te potprcava lejtli, čak i nubovi
Aaaa znaci dali su vam brdo para, pa sto ne kazes...lepo je cuti.
A idea je privatna firma jbg mogu da daju pare kome oce, pozz.
Svejedno mnogo manje nego Zvezdi, ali ipak... ne bojkotuješ nekog ko te pomaže. A ovo za ideu i nije bila nikakva priča o bojkotu, to neki pojedinci kenjali nešto, kao što si rekao privatnik može mu se kako hoće. Doduše posle odredjenih sedmodnevnih radnji koje su poreske inspekcije morale preduzeti, ali ipak.
E prc malo nema pljuvanja pa lizanja!
Meni ovo dovoljno da znam da iako imate pare jebemo vas strucnim i sistemskim radom.
Skeptican sam po pitanju vecerasnje pobede.
не да сте бојкотовали телеком него сте и картице њихове ломили и качили на интернет слике зато што вам је дуло тако реко
истина, ја сам бацио две картице, прешао у теленор. па сам се после вратио кад су платили рату.
едит: у ствари нисам буквално бацио картице, задржао сам број
Danga > Badinger
хаха ал као на сахрани јбт, говна позерска ћуте као да губе 40 разлике а не 2
Volters ce viti novi Mekel kako se cini.
Dangubić najbolji u prvoj četvrtini, nisam verovao da ću to ikad napisati. Ajde malo pik en rola Jovića i Kuzmića, ajde malo Gudure, ne kao ove cigle do sad, ne gradimo kuću.
Jaka - sveti se
нисам гледао утакмицу са панатинаикосом па да будем компетентан да кажем да беља нема појма да игра кошарке, ово што сам сада видео је горе од ребића
Volters - nedobar je
Pa za šta se sveti, svetim mu se sestri, šta smo mu mi uradili, šta mu falilo ovde.
Pljuvali su ga čobani poput Marka i sad je ljut
I ja bih bio
Dajte strim neki crko mi onaj na jucubu.