КК Црвена звезда

  1. Jović je već izpizdeo što ne ide, crnac je na godinu valjda. Dangubić, Simonović, Lazić, Mitrović, Bjelica ok igrači koji nemaju mesta u top klubovima. Dangubić i Kuzmić ne mogu sami tamo ni sa Gaudlokom. F4 je neka druga dimenzija, ali dobro ne krivim vas što ne znate.

  2. A Partizan da, ne pravi se tim za ispod milion evra. Ali mi imamo neke druge stvari.

  3. edit: mislio sam gudurić i kuzmić

  4. Brt Jovic, Guduric, Simon, Bjelica, Kuzmic skroz respektabilna petorka izmene su sranje osim Brancila on je gospodin. Nejt mozda bude top pojacanje...uz dva grmljavina crnca tim bi bio u top8 minimum, ali bas minimum.

  5. respektabilna, samo toliko. Na 30 utakmica ne vidim s kojim pojacanjima neko sa ovih terena moze da ostavi tri od ovih timova iza sebe: CSKA, Makabi, Olimpijakos, Barselona, Real, Fenerbahce.

  6. Videćeš ti sledeće godine kad se vrate Bobi, Cirbes, Teo i Kalina i kad Čović plati još dva-tri crnca koji imaju 20p u rukama aha aha šta ćemo onda aha

  7. od svih nabrojanih mozes da vratis samo moj kurac usta, ahahahaha

  8. Zvezda treba da dovede nekog brutalnog crnca koji je opasan u reketu i da pošalje Simanića malog kao dobrovoljca u Siriju par mjeseci da pusti malo muda, jer ne hvale ga džaba svi živi skautovi kao najvećeg mladog talenta kad je riječ o krilnim centrima... samo mu fali šmek i muda i bio bi opasan sigurno.

    Ne bi bio loš ni neki iskusan šuter, jer zvezdini šuteri kakav god potencijal imali mnogo ih jebe što nijesu konzistentni

  9. https://m.youtube.com/watch?v=zd0AhvDHjRE
    Deset puta sam pogledao ovo, koliko jeftini poeni jebemti, imaš najboljeg šutera kog treba sačuvati, ušao u seriju, igraš na 2.5-3 metra od njega i padaš na cim glavom praktično. A dva poena prednosti i gotovo pun napad za pobedu. Ne krivim simonovića, da se razumemo, njemu je dat zadatak da ga čuva u tom napadu, probao da ispuni, fejlovao, okej, očekivano. On za mene nije kriv, bolje ne ume. Samo mi radonjić nije jasan, pa mater ti jebem, najbolji igrač evrope trenutno, ti stavljaš simonovića da ga čuva, jeb'o te u dupe, ne zna da igra odbranu i gotovo, koji ti je kurac paljevino pa to vidim i ja, koji sam totalni nub za košarku, ne ume, pada na svaku fintu, skače na svaku fintu šuta, okani se toga sve ti jebem budalo maloumna jebem ti završnicu tvoju. Pa bolje kuzmića da si stavio, makar bi išao na prodor u toj situaciji (i opet bi se našao đenka da pravi glup faul uz poklon poene).

    Pusti ga da položi sam kao duh pa osmisli napad pička mu materina, usrao se k'o grlica.

    Koliko god da mi je gotivan, i sve mislim "ma uče se te završnice vremenom, treba tu iskustva da bi se došlo do rutine, ne, ne napreduje čovek uopšte u tom segmentu i gotovo. Pa ne znam, ako ćemo dobijati svaku četvrtu-petu neizvesnu završnicu isključivo zbog naše gluposti, u ovakvom sistemu gde se često ulazi u neizvesne završnice zbog poprilične ujednačenosti dobrog broja timova, teraj u kurac onda, nema ništa.

  10. Ne kažem da lengford ne bi pogodio i preko tri ruke sa 9 metara i da je odbranu postavio željko obradović lično, ali ovo je delovalo baš pogubljeno totalno. I odbrana, i naredni napad u kom nije bilo ni gudurića, ni jovića.

    Jeste, lako je biti general posle bitke, al' sam morao da se istresem malo, ne zamerite.

  11. подсјетимо се дарушафаке, ту је симон исто показао како пегла одбрану

  12. Imao je i onaj airball u trecoj cetvrtini mislim, videlo se da nije ovo njegova nocx inace bi zalepio Lengforda sig ;))

  13. Jel realno da Radonjić onako promaši poentu na kraju? Još u vreme Džordana treneri poput Tomjanovića i Džeksona su imali sličnu taktiku, puštaj Džordana on će svejedno ubaciti svojih 30 poena, čuvaj ostale. A kad vidiš da niko drugi ne sme šutnuti, dva centra pod koš da brane reket i trojicu da mu dišu za vrat. Videlo se sinoć zadnjih nekoliko minuta da će Lengford sam igrati. Nijedno udvajanje Radonjićevi igrači nisu napravili. On misli stavi drvoseču Lazića na njega i to je dovoljno, pa nije mu Lengford Pavlović. Tom Laziću su mnogi decu pravili u EL.

    Verovao sam da Radonjić nije veliki trener, sad sam ubedjen u to, on nikad neće znati da odgovori na trenutak.

  14. pardon, htedoh reći Rik Adelman umesto Fil Džekson

  15. nikad neće znati da odgovori na trenutak.

    Pa i da se složimo ponekad.

  16. Nijedno udvajanje Radonjićevi igrači nisu napravili. On misli stavi drvoseču Lazića na njega i to je dovoljno, pa nije mu Lengford Pavlović. Tom Laziću su mnogi decu pravili u EL.

    to je to

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.