Хахах ладно се лик надрко
па мора неко да вам каже какве сте џукеле, постали сте бесрамници
BRAVO, IZNERVIRALI STE ŽELJKA, NADAM SE DA STE SREĆNI SAD :'(, A TI KALINIĆU POGOTOVO!
A vi kao niste prozivali Štimca pre par nedelja, a koliko nas je samo taj čovek zadužio
Lečki Brav XD
Само за ротквицу!
https://www.youtube.com/watch?v=Xrmopqix8oQ
Zeljko govno uvek pljuje igrace posle poraza
пролетос нанео ме је пут са пријатељима у један елитни локал у престоници. Забава је трајала неких два сата у локалу док су прекопута седели Мирко Шијан. Ту су се и задесиле рођене ћерке прослављеног фудбалера Драгана Џајића. Када је њихово понашање превршило сваку меру преузео сам ствар у своје руке и почео ударати Џајићеву ћерку сумануто из све снаге. Када није могла да се одбрани почела ме је наговарати на секс у хотелској соби са планом да ми одузме живот када заспим.
Hahahaha Mbodj jebeni.
https://www.instagram.com/p/BPLhXZ6DHhY/?taken-by=mamadou_mbodj
zvezda se zajebala sto nije zadrzla mbodja.
Iz kakve li smo mi njega gladi izvukli te je ovoliko naložen i zahvalan i dalje?
ma klinac pa se naprzio, osetio malo beograd malo mu neka klinka popusila jer igra u zvezdi malo dobio i parica kakve nije video u zivotu...afrika je to, cemer jebeni.
od zvezde je dobio markicu za prevoz, 3 obroka dnevno i gajbu da deli sa nekim sabratom iz somalije.mozda 300 evra jednom.da ima.
Космајац
пролетос нанео ме је пут са пријатељима у један елитни локал у престоници. Забава је трајала неких два сата у локалу док су прекопута седели Мирко Шијан. Ту су се и задесиле рођене ћерке прослављеног фудбалера Драгана Џајића. Када је њихово понашање превршило сваку меру преузео сам ствар у своје руке и почео ударати Џајићеву ћерку сумануто из све снаге. Када није могла да се одбрани почела ме је наговарати на секс у хотелској соби са планом да ми одузме живот када заспим.
Znam. Zato me i zanima u kakvoj li je bedi živeo kad mu je i to premija u životu. Upravu je pseto.
EDIT: Vrv je kad nije igrao krečio Terzi vikendicu pa je i tu možda dobio koji obrok više.
imaginarni obrok vise.
Mbodj je nosio dresove svoje u selo za lokalnu ,,ekipu,, gde je igrao. Samo ne znam kako su ga pronašli jebeno.
vozio sagmajster reli pariz-dakar video iznemoglog crnca u pustinji, dao mu vode,ovaj ga iz zahvalnosti pratio do srbije.video ga terza.pita ga jel studira,ovaj se pogubio.
Lik drži kevu na fb profilnoj.
A slike od kuće su kao da ih je UNHCR snimao za neku svoju kampanju za siromašne hahahah
željko solidna rotkvica