Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
AHAHAHAHAH
umre i od starosti. Možda je ljut što nije kapiten?
Ne sekirajte se, Marjanović će biti duplo bolji. Mali
Ristić neka se rotira sa Raškom. Kroz sezonu videćete bobana kako vremenom
raste. Ima on kvalitet, samo mu treba neko da ga
kultiviše. Može da izraste u najboljeg igrača. Šilb je isto klasa
Zaboravio sam Dženkinsa, Blažiča (ništa još nije pokazao, a davao po 34 poena prošle godine), iskusnog Nelsona, kapitena, Lazića odbranu, ove klince....
Zvezda nije imala jači tim nikad
Jel ovo igra Zvezda ili Majami? LEBRONE DODJI NA CRTU, SISO! Stvarno kidaju odbranu, alal vera. Nije mogla da dodje u bolje vreme ova pobeda, nego pred Lokomotivu. Sa kim je sledeca u Aba ligi?
nije bitno sa kim, pobedjujete
Пре сат и нешто сам дошао кући, нисам био од јуче још, уђем на сајт да видим кад пуштају карте и видим:
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/karte-vec-od-danas-u-prodaji
Па јебем им матер, ДАНАС јављају да се карте ДАНАС пуштају у продају! КАКВИ МЕНТОЛИ! Надам се да је остало ових карата од 600, не могу да дајем више сад...
Идиоти.
Ja radio, i dam ortaku kes da mi uzme, i on baja kaze ribi sektor 400, misleci na sever, i uzme 7 karata za jos gomilu ljudi, ode u usce, pogleda karte, kad ono pise jug... Ne znam da li moze da se zameni, fazon da odem na prodajno mesto i kazem dajte mi sever, evo vam jug, prodace ga ionako....
Бесан сам као лептир.
http://www.dodaj.rs/f/V/US/1uHA7y5u/eventim.jpg
ахахаххахахаха
АХАХААХАХАХХАХ ДАВИМ СЕ ХАХАХАХА
od juče nema severa, ja isto uzeo sektor 400 jug
Узмем позовем Евентимов кол центар и оператерка ми каже да има још карата од 600. Отишао до Маракане и купио за југ, реко ми лик да сам могао и север да узмем да сам дошао 2 минута раније. Да нисам пичка, ишао бих у Вин-Вин у Краљице Марије да их напушим курцем (они су рекли да нема више карата), пошто њима не могу да пошаљем протестни мејл лоло
ЈЕБАЋЕМО КУБАНА!
MA OPUŠTENO, BIĆE MESTA ZA SVE
GDE ČELJAD NISU BESNA VESNA NIJE TESNA
OPAAAAA
Hahahahahaah Bravo Stevane
Ja uz'o karte za jug, gornji prsten, neće ćale dide na sever lolo
Dok je Zvezda postojala vi bojkotovali, sad izgiboste za karte da gledate FMP. Vama nikad ugoditi.
I na koji način to tebe dotiče?
Ma radim neku sociolosku studiju.
Aha, pa tako kaži, da ne protumačimo slučajno da ti je prodaja karata za našu utakmicu trn u oku.
Kad bi bar jednom neko upao na temu sa originalnom forom... :/
Размишљам се само да ли да отворено навијам за Кубан, оно типа Калниетис да тројку а ја зовем трубаче, или да имам ону пичкенску спику као ''јао па ја бих баш волео да српски тимови далеко догурају'' а у ствари се потајно штипем од задовољства кад Боби промаши слободно бацање.
Желим вам све поразе и још једну паузу од 20 година у овом такмичењу у коме сте залутали.
Поз.
Pored ovoga što je Zapata poželeo, da vam poželim i da budete peti u ligaškom delu ABA lige.
Poz.