КК Црвена звезда

1. Sta se ovo desava, imao sam vas u hendikepu
    Alo cigani jebem vam zemlju

2. Đenka izvukao stvar

3. A kad kažem stvar, mislim izvukao palamar i završio posao

4. Bravo cigani ludaci
    Sad odoh piti i jesti na vas racun

5. Od 18 poena Zvezde u poslednjoj četvrtini 12 je dao Dženkins i imao onu jednu do jaja asistenciju. Bukvalno, da nije bilo njega, izgubili smo, pošto niko drugi vola nije mogao da ubode.
    Ovako jebemo.

6. Hvala djenka ciganine

7. Trinkijeri priča srpsko-hrvatski bolje od Itudisa, malo sam se začudio dok se nisam setio da mu je mater Hrvatica. Nahvalio nas lepo.

8. Pa bolje priča i od Radonjića haha
    Nema dobrog trenera a da ne priča srpski ili neku varijaciju na temu

9. Ајмо Армани!

10. џенкинс се опрао за оне глупе шутеве са шест и по метара у бар пет претходних утакмица

11. kad god procitam markove postove prisetim se svojih reci od pre jedno god, god i po eh

12. Ja vas godinama samo slusam tj gledam sta pisete i cekam momenat da kazete OK PS JELI SMO GOVNA NEMOJ NAM ZAMERITI KO PRIZNA POLA MU SE PRASTA

13. Inace JEBI KARAJ PRDI ok?

14. Маркo
    добра текма

>Brose počinje da se vraća u igru

Маркo
    јеботе ови ће да изгубе а водили 25 разлике

>Zvezda se opet odljepljuje na +15

Haha znao sam da će nešto poći u kurac čim je Bač imao dobar komentar

15. I da, Fajnal fooor, grijeh me prati, lutam gratom sitni sati

16. јеботе ови ће да изгубе а водили 25 разлике

ово напишем јер сам сујеверан ко курац, обично се деси супротно

ето открио сам вам једну малу тајну, зато напишем и пред утакмицу да губимо

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.