Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sta se ovo desava, imao sam vas u hendikepu
Alo cigani jebem vam zemlju
Đenka izvukao stvar
A kad kažem stvar, mislim izvukao palamar i završio posao
Igrač utakmice
MARKOOO
SI MO NOVIĆ
https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif
Bravo cigani ludaci
Sad odoh piti i jesti na vas racun
Od 18 poena Zvezde u poslednjoj četvrtini 12 je dao Dženkins i imao onu jednu do jaja asistenciju. Bukvalno, da nije bilo njega, izgubili smo, pošto niko drugi vola nije mogao da ubode.
Ovako jebemo.
Hvala djenka ciganine
Trinkijeri priča srpsko-hrvatski bolje od Itudisa, malo sam se začudio dok se nisam setio da mu je mater Hrvatica. Nahvalio nas lepo.
Pa bolje priča i od Radonjića haha
Nema dobrog trenera a da ne priča srpski ili neku varijaciju na temu
Ајмо Армани!
џенкинс се опрао за оне глупе шутеве са шест и по метара у бар пет претходних утакмица
kad god procitam markove postove prisetim se svojih reci od pre jedno god, god i po eh
Ja vas godinama samo slusam tj gledam sta pisete i cekam momenat da kazete OK PS JELI SMO GOVNA NEMOJ NAM ZAMERITI KO PRIZNA POLA MU SE PRASTA
Inace JEBI KARAJ PRDI ok?
добра текма
>Brose počinje da se vraća u igru
јеботе ови ће да изгубе а водили 25 разлике
>Zvezda se opet odljepljuje na +15
Haha znao sam da će nešto poći u kurac čim je Bač imao dobar komentar
I da, Fajnal fooor, grijeh me prati, lutam gratom sitni sati
ово напишем јер сам сујеверан ко курац, обично се деси супротно
ето открио сам вам једну малу тајну, зато напишем и пред утакмицу да губимо