Jebote Mitrovicu se u faci vidi da je priglup, krene lepo i onda usere 4 napada. Najjaci su mi pokusaji asistencije, gde cela hala vidi kome ce da baci, ali ipak proba ...
Simon kvalitetno jebe prvo poluvreme, a onda stane cisto da jebe i nas koji ga imamo u plus. Djenka je jako zahvalan stranac, da ne kazem crnac.
Uniks i Olimpijakos da pojebemo kuci i onda da gledamo ko ce da ga primi u top8.
Al kad kazes da znas da ce da se desi suprotno, onda se ne desi!
Znamo jbt i mi volimo kad bajes
Gde ste braćo cigani, vidim aktivno jebemo Evroligoa.
Lijepo je biti zvijezaš ovoga jutra.
па не баш, исто је ко јуче
Jebote Mitrovicu se u faci vidi da je priglup, krene lepo i onda usere 4 napada. Najjaci su mi pokusaji asistencije, gde cela hala vidi kome ce da baci, ali ipak proba ...
Simon kvalitetno jebe prvo poluvreme, a onda stane cisto da jebe i nas koji ga imamo u plus. Djenka je jako zahvalan stranac, da ne kazem crnac.
Uniks i Olimpijakos da pojebemo kuci i onda da gledamo ko ce da ga primi u top8.
Црње су нам максималне ове сезоне.
Al što me Mitrović iznervirao sinoć. Ako pravimo buku da se ne čuje himna, onda neka tako i bude, da se protivnici pogube na početku.
Al ne, Mitar uvek mora da izigravi nekog korektnog i vaspitanog tipa, pa im rukama pokazuje kada je gotova himna. Mrš majmune jedan smotani.
Himna cula se, Delije zakazale, Covicu legendo!
Al što me Mitrović iznervirao sinoć. Ako pravimo buku da se ne čuje himna, onda neka tako i bude, da se protivnici pogube na početku.
Al ne, Mitar uvek mora da izigravi nekog korektnog i vaspitanog tipa, pa im rukama pokazuje kada je gotova himna. Mrš majmune jedan smotani.
Axaxaxaxa pa ovo ceo dan pišeš po Fejsu XDDDD
Pa kad nemam tviter. Xd
мајку им јебем у пичку глибаву турску
Slepci iz Panatinaikosa. Mi sad gostujemo Realu, pa Armaniju, pa kod kuće protiv Olimpijakosa, biće jebeno.
Vise mi je do tiketa ali jebem im majku sto izgubise i zbog ovoga
Kolko nam se namestali rezultati u prvom delu, tolko nas sad jebu.
Od one nase tekme i poraza od efesa kuci, svi rezultati uskurac.
Сад видим да је Кари био на утакмици, одмах ми паде на памет сценарио у ком Радоња одлази на крају сезоне и мења га Пешић.
Stec to se i provlacilo po nekim "kuloarima". A ja bih voleo da ostane radonja eto koliko gotivim njusku.
Oa u ovom slučaju to bi bio korak unazad. Ne verujem da bi Pešić sa ovakvim timom pravio ove rezultate.
Al otići će Radonja, moraće da naplati ovo što sad radi sa Zvezdom.
Mislim da pesic dosta manje rotira
Hahaha nikad neće dosaditi