КК Црвена звезда

1. Kaj te muči bombaš moj

2. Bombi mi ćemo vama sutra da čestitamo XDDD

3. Ne muci me nista, pitam kako si

4. Bombas kad igrate finale onog krovnog takmicenja poceo sam da pratim kosarku

5. гледај кад победи одвратна басконија

6. Ne moze fener da se odlepi i to ti je.

Mora baskonija da izgubi ovo, ne zanima me!

7. A zelimiru nije crvena glavudza, znaci da ih pusta picka osmanlijska.

8. мале су шансе да прође звезда даље са оваквом ситуацијом

9. све те јебало и турци јебени и ко им је дозволио да играју кошарку

10. Panata vodi, Baskonija vodi, aukurac sve. Cak je i zalgiris mogao da dobije panateneikos, al da fener gubi od baskonije jebene, to nema smisla.

11. Ma da, Fener u poslednjih par kola gubi od Darušafake i evo sad Baskonije, a dobijaju CSKA, Olimpijakos i Pao, tačno nam svi rezultati idu ko uz kurac, još samo fali da Darušafaka dobije Olimpijakos u gostima.

12. Ово би лако могло да буде као она година када са 4-6 нисмо прошли у топ 16 баш због тих неких несретних кругова у које смо упали док су у другим групама и тимови са 3 побједе ишли даље.

13. Valjda ce mrtvi fener da preokrene.

14. Tad je bilo 4-6, sad ćemo da budemo u plusu. Al ajde da ne preterujemo sa pesimizmom, to je Markov posao, još uvek je sve u našim rukama, samo da se Jović što pre oporavi i neće biti problema.

15. Јесте, лечки, ја сам нешто пребацио. Исправио сам одмах. Али јако слична сезона, и тад смо губили те неке мечеве на једну лопту, баш као и ове.

Ја само кажем да би могло бити, али и дање вјерујем у ДР.

16. Диксон је кретенчина тешка.

17. Brate, ovo sujetna glavica zelimir pušta namerno.

18. Kaze posle "prijatelji". Mrs picko jebem te u glavu rumenu da te jebem

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.