Ma da, Fener u poslednjih par kola gubi od Darušafake i evo sad Baskonije, a dobijaju CSKA, Olimpijakos i Pao, tačno nam svi rezultati idu ko uz kurac, još samo fali da Darušafaka dobije Olimpijakos u gostima.
Ово би лако могло да буде као она година када са 4-6 нисмо прошли у топ 16 баш због тих неких несретних кругова у које смо упали док су у другим групама и тимови са 3 побједе ишли даље.
Tad je bilo 4-6, sad ćemo da budemo u plusu. Al ajde da ne preterujemo sa pesimizmom, to je Markov posao, još uvek je sve u našim rukama, samo da se Jović što pre oporavi i neće biti problema.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kaj te muči bombaš moj
Bombi mi ćemo vama sutra da čestitamo XDDD
Ne muci me nista, pitam kako si
dobroe
Sretan ti 8 mart
Bombas kad igrate finale onog krovnog takmicenja poceo sam da pratim kosarku
гледај кад победи одвратна басконија
Ne moze fener da se odlepi i to ti je.
Mora baskonija da izgubi ovo, ne zanima me!
A zelimiru nije crvena glavudza, znaci da ih pusta picka osmanlijska.
мале су шансе да прође звезда даље са оваквом ситуацијом
све те јебало и турци јебени и ко им је дозволио да играју кошарку
Panata vodi, Baskonija vodi, aukurac sve. Cak je i zalgiris mogao da dobije panateneikos, al da fener gubi od baskonije jebene, to nema smisla.
Ma da, Fener u poslednjih par kola gubi od Darušafake i evo sad Baskonije, a dobijaju CSKA, Olimpijakos i Pao, tačno nam svi rezultati idu ko uz kurac, još samo fali da Darušafaka dobije Olimpijakos u gostima.
Ово би лако могло да буде као она година када са 4-6 нисмо прошли у топ 16 баш због тих неких несретних кругова у које смо упали док су у другим групама и тимови са 3 побједе ишли даље.
Valjda ce mrtvi fener da preokrene.
Tad je bilo 4-6, sad ćemo da budemo u plusu. Al ajde da ne preterujemo sa pesimizmom, to je Markov posao, još uvek je sve u našim rukama, samo da se Jović što pre oporavi i neće biti problema.
Јесте, лечки, ја сам нешто пребацио. Исправио сам одмах. Али јако слична сезона, и тад смо губили те неке мечеве на једну лопту, баш као и ове.
Ја само кажем да би могло бити, али и дање вјерујем у ДР.
Диксон је кретенчина тешка.
Brate, ovo sujetna glavica zelimir pušta namerno.
Kaze posle "prijatelji". Mrs picko jebem te u glavu rumenu da te jebem