Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nikad brt xd
Zezajte se vi, ali na tim takmicenjima gde sam otvarao teme i radio analize, Srbija uzumala medalje.
Sad spremem opasnu analizu za EP, osvajamo zlato!
http://www.espreso.rs/sport/fudbal/126053/totalno-propo-zario-je-i-palio-pogadjao-nerealno-bio-kapiten-a-sada-je-dobio-drugi-otkaz-u-par-meseci-video?utm_source=del&utm_medium=referral&utm_campaign=del
Da nije Luka Mitrovic?
Malo analize gde smo sta smo i moze li u top8.
Real Madrid u gostima
Armani u gostima
Olimpijakos kod kuće
Barselona u gostima
Uniks kod kuće
Darušafaka u gostima
Raspored Efesa do kraja (13-11):
Bamberg kod kuće
Makabi kod kuće
Žalgiris u gostima
Fenerbahče kod kuće
Olimpijakos kod kuće
Real Madrid u gostima
Raspored Baskonije do kraja (13-11):
Fenerbahče u gostima
CSKA kod kuće
Bamberg u gostima
PAO kod kuće
Galatasaraj u gostima
Žalgiris kod kuće
Raspored Darušafake do kraja (12-12):
Olimpijakos u gostima
Barselona kod kuće
CSKA u gostima
Galatasaraj kod kuće
Bamberg u gostima
Crvena zvezda kod kuće
Raspored Panatinaikosa do kraja (14-10):
Žalgiris u gostima
Real Madrid kod kuće
Armani kod kuće
Baskonija u gostima
CSKA kod kuće
Makabi u gostima
Solidna analiza
Oh
Ni sam ne bih bolje analizirao
Evo jedna analiza gole žene
http://dm.damcdn.net/pics/wp-content/uploads/2014/01/beautiful-nude-girl-07.jpg
Na kamenu.
Sad je potpuna analiza.
dA
Imacemo jos 5 pobeda nadam se. 4 realno. Minimum 3 ako zgovnamo nesto
Ja pa nisam optimisrican, cenim da dobijamo samo 2.
Tačno bih nervni skom dobio da ne prodjemo u top8, jos da to bude u zadnjoj protiv darusafake, muda bih pojeo sebi.
Mada baskonija i darusafaka imaju zajeban raspored do kraja, valjda ce da gube mameimga.
Gde je Dulo sad da tempira formu za kraj sezone dovođenjem 3 crnca od milion ipo kikirikija
Kad bi nam dosli pavlovic i plej xd
ххахаха анализа која се састоји само од распореда утакмица
онда би радоњић морао много да ротира
Pa raspored sam stavio da svi zajedno analiziramo, al izgleda da cu opet morati sve sam. Xd
Ćilmo anal izira sebe ovim
http://www.isplatise.rs/gui/products/Zlatiborac-kulen-rinfuz.gif
čmaroljublje
Glavni kako si?
Uzgred delije, sretan vam 8 mart.