КК Црвена звезда

1. Jeste Mitka u pravu si.

2. Inace Baskonija ima najlaksi raspored i oni su prosli svakako jedan kroz jedan. Pao ima najtezi, ali zna se kako ti bogatasi kalkulisu izmedju sebe na kraju. Sve u svemu sa Turcima ce biti klanje i to je to.

3. Pa nije on promašio nego Benet, baš da vidim da li će Željko sad njega da prozove kao onda Kalinića lako je po Kaliniću pišati

4. бомбаш оставио неглуп пост

5. наточимо шампањ пиће

6. звезда буквално нема шансе да прође ако не победи сутра

7. Bezi bre bombase gavrane mrtvi

8. Vidim kad nisam dobrodosao, povlacim se

9. Da, Marko, bukvalno :)

10. Evo i panateneikos izgubio. Da su ovi mrtvi turci dobili, sve bi bilo ok. Samo sutra darusafaka da izgubi.

A sto je najgore, mi igramo dobro i pobedjujemo, al brate kako nas zadnjih par kola.nece ostali rezultati to je tuga.

11. Jes da ga stalno napusavam, al grize me savest sto sam sad napusio bombasa, jer se meni nije ni obratio, nervozan sam bio. Izvinjavam se.

12. Pa nije on promašio nego Benet, baš da vidim da li će Željko sad njega da prozove kao onda Kalinića lako je po Kaliniću pišati

Али је потрошио десет секунди и вратио пас који замало није био изгубљена лопта, а и поред свих да црнац шута за 3 је лоше организован напад.

13. Bogdan je hteo da resava al jbg, igrao je momacki i da je imao jos jednog.da igra upola kao on bilo bi to reseno pre tog zadnjeg napada.

14. Потпуно се слажем.

15. da su mu sudili slobodno bacanje heh

ok sprdam se dobar je bogdan ali ne ide mu nesto match winner

16. Уникс се распао. Било би лијепо да овакви буду и у Београду.

17. Oće li ovaj Fener izgubiti od svih naših direktnih konkurenata, govna mrtva.
    Kako bih voleo da ih svi do kraja nekom mađijom naguze i da u top osam nalete na CSKA ili Real, govna odvratna, padnu na neko sedmo mesto.

18. Mi dobijamo Žabare, Barsu i Unics do kraja.

19. Daru gubi samo od Olija i CSKA do kraja, što bi značilo, imaće pobedu više od nas i popušiće đoku.

20. Ne verujem da će nas powerslavna braća pustiti u BGu, govna su to Grčka.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.