КК Црвена звезда

1. све ти јебем како ћемо да испаднемо

2. Imam 2 insajderske informacije pored kojih ću napisati koliko tačne mogu da budu u zavisnosti od koga sam ih čuo

1. Jović i Čović su se gadno porokali ---------- 87%
    2. Gudurić i Simonović su se posvađali ------- 24%

3. Ovo drugo se videlo u uzivo prenosu ne znam zasto je to insajd info

4. Ali jebacemo reala sutra bre u sred madrida radonja doktor za spance volters 31p brancilo cuva ljulja ko milutinov bobija

5. На чију страну би стали у сукобу Сима - Гуда? Обојица љубимци навијача.

А док траје фајт Јовке пева ''ТО Симо! Наоред Звездо тебе волим јааа... ''

6. Uh zajebano pitanje

7. надајмо се да ће гудура извадити око симону

8. Za pribojca navijas picko??

9. Bosko Simic
    Ovo drugo se videlo u uzivo prenosu ne znam zasto je to insajd info

Želeo sam samo da izgleda kao da imam više od jedne insajd informacije. Možeš li me kriviti zbog toga

10. Hoces da obrisem post? Xd

11. E pa sad neću baš

12. Ok. E slagao sam ja da se ono videlo u prenosu ja u becmenu imam slab signal sve sneg nemam ni kablovsku VUCICU PEDERU DRZAVA DA URADI NESTO

13. Није страшно за Симона и Гудуру, не морају да се воле, боли ме курац ако се не буду понашали ко Ракочевић и Јарић, али ово за Јовића се баш надам да није истина.

14. Kakva je ovo insajd informacija, ovo sam vam pricao jos pre dva meseca na ovoj temi, to je javna tajna. Jovic je hteo da ide u Barselonu, ovaj ga nije pustio, tad se znalo da ce da ga boli kurac da igra do kraja sezone.

15. A i to me boli kurac ako se bude zajebavao zvace coki ekipu koja je pricala i sa djenkom i proigrace nece ga ni ledja vise boleti inace ce u beocin da ide da igra sa skrsenim kolenima

16. Dal ce da se raspadne sve sad pred kraj, zasto to rade da li su odista takvi cigani, ne ja ne zelim da verujem

17. Red star is everything to me...

red star is life...

My heart is always with red star

red star i love you

Mislio sam da neke od naših pesama prevedem na engleski, možda nekom zatreba u nekim situacijama

18. Prevedi na nemacki mozda kaizen v2.0 uvalja svabama

19. uuuuu

aaaaa

RED STAR

SHE'S THE BEST SHE'S THE BEST, OUR RED STAR, OOO STAR

20. Trnu mi jajca pred večerašnje tekme. Kad bi Kiksnuo i Efes i Darušafaka pa na miru da gledam našu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.