КК Црвена звезда

1. да дарушафака КИКСНЕ

реци после пораза од олимпијакоса... у јеботе како смо толики слепци не можемо победимо ни олимпијакос они су у рангу житко баскета

2. Ma moze DACKA da ga duva veceras, nemaju oni sta da traze u pireju

3. Mada mi pišamo po španskim ciganima u sred madrida i ćao zdravo. Onda nam je i 4 mesto blizu, ko jebe zelimira sto je izgubio sinoc jbg.

4. не сери бре више

5. Beži bre debeli u pm

6. не сери бре више

Jebo majku nisam video nekoga da se manje razume u otprilike sve sto postoji na ovoj planeti a da vise kenja

7. Pa kad sam svestran.

8. Ladno cemo za dva kola da budemo cetvrti i da pisamo u usta svima. Radonja vezuje 3 pobede sada LA-GA-NO.

Veceras Simon (ko bi drugi), pisa po Realu, Armani laganih 15 razlike uz domincaiju centara i onda Olimpijakos bratski, prvi put,d a skinemo nevinost.

9. ај у сто марке да нећемо

10. Ne preteruj đembeli, umereni pesimizam razbija maler..ti ce nas stvarno izmalerises.

11. Proracunao sam, 68,78% pesimizma max. Xd

12. Unistice vas Ljulj veceras

13. Unistice nam kurac gusicom.

14. Jebo majku nisam video nekoga da se manje razume u otprilike sve sto postoji na ovoj planeti a da vise kenja

Brate Pseto, forum Vukajlije vrvi od takvih likova, zar nismo u neku ruku svi takvi. Kenjamo o svemu i o onome što znamo, a još više o onome o čemu nemamo pojma :)

15. DUBOK NAKLON OČE PATRIJARHA

16. Lele još više mi trnu jajca kako se oribližavaju tekme. Gde se podsetih jao.

17. GONZO SAMO MOŽE DA PRIČA U SVOJE IME
    AMINUJEŠ ČOVEKU KOGA ŽENA VOZI HA HA HA

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.