Kad smo kod trnjenje jajca, sedim juce u kafani i neki lik prica tuznu pricu drugarima a i tu mu riba neka silikonka i to i ono popili i kaze in uzgred da imao opet rak i ovaj jedan pijani ga pita gde, i ovaj mu kaze pa isto kao prvi put da skrene temu razumes, al ovaj napao pa gde je bilo prvi put ja ne znam, ovaj pa bilo jebiga, a gde brate prvi put cujem, ovaj onako uskurac kaze pa na mudima jbg, a ova kurava glupava izbecila ona silikonska usta i kaze"pa jel si resio sad to". Garant je kurva glupava zamislila u glavi kako mu sisa jajca i preneo joj.
E ništa je to kako je onda pričao za onu ribu u kafići, i kako je on bio tad kad je došao Nebojša Čocić i kao da je on njoj govorio a mitke navukao sam te da ovo pročitaš i zajebo sam te haha
SLICHAN SE SLICNOM RADUJE
Smatraj se blagoslovenim od strane patrijarha, preneću mu da ti završi to čim dođem kući :)
LJUDI BAMNBERG VODI 5:7 top 8 je blizi i blizi
Kad smo kod trnjenje jajca, sedim juce u kafani i neki lik prica tuznu pricu drugarima a i tu mu riba neka silikonka i to i ono popili i kaze in uzgred da imao opet rak i ovaj jedan pijani ga pita gde, i ovaj mu kaze pa isto kao prvi put da skrene temu razumes, al ovaj napao pa gde je bilo prvi put ja ne znam, ovaj pa bilo jebiga, a gde brate prvi put cujem, ovaj onako uskurac kaze pa na mudima jbg, a ova kurava glupava izbecila ona silikonska usta i kaze"pa jel si resio sad to". Garant je kurva glupava zamislila u glavi kako mu sisa jajca i preneo joj.
STELA ROSA ALE ALE ALE
ко му верује ја не
Ja sledeći lažem
Одсад кад пишеш овако неки причу стави на почетак ЋИЛМО АЛЕРТ.
Јбг, зајебем се, мислим нешто озбиљно пишеш и кренем да читам, ал ми буде жао да не прочитам до краја кад видим да си се потрудио.
Идемо Тринкиери, мађијоооооо!
E ništa je to kako je onda pričao za onu ribu u kafići, i kako je on bio tad kad je došao Nebojša Čocić i kao da je on njoj govorio a mitke navukao sam te da ovo pročitaš i zajebo sam te haha
Тринкијери, Србине!
ау јбт
ал не вреди нам ово
HAHAHA PA JEBI EVO GA ESAM REKO!!!
ĆILMO ALERT
Trinkijeri dolazi da vodi Zvezdu, Radonja ide u Barselonu.
Olimpijakos vodi 6:5 top 8 je bilzuuuu!
Inace ona prica gore je čru stori.
FORCA ZVEZDA FORCA ZVEZDA ALE ALE ALEE
Zasto je Real kaznjen da igra bez prisustva navijaca?
Znaci darusafaka vodi protiv olimpijakosa, bude li djembeli izmalerisao kao sinoc lrotiv fenera, nacicu ga u cacku u jebati u pupak!
чему се ви надате
KAKVA RUPCAGA U ODBRANI OVAJ MITROVIC SPORA NOGA MAJKU MU JEBEM RETARDIRANU
24 разлике на крају