КК Црвена звезда

1. Добро је што смо одиграли курац вече у утакмици коју нисмо морали добити.

Тек против оваквих екипа се види да је Јовић главни зупчаник Звездине машинерије.

2. а њега боли курац сад у најбитнијем тренутку, мораће ћоки да му шаље неке криминалце са шипке да га васпитају

3. Сад ће Ћоки да дође на један тренинг, да одвуче Јовкета у страну, загрли и у стилу Аркана да га посаветује: "Знаш, сине, можеш ти да паузираш и да нећеш играш, не смета нама, али има будала који би могли да ти трајно упропасте каријеру."

4. Zvezda moze da lagano izgubi ako zeli, zbog umora niko rec ne bi rekao, a dobice najlakseg rivala u polufinalu u tom slucaju. Zasto mislim da ima da poginu, polome noge i ruke da pobede Buducnost? I tako postanu pobegulje i pickice?

5. Al kakve to veze ima sa vama, vi igrate krovno takmičenje i nećete videti EL dugi niz godina.

6. Ovo je ABA liga, o cemu pricas ti?

7. I tako postanu pobegulje i pickice?

Hahahaha, pobego si picko grobarska je toliko bolelo?

8. tako svi grobari razmišljaju prijatelju dragi, pitanje je kako razmišljate vi

9. Razmišljamo da razguzimo bilo kog ko nam se nađe na putu i osvojima ABA ligu.

10. ali ćete ipak da izginete protiv dukljana ko da vam je zadnje za svaki slučaj

11. Pa pazi, mi furamo fer plej, ono igramo dobro protiv bilo koga, nebitno je što smo obezbedili plasman i što nas boli kurac za meč. Ne bi bilo fer da igramo s pola snage. Nije sportski.

Ko bi rekao da vi "veliki" tim razmišljate tako prizemno jbt.

12. Kako pritupavo obrazloženje, a vi mu se još pravdate jebemti, izginućemo da ih pobedimo da bi pobegli od partizana, ne zato što na domaćem terenu nemamo poraz, ne zato što je hendikep na budućnost 10 i što su za dve klase slabiji od zvezde a za klasu od partizana i cedevite, pa dobro pobediće fmp da bi pobegao od partizana, u domaćoj ligi neće imati kud da pobegne, pa polako brt, biće prilike da uzmete to prestižno krovno nacionalno takmičenje, sad idi rasipaj svoja govna po vašoj temi, a sad nakon ovoga možeš da napišeš "aahaahahahh kako se primaju" i ok je.

13. Ovo bombaševo je u rangu s onim pitanjem na koje moraš odgovoriti sa da ili ne: "znaju li tvoji da si peder?"

Ćao đuro palice kako si

14. ako dobro pogledaš formu mog upisa videćeš da je u pitanju konstatacija, a ne pitanje, a pogotovo ne pitanje upućeno najvećem ljigavcu vukajlije čije mišljenje mi je potrebno kao vaške

15. Pa gde sam ja napisao da je to tvoje pitanje? Napisao sam da je pitanje nešto drugo s čime sam uporedio tvoje lupetanje ovde. Jesi glup jebemti, neverovatno.

Još jednom mi laskaš pokušavajući da me uvrediš, naročito je zadovoljstvo da me lošom osobom smatra neko poput tebe.

A sad bih voleo baš puno da izgube sutra, isti im je kurac koja boranija je protivnik, budućnost/partizan, samo se s partizanom ne bi cimali za putovanje, s obzirom na to da imaju naporan raspored u nekrovnom takmičenju, pa da još jednom ćutiš i sediš u govnima koja si izasrao ovde.

16. Coa na Tilma je mislio

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.