КК Црвена звезда

1. gotovo sam siguran da Zvezda sutra dobija makar na krv i nož, veliki je to strah i kompleks

2. A sad bih voleo baš puno da izgube sutra, isti im je kurac koja boranija je protivnik, budućnost/partizan, samo se s partizanom ne bi cimali za putovanje, s obzirom na to da imaju naporan raspored u nekrovnom takmičenju, pa da još jednom ćutiš i sediš u govnima koja si izasrao ovde.

Sutrašnji meč je po mom mišljenju jako bitan jer jebiga, nakon poraza od 30 razlike protiv Reala i ne preterano sjajnih poslednjih rezultata treba vatiti samopouzdanje ekipi, pa što da ne nabudžiš muda na Crnogorcima kad možeš. Koga boli kurac za Partizan u celoj priči.

Zvezdi je najbitnije da dobije Milano sada, a treba im malo više samopouzdanja da dobiju bilo koga u gostima. I svakako treba uigrati ove duže povređene.

3. Zvezda moze da lagano izgubi ako zeli, zbog umora niko rec ne bi rekao, a dobice najlakseg rivala u polufinalu u tom slucaju. Zasto mislim da ima da poginu, polome noge i ruke da pobede Buducnost? I tako postanu pobegulje i pickice?

Pa da, izgubimo i niko nista ne kaze, umor jbg. Nije da igramo protiv fmp-a pa da se jadno vidi namera da bezimo jer smo picke hahaha

4. Reme treba protiv budicnosti da igramo lagano, da dobric, simanic i rakicevic dobiju minute da ekipa bude odmorna za armani koji nam je jedna od najbitnijih utakmica u el ove sezone. Pa ako se uz to jos desi da izgubimo da mozemo da jebemo partizan u polufinalu ja cu biti zadovoljan

5. Putovanje za plejof abe stvarno nije neko cimanje podgorica i zagreb su na sat vremena avionom...

6. Reme treba protiv budicnosti da igramo lagano, da dobric, simanic i rakicevic dobiju minute da ekipa bude odmorna za armani koji nam je jedna od najbitnijih utakmica u el ove sezone. Pa ako se uz to jos desi da izgubimo da mozemo da jebemo partizan u polufinalu ja cu biti zadovoljan

Naravno, ali konstatujem da je bolje da pobedimo s Dobricem, Simanicem i Rakicevicem, nego da izgubimo, bas zbog samopouzdanja i atmosfere pred Armani.

7. Pa brt ne bih da zalazim u psihologiju ali kapiram da ako se dogovore e ljudi aj da ne zapinjemo puno jebes ovu utakmicu da im poraz ne bi tesko pao. Mozda bi javnost bila pesimisticna zbog toga ali koga za to boli kurac

8. чекај бомбаш, зар партизан није изгубио од игокее да би побегао од звезде? ти стварно још увек мислиш да је партизан страх и трепет и да неко има корнфлексе? партизан је сад ко црнокоса

9. Nije, Partizan da je dobio Igokeu bio bi treci bez obzira na Zvezdinu utakmicu. Partizan je izgubio da bi imao sansu da igra sa Zvezdom u polufinalu, tako da je lopta na ruznijoj strani Topidera, odnosno Zeleznika ili gde vec...

10. Kako bih voleo da izgubimo od buducnosti joj joj joj

11. Pa da se serija sa partizanom igra oko izbora jedna utakmica pre a jedna posle(dve su dovoljno naravno)

12. Inace straha nemajte oko privatnog takmicenja EL, Partizan nema ni ambicije, ni finansije ni tim da ga igra dogodine, tako da sa te strane mozete biti opusteni...

13. Ti si dečko preozbiljan debil. Tim koji je pre pet kola obezbedio prvo mesto pred plej-of se cima i bira protivnika u polufinalu? Svestan si valjda da svaku od preostale tri ekipe Zvezda može da reguliše u dve utakmice, ajde da kažemo da je sa Partizanom najteže čisto zbog toga što je isti domaći teren u pitanju, ali ni to nije toliki problem. I ti onda tripuješ biranje protivnika i bežanje. Misilim da čak i ne postoji dijagnoza za tvoj slučaj.

14. Mislim da dijagnoza ne postoji za strah ciganski koji se uvlaci u koske, sutra ima da poginu i to svi znaju

15. Sprda se bombaš, ja sa gazimudom zato nisam nikad ovde ulazio u priču, upoznam lika uživo, on najnormalniji, ok sve, a ovde ostrašćenik najgori, dr Džekil mister Hajd fazon, zato sam sve vreme mislio da troluje šta god, nemoguće da imaš više od ne znam 20 godina, a da tako neke prelude radikalne navijačke stavove i zavere tripuješ u svojoj glavi

16. Ja potpisujem ovo za gazimuda. Jedva sam prihvatio posle da je prso jos sam ga i branio stalno, bio decko skroz normalan uzivo

17. I ja sam upoznao Gazimuda na basketu na Adi, moguće da sam tad upoznao i Duku, ne mogu baš da se setim. Ni meni nije ostavio utisak nekog fijuka uživo, ali kad me spopao lik sa nekim napadima oko Žurnala i Ćovića kad sam ponovo počeo da dolazim na Vuku ništa mi nije bilo jasno. Potpuno je bio izgoreo.

18. Mene nisi tamo upoznao :(

Ma da bre, flipnuo lik posle skroz. Ko bombas ovako

19. Pseto tebe sam upoznao kod jebenog Maksija na Bežaniji kada si trebao da pokupiš Kurajbera za fudbal na Adi. Ja tad već nisam dolazio na taj fudbal iako sam bio u početku redovan, a Vukajlijaški basket na kraju nije baš zaživeo. O Kurajberovoj svadbi nećemo ovom prilikom :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.