КК Црвена звезда

1. Mozes da postavis moj kurac u svoja usta

2. eh secam se kada su neki prognozirali posle poraza od zalgirisa jos max 1-2 pobede musavih..

ali covic parama sa kosova podmazao sudije i eto tko se nadao xd

3. јебени реал набијем их на курац

4. Kolko ne volim real uh

5. Real je vase realno stanje. Fali Jovic bez njega niste top8 ekipa to se vidi sad

6. Ajde bre real crko dabogda

7. O majku li vam jebem usranu

8. Ajde ljulj pokazi da si cigan nad ciganima

9. дочекасмо да навијамо за циганију из реала све ти јебем

10. Pa ja navijam za Real oduvek, tj od kako je Carlos poigrao

11. dajte neki strim, dosao sam i kafane u poluvremenu a batmanstream ne dozvoljava ni jedan link

12. Gledaj ti ovu odbranu Reala na minut do kraja pa kad gledam decu iz kraja kako igraju, na 19-19 se tuku jebeno, nema šanse da bude neki zicer, odma te neko spiči u glavu, a ovi slepci puštaju Singltona da se prošeta do koša

13. Radulja siluje kuzmica

14. Ajde Zvezdo jebemumater šta je ovo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.