Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Мртви Фенербахче добија све осим Звездиних директних конкурената за плеј оф. Једи говна, Жељко.
http://www.sportingvideo.org/20170315/vv58c91afcf24940.13303839-1618619.html
Au jebem ti koliko loše ide, Đenka četvrta, mi potpuno nepovezani u napadu, ili bacaju cigle za 3 ili se Bjelica oslobodi i promaši zicer pa ajde jebote ajde
To Bjelice u kurac te ljubim! Lakše to nego zicer
A Simon stvarno nikad ne igra drugo poluvreme o čemu se radi
е још да басконија победи цска и да се носе сви у пичку материну
у оном тамо колу кућу и имање на ефес против фенера
Ovog mitrovića treba ubiti
дабогда умро митровић
Aj samo da mi nekako pobedimo ovo sad će da bude jebeno kad Đenka ima 4 penaltika
Ju ju ju
I svaki put vam istu jebenu foru proda pa jebite se i vi i vaša odbrana
све ти јебем они ће ово да изгубе
еј, пасколо га врти онако као чигру јебену па који ти је курац јебем ти матер инвалиду један најбоље двадесет пута да ти продају исти штос да би укапирао
дабогда изгубили ово, па је л' оно готово 20 било матер им јебем сад и због њих притисак на 200
Kakvi su ovo napadi jebote šutnite bar na koš jebemumaterjebemumaterjebemumater
Mati moja
Jebeni ćopavi kosovac
;D
O fala kurcu jedan jebeni napad ste odigrali protiv jebenog Armanija pa najgoru odbranu imaju u celoj jebenoj Evroligi
ја ћу да полудим