КК Црвена звезда

1. Hahaha ja sam se obraćao bohoru, al još bolje što se mrav prepoznao lol.

2. lecki mrac lecki mrav u nedrima nesto joj da ga nadjem da

3. Tilmo pa ti to oćeš meni da popušiš vidim...

4. Оли изгубио од Галатасараја.

Сад ће наоштрени доћи у Бг да извуку ову бруку.

5. Doci ce po kurac u dupe red je da pojebemo i njih

6. Galatasaraj ih dobio dva puta ako mi ne mozemo jednom onda u kurac sve. Jos kad bi kop ostavio pobratimsku pricu za trece poluvreme ih...

7. Галатасарај се помамио. 2/4 против топ4 екипа у посљедња 4 кола...

Шилб и Прелџић дефинитивно не недостају.

8. Sreca pa ne igramo s njima drknuli bi nas debili

9. Ako izgubi baskonija sve je top nema sta jebemo olimpijakosa i barsu i reseno sve

10. Ajde sad i cska nek gubi mrs bre vise svi u picku materinu sve najgore se desava da nam treba baskonija da pobedi cska bi vodio 46 razlike sada e pa jebacemo vas sve mamicu vam bezobraznu jebem krvavu

11. руси српска браћа, кад год је требало увек су испоштовали.

историја се понавља.

12. хаха па ови остали клубови се договарају да нас избаце из првих осам (поприлично гробарски параноја коментар)

13. Sreca teo tamo xd

Al kako hajns zalepi ovog jadnog badingera hahaha resetovao ga na malu maturu fazon

14. умало на дупе није сео, страшна блокада.

15. Јака наш чоек. Зна да нам треба пораз Басконије.

16. Pa sto onda ubada mamu mu slovenacko hrtovsku jebem

17. Scouser
    Evo ga Trinkijeri na SK1 zbori srpsko-hrvatski odlicno i zanimljiv je

To je onaj giv en gou podkast sto je mlatoni kacio 23.7 puta, samo sad rade i video, ima i na zt.

https://www.youtube.com/watch?v=T_0sjUedrJc

18. Сељак, ето што.

19. тео игра фазон два минута већ у четвртој а ова дебилчина каже: "вероватно ће итудис морати да потегне за теодосићем"

20. Dekolo je gospodar

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.