КК Црвена звезда

1. нема бре братства никаквог откако су хтели да нам линчују репстацију 95. године

2. Nas su Grci izdali jos u prvom svetskom ratu.

3. Ali kakvi ste slepci od navijaca, evo sad citam, nisam ni gledao utakmicu pa da vidim... vredjanje, napadanje, neki kazu da se delije nisu ni cule na utakmici.

Tacno ovaj tim dozivljavate kao zenu kojom ste primorani da se ozenite. Cim se malo nesto uskurci, odma pljus samar.

4. како су нас издали у рату болиду јесу нас примили код њих? да није њих не би било сад ни нас, тј. било би вас међеда преко дрине али нас правих срба не би било

5. Ma oni su se pitali do moga u ww1, englezi i francuzi o svom trosku organizovali sve i zajedno dopremili 300 000 vojnika, nego oko cega su se ovi posvadjali, trebao je Laza da polomi neke vilice vidim

6. Aj uzmi neki udzbenik iz istorije i vidi koliko je nasih djedova crklo dok su nas ovi primili+ vidi sporazum koji je prethodno potpisan sa njima+ nam nisu slali granate dok ne platimo pa je poginulo par hiljada naših vojnika

7. Ovaj propalitet sto je psovao lazica neki grk 100%

8. Al karamo barsu raspalu tako da nas neće puno sjebati ovo.

9. RASNI TEBE SAM ČEKO ZA KOGA DA GLASAM ZA JANKOVIĆA IL ZA ČANKA KO JE VEĆI AUTONOMAŠ?

10. rasni je u pravu za ovo moram priznati

grk? u sred beograda proziva najborbenijeg zvezdinog igraca?

ako je tako povlacim sve sto sam rekao za grke a srbi treba da izumru

11. Bitno da je darusafaka izgubila. Idemo dalje lagano.

12. не сери расни болиду требало је руси да нас приме а?

13. твој ђед је мого да цркне само од српске пушке лол јер сте аустроугарска

14. koji to grk priča srpski pustite klip

15. Debeli aj ne seri uzmi neku knjigu procitaj kako su nas tad karali diplomatski i sta su svasta trazili.

Ovo bratstvo treba ograniciti na fudbal svakako se tamo nikad ne mozemo sresti.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.