Ove sto kidisu na nase igrace ne mogu nikako da shvatim mislim radi adrenalin i sve al brate ovo je nedopustivo.
Aj onaj slucaj kad se teodosic ispisao po nama i onaj lik ga opicio flasicom, nalet adrenalina i sve. Ali da se raspravljas i kos sa lazicem ratnikom je bas za sljagu.
Al kako je odseko spanulisa jebem ti nebo spanulis u zadnjoj bezi iz bloka gore na 3 i ne primi loptu branko ispred njega diraju se nosevima fazon xd i spanulis onda ode na 10m od kosa odmahuje rukom u fazonu ne vredi zavrsavajte bez mene haha
Ne vredi sad da kukate nego da podrzite svoj tim... Darusafaka dobija sledece dve glat, nadajte se pobedi protiv Katalonaca inace kurcina u zadnjem kolu.
Koliko sam ja razumeo ovu raspravu
Lazic: sta psujes ti, kome jebes mater jeli?
Lobanja: njima bre
Lazic: njima a
Posle je nerazumljivo ali nesto ga kao ovaj zove da mu kaze a branko ode
Al sam misljenja da je trebao branko da mu izlomi picku onako kvalitetno
Svako kome je medjed domaca zivotinja i djeci daje imena Mladjen, Radoje, Nedjo je bio na nisanu mom cukundjedu cetrneste dok je puco na Ugare
јја разумио "Шта радите бре" од овог ћелавог дебилка
Aj ti pucaj po fiba ligi sampiona
Ovome je svakako trebalo neko da slomi vilicu
Ove sto kidisu na nase igrace ne mogu nikako da shvatim mislim radi adrenalin i sve al brate ovo je nedopustivo.
Aj onaj slucaj kad se teodosic ispisao po nama i onaj lik ga opicio flasicom, nalet adrenalina i sve. Ali da se raspravljas i kos sa lazicem ratnikom je bas za sljagu.
zasto seka i ti imate svako svoju sobu, a tata i mama moraju da dele jednu?
Ja gledam EL, seka evrokup a roditelji fiba ls
U pravu je bombi za ovo, ko je citao Cosica i "vreme smrti" kapira +1
Naravno, ne kazem da su isli uglavnom svojevoljno, ali su isli
расни чуо јесам да ти је ђед у домобранима служио
Ma bre, Brančilo više nikada obruč da ne pogodi, a ne koš, niko nema prava da mu kenja. Košarkaški Džejmi Karager.
Al kako je odseko spanulisa jebem ti nebo spanulis u zadnjoj bezi iz bloka gore na 3 i ne primi loptu branko ispred njega diraju se nosevima fazon xd i spanulis onda ode na 10m od kosa odmahuje rukom u fazonu ne vredi zavrsavajte bez mene haha
Ne vredi sad da kukate nego da podrzite svoj tim... Darusafaka dobija sledece dve glat, nadajte se pobedi protiv Katalonaca inace kurcina u zadnjem kolu.
Ili kad se setim ovako necega
https://youtu.be/axMFnwIzGXk
Ko kuka majmune taman i da ne odemo u PO boli me kurac igraci su zmije ljute(svi osim dangubica)
Ili to ili da Fener, Olimpijakos i Real popišaju Efes, lolo.
Ali cenim da dobijamo Barsu.
Niko ne kuka Bombi. Vidiš da su svi jebeno stali na stranu Lazića i ekipe, i da bi svi gazili onog debilka.
Mada kao što sam rekao, Barsa i Unics LA GA NO
Ma ljudi igraju muški, i to je to. Ne sme da im se kenja.