U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Новица бусење + Шоне Стићкр за Клс, биће јебено. Легенда да ангажује некога на 5 под хитно.
У П И Ш У Љ И Ц Е
Ne znam jel rasko katic slobodan
Po kom osnovu se prve dve utakmice finala igraju u Zagrebu (u dva dana dve utakmice?!) kad smo mi bili prvi u regularnom delu?
не знам одакле ти то, играју се две код нас, па две код њих, па још једна код нас.
misliš dve kod nas pa jedna kod njih ;)
Pa to ima logike gledao sam na smrdljivim hrvatskim rezultatima i tsmo pise da je Cedevita domaćin u prve dve...obrisacu im aplikaciju zivota mi nije prvi put da naletim na neku glupost
Ne znam jel rasko katic slobodan
Мислим да је Самарџиски боље рјешење.
Gde je i šta radi Mile Ilić?
Игра баскет у Бахреину.
jos kada se setim da su ga komentatori zvali jao mile.jao kao jao ming.
E je l ćete vi sad, u slučaju da pobedite turke da budete 7. pošto je Žalgiris savladao Laboral Kuću?
Ne
Ako i Efes dobije Real, da
Pa trenutno je ne xd
A koje smo kurate srece ima da ih dobiju, nista ne ide na ruku ove sezone. Mada mozda i bolje da se kurcimo da smo sedmi haha ionako ispadamo ako ne sutra onda u PO xd
Ma ko da je bitno, samo da mi prođemo nekako. A znaju se dva para već, Pao protiv Fenera i Olimpijakos - Efes.
Ne.
Olimpijakos izvukao kapiram za njih najtezeg protivnika, uzdaju se u odbranu a ove crncuge ne mozes pohvatati
Pao fener ce biti utakmica na sto poena haha
Pao u najboljoj formi u Evroligi, u poslednjih valjda 10 mečeva imaju samo jedan poraz. Od Darušafake, naravno. A Olimpijakos u lošoj formi, od poslednje 4, dobili su samo jednu. Nas, naravno hahaha pa je bo te. Mada oni su uglavnom igrali s pola gasa, odavno su manje-više obezbedili prednost domaćeg terena.
sramota šta ste dopustili...