КК Црвена звезда

1. Новица бусење + Шоне Стићкр за Клс, биће јебено. Легенда да ангажује некога на 5 под хитно.

2. Ne znam jel rasko katic slobodan

3. Po kom osnovu se prve dve utakmice finala igraju u Zagrebu (u dva dana dve utakmice?!) kad smo mi bili prvi u regularnom delu?

4. не знам одакле ти то, играју се две код нас, па две код њих, па још једна код нас.

5. misliš dve kod nas pa jedna kod njih ;)

6. Pa to ima logike gledao sam na smrdljivim hrvatskim rezultatima i tsmo pise da je Cedevita domaćin u prve dve...obrisacu im aplikaciju zivota mi nije prvi put da naletim na neku glupost

7. Bosko Simic
    Ne znam jel rasko katic slobodan

Мислим да је Самарџиски боље рјешење.

8. Gde je i šta radi Mile Ilić?

9. Игра баскет у Бахреину.

10. jos kada se setim da su ga komentatori zvali jao mile.jao kao jao ming.

11. E je l ćete vi sad, u slučaju da pobedite turke da budete 7. pošto je Žalgiris savladao Laboral Kuću?

12. Ako i Efes dobije Real, da

13. Pa trenutno je ne xd

A koje smo kurate srece ima da ih dobiju, nista ne ide na ruku ove sezone. Mada mozda i bolje da se kurcimo da smo sedmi haha ionako ispadamo ako ne sutra onda u PO xd

14. Ma ko da je bitno, samo da mi prođemo nekako. A znaju se dva para već, Pao protiv Fenera i Olimpijakos - Efes.

15. Olimpijakos izvukao kapiram za njih najtezeg protivnika, uzdaju se u odbranu a ove crncuge ne mozes pohvatati

Pao fener ce biti utakmica na sto poena haha

16. Pao u najboljoj formi u Evroligi, u poslednjih valjda 10 mečeva imaju samo jedan poraz. Od Darušafake, naravno. A Olimpijakos u lošoj formi, od poslednje 4, dobili su samo jednu. Nas, naravno hahaha pa je bo te. Mada oni su uglavnom igrali s pola gasa, odavno su manje-više obezbedili prednost domaćeg terena.

17. sramota šta ste dopustili...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.