КК Црвена звезда

1. Pao u najboljoj formi u Evroligi, u poslednjih valjda 10 mečeva imaju samo jedan poraz. Od Darušafake, naravno. A Olimpijakos u lošoj formi, od poslednje 4, dobili su samo jednu. Nas, naravno hahaha pa je bo te.

Ovo je jedna bas super onako cinjenica bas zanimljiva i onako fino za cuti. Mamu im bre svima jebem MORA SRBIN SAM PROTIV SVIH PA TO TI JE

2. A ne, evo vidim da je Pao izgubio i od Žalgirisa, tako da su na 8/10. Ali ipak, kakva ste to braća, Grci, kakva

3. Ocigledno zaboravljas na cinjenicu da je zalgiris u tom momentu imao sanse za osmo mesto tako da me ipak uopste ne iznenadjuje taj poraz ;)

4. Haha pa naravno da jesu :) A dobijamo sutra, mora tako da bude. Pričaju mi da je valjda glavni sudija sutra neki na koga se Dulo žalio da sudi uvek protiv Partizana, vratiće se sve, Dženkins krade loptu Vonamejkeru i Kuzmić kuca preko Žižića za pobedu

5. да, само што ће блат да форсира смолбол (и сад су против бамберга одиграли мислим целу четврту без правог центра), па ће радоњић да се прилагођава као целе сезоне као пичка највећа па ће кузмић да игра једно 7 минута у првом полувремену и толико. гледаћемо луку митровића на 5, припремите 17 кила живаца.

6. Evo nerviram se samo kad pomislim. Ajde da imaš neku defanzivnu zverinu na četvorci pa i da razumem to (mislim ne razumem ni tad, ali bar je malo više prihvatljivo), ali da staviš jebenog Luku Mitrovića na centra dok je s druge strane - ko - Moerman ili tako neko, pa to je kriminal.

7. Zaspao sad malo, evo sad se probudio i zao mi jer sam sanjao bas lep san...ne, nije trobojka sa orlovima u sred pristine nego sutra bjelica na 4 a kuzmara na 5 igra 30+ minuta...eh

8. па ја се нешто и надам да ће моћи бјелица да чим добије прилику одигра врхунски против свог бившег клуба, па да радоњића буде срамота да га избаци у другом полувремену и онда да наспрам ДАЧКИНОГ смолбола остави бјелицу на 5 код нас и да им се посеремо у уста и у очи али нешто мислим да ће ту ипак сакати лука митровић водити главну реч док ће се симон трудити да испрати погледом клејбурнове продоре док га буде чувао и у пичку материну добише нас глат

9. Ko god je napisao ili pomislio Dačka ovde nek puši kurac

10. Klejburna ce cuvati vrv dangubic dok ne napravi treci faul

11. Znaci 3 minuta hahaha

12. Boh sarkasticno je to. Ili ironicno jbg nisam siguran

13. Treba otrovati Mitrovica (onako da dobije neku prolivcinu nista strasno dobar je decko) da ne moze da nastupi veceras

14. Mitrovica treba da izloze da kao kapiten mora da se zrtvuje i da nabode glavom vonamejkera. Da ga povredi i dobije iskljucujucu. Mada kakav je glibav dosta je i samo iskljucujuca

15. Odlican predlog, na taj nacin bi zapravo bio koristan.

Inace vonamejker me nervira maksimalno

16. Ima neku facu kao da je teca iz nisa. Vonamejker

17. Nislija iz Konga :D

18. Pa zamisli ga belog brt

19. Probao sam,sad mi malo vec lici na Thilma

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.