КК Црвена звезда

1. Neko da okadi koševe sad na pauzi.

2. Bosko Simic
    Ocekujem 19:11 za nas rezultat trece cetvrtine

pre 25 minuta

3. Ne mogu da gledam ja ovo, srce mi preskače, batali

4. 1/12 trojke samo jedna više da je ušla

5. Da je volters ovo dao pogodio bih skoro pa tacno. Ajmo jos jedna ovakva ajmo da ih jebemo sad ce simon kapiten

6. ovo sto radi darusafaka se zove

i nudim ti se jaaa

nudim al ti me odbijaaas

7. Srce ti preskače zbog masnoće i triglicerida

8. Haha došlo vreme za naplatu, vratićeš ti krune, Kosmajac

9. Jebo te Tompson da l si normalan on će sa poludistance pa teraj ga napolje jao bože pa ti nećeš da igramo plej of sad sam provalio hoćeš da se spremaš za jebenu Cedevitu

10. Daš 49 poena protiv ekipe koja je za tekmu napravila 8 faulova

11. Daj Kuzmića, Bjelicu, Dangubu, Simu i Lazića da pojedu ovo

12. U čemu je problem sa Bjelicom jebote, dok je bio u igri, punio ih ličnim greškama, on forsira jebenog Tompsona koji ne može ni da skoči, pa šta može onda

13. ispada da se najvise radonjic usro u celoj prici, nerezonske odluke se samo gomilaju

14. Jebem ti tompsone majku glupu

15. I opet skaču pored njega pa da l je moguće jebeno Žižić ima 18 godina još bubuljice cedi pa lupi ga bar jednom jebote i još u napadu idemo na njega jedva se nekako vratimo i onda Tompson sve sjebe

16. тонсон сјебо утакмицу

17. Evo ga i Birkan Batuk koga je Armin prizvao sa tačno jednom trojkom

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.