U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Iskažite poštovanje Simonu pičke
а од 23:15 код Тегија предвиђам следећу спику ''16 победа је велики успех Теги, да ли се слажеш? Нема везе што нисмо прошли у топ 8''
"Zvezda igrala fantastično u većem delu sezone"
Imaju 15 poraza
:DDDD
S obzirom da je predvidjano 3 15 mu dodje nekako 5 puta vise
Hehe kakvi skečevi grobara i Gvozdena, bravo, zadovoljstvo je čitati vas, dajte još :)
Ajde jbt šta se živcirate bednim skečevima podjebavačkim evo jbt neću više ok, nisam znao da ste gazimudo
Јбг немаже Симон сам...
Ja imam info da se gvozden pre logovanja na vukajliju najede urnebesa i onda krene sa bacanjem urnebesnih pošalica.
Haha šalim se, Gvozdene jebogabog, pa što si odma na kraj srca, valjda je i vama malo zanimljivije kad se koprcamo malo
Još Bombaš da dođe sa protesta pa da krene pravi šou
Samo ako je urnebes iz bibac
Hahah ovaj je dobar priznajem
Pogledao zadnjih 5 min druge četvrtine i otpala mi lobanja. Fala kurcu pa nisam nastavio.
Ok lečki dragi moj prijatelju nisam bio siguran
Elem ovo je sve izgledalo ko kurac čovek sa strane da je gledao ne bi pojma imao kakav je značaj tekme bio za zvezdu to je i najveća zamerka, tekme de gube jbg al nisu baš sunuli srce na parket
https://i.imgur.com/yYJ8is5.png
Gde si pošo bez kurca na svadbu.
Одбрана ок, напад срање тешко безидејно
nece drugi krug i Bog, mater im krezavu
Meni još uvek nije jasno zašto Bjelica nije uopšte igrao u drugom poluvremenu. Ako ćeš već da izbacuješ Kuzmića jer ne može ni on sve vreme da se bije pod koševima, nemoj crnca prokletog nego Bjelicu koji ih je bar punio faulovima, a u skoku nije mogao lošiji da bude. I bez Jovića smo standardno kao muve bez glave u napadu, Gudurić i Dženkins jedini mogu da izmisle nešto za druge, a Gudura je baš bio indisponiran. Jebaga, biće bolje, koliko sam pizdeo celu tekmu, iznenađuje me što sam sad ovako miran.
E i ovo što je Deki postavio, da ne poveruješ