КК Црвена звезда

1. Nisam završio KAKO TO DA VAS FMP NADUO KURCEM AVANGARDO? HAHAHA

2. Pošto će se KKP ugasiti za par meseci a i Zvezda isto tako kad karma dođe po svoje jer bombaš to znači da ćemo svi navijati za FMP?

3. KKP se nece ugasiti za par meseci niti ikad, a Zvezda je vec ugasena 2011, samo ti niko nije rekao. Sto se tice Cilma, ne moze se majstore biti u govnima do guse 10 godina, vec mnogo krace. Neodrzivo je. Ustvari postoji nekoliko opcija:

1. Ako imas ortaka u susednoj drzavi na vlasti, pa mu kazes, e ajd nazovi ti tvoj klub Igokea Partizan, a ja cu moj Partizan Igokea i onda imas zakonsku osnovu da nam pustis 4 miliona od prodaje telekoma Srpske. Sta ima veze sto oba tima nastavljaju takmicenje u svojim prvenstvima, bitno je da ti posaljes pare.

2. Fuzionises se sa nekim bogatijim (takvog nema kod nas)

3. Propadnes i ugasis se.

4. Ugasis se i osnujes potpuno novi privredni subjekt i onda poverioci mogu da puse kurac (pogledaj pod Zvezda 2011)

4. Deco ne budite kao ovaj gospodin iznad, bombas da si strikao dzempere umesto sto ovde sviras kurcu sad bi imao mnogo dzempera brt

5. Bombas, ti rece da si neki direktor bio, rukovodeći i to.

Ako je tako, zašto potenciraš "gašenje" Zvezde, kad je zaprovo istina što Ćoki kaže, klasično zamrzavanje dok se dugovi prema poveriocima ne vrate.

Svaki dan gledam to, sa jednom firmom se ubuliš, osnuješ novu firmu, potpišeš ugovor o asignaciji sa poveriocima prve firme, i ako isplivaš iz govana i vratiš dugove, prva firma je skroz likvidna i može da nastavi da radi.

Pravno je sve urađeno po zakonu.

To kako je Ćoki sa kkcz telekom stvirio 16M eura da skine dug pravoj Zvezdi, je samo njegovo menadžersko znanje. Xd

6. Sve kul da je tako, ali posto nije to jest niko od poverioca (sem drzave u pedesetom delu) nije dobio nikakve dugove, to jest asignacije ili slicnog ugovora nije ni bilo, prost je zakljucak da je u pitanju poptuno novi subjekt.

7. Da se razumemo, Partizan je mogao na poptuno isti nacin da se izvuce iz bule, cak je Djilas i predlagao, a Covic se cudio zasto to Partizan ne uradi. Cak je Covic rekao da ce Partizan takodje morati kroz uppr. Njemu nije jasno zasto se to ne uradi i zasto su grobari toliko protiv. Ja evo ne znam, valjda postoji razlog.

8. A odakle ti to znaš, da nije vraćeno.

Ćoki izašao jedan dan i rekao da je svima vratio dugove, 16M eura i da je prava Zvezda vraćena.

Pa ne bi Ćoki lagao, pošten je to čovek.

9. Nije imao ko u Partizanu to da odradi, Danilović bio zauzet kasapljenjem noževima u kafani. Xd

10. KKP se nece ugasiti za par meseci niti ikad, a Zvezda je vec ugasena 2011, samo ti niko nije rekao.

Немам срца да опет кажем Бомбашу да КК Партизан не постоји од 2007. кад је постао Игокеа Београд. :,(

11. Pa ne izmisljam ja Covic je to sam rekao, cak su i vidjeniji cigani pricali da je vratio ukupno oko 250k dugova... pricao je da je sve bilo po zakonu. Sto verovatno i jeste, ne ulazim u to, samo me zanima zbog cega Partizan ne uradi to isto, nego tavori evo 3-4 godine i vraca dugove polako, sta im je toliko stalo do imena, kontinuiteta i ostalog zaboga ne kapiram...

12. I sto je Covicu i Djilasu toliko zapelo da pomognu Partizanu kroz uppr, ne kapiram

13. Pa kako zašto? Pa vi ste avangarda.

14. Rodonačelnici. +41. Institucija.

15. Naguzio vas FMP HAHAHAHA

16. Ne znam, ako su cigani prihvatili novi klub, valjda bi i grobari

17. Pa ne znam baš vama slabije ide prihvatanje realnosti koliko vidim.

18. Realnost nije briga na koju se mi obaziremo - DV

19. Realnost nije briga na koju se mi obaziremo - svaki pacijent u Lazi ikad.

20. Kad ti FMP uvali kurac ti mešaj - ADž

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.