Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Moze i tako da se posmatra. Jer jebiga, ako neko kaze: E zajebi ti 70 godina postojanja i tradicije, zajebi generacije odgajene na Zvezdi i Malom Kalemgdanu, postoji jedan covek madjija iz Zeleznika koji kaze da je realnost da ugasi Zvezdu i osnuje novi klub, zaboga sta bi tu bilo nerealno i cudno, to je potpuna realnost.
Hahha kad god primite kurac odmah krene spika o tome kako je zvezda ugašena, kako niko ne može da zabrani efempeu kako će da se zove. Kao jebena alergija na polen ste, nema vas cele godine i onda krenete tu od aprila do jula da smarate, ali tu je rešenje u vidu Operila (čitaj Čovića) da vam štrcne u nozdrvu i onda sve po starom.
Pa da šta ti tu nije jasno? Jesi glup?
6 godina kasnije finale FMP - Crvena Zvezda
Izgleda da jesam, kao uostalom i 99% grobara, sta u picku materinu tu nije jasno i zasto ne prihvatimo realnost vec jednom, sta fali ciganima na kraju krajeva kad odmah prihvataju realnost.
ne znam zasto smo mi grobari toliko zatucani i glupi
Ja sam čuo pominje se neki Dinamik, neka fuzija avangarde sa njima, ali čisto sumnjam da će se to desiti, ipak su oni daleko iznad toga.
Ne znam brt razmisli o tome, šta da ti kažem. Pozdrav tebi i tvojima.
eh kad bi bilo srece, ali budale smo mi zatucane moj Shomara
onda ćuti i trpi
pa ne znam postaje mi neizdrzivo, zasto jednostavno ne prihvatimo realnost
pa realnost nije briga na koju treba da se obazirete
https://i.imgur.com/b18nKzS_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=high
mamicu mu jebem al mi je isprao mozak, kao uostalom i vecini grobara, tek cemo videti posledice njegovog bolesnog delovanja
Ostade samo bombas kao i uvek, jedini koji istrajava cele godine, jedina konstanta ovog sajta, ovi ostali pedercici se pojave tek povremeno, kao posle poraza od Olimpijakosa i Darusafake, ili one pobede u KSL, eh kad se setim okace neku pesmu i napisu par redaka saljivog karaktera a gle sad cc
I onaj klip "niko ne može da zabrani fmpu kako će da se zove". Obradujem se kad ga vidim, znam onda da su baš u kurcu.
u čemu istrajavam vidiš da tražim pomoć oko prihvatanja realnosti, a gde je bolje nego na ovoj temi da zatražim savet
ajde ajde ne budi lazno skroman
Nije on istrajan samo nezaposlen jbg.
a ovde zaposlenih