КК Црвена звезда

1. Cigumani, kada konstantno ostavljate ljude same na trojci, i to ne ono kao ostao je sam malo, na sekund, dovoljno za lep šut, nego ih ostavljate same kao duhove, dovoljno da pristave kafu i popiju i da šutnu, u takvim situacijama timovi iz evrolige imaju procenat šuta za tri kakav je imao Makabi danas.

Igra u odbrani Zvezde je skandalozna. U napadu ste danas bili sasvim ok. Ali da biste nadomestili onako jezivu odbranu ( i to ne samo odbranu za tri ) moralo je da bude ludncia u napadu, što ipak nije bilo.

Ja sam kao klinac igrao plejmejkera, jer sam nizak fala bogu lolo, i najviše volim tu poziciju i kada vidim da vama Nelson igra keca, stvarno se skenjam kao recimo što bi se skenjao neki proizvođač vina na primer, kad vidi klince kako prave bambus sa njegovim proizvodom. Nelson na pleju, mada i Nelson igde uopšte, je stvarno skrnavljenje košarke za koje Ćoki i Radonja treba da odgovaraju pred nekom FIBA arbitražom.

2. Гвозденовићу, цигумане наш :)

3. Pa ja navijam za Zvezdu, ne navijam za FMP, šta tu nije jasno? :)

4. Posrali nas ko niko transparentom. Jebote igrali smo 150 puta sa grobljem i jebeni židovi nas poseru. Zvezda - Makabi u pioniru biće glavna vest u svetu...

5. Treba prihvatiti savet od iskusnijih. I partizan je godinama pušio karingtona u evroliZi. Imali su i uspeha ali je bilo i blamaža. Iskreno, očekivao sam da nas oderu jedno triest razlike i da se pogubimo ko krme u koprivama. Igrali smo sasvim solidno u napadu i u tri perioda pogubljeno u odbrani. Oni su imali dosta samopouzdanja u šutu za tri, i najveći problem su nam dve ili tri trojke kad smo imali priliku da se opasno približimo. Potrefilo se da se te tri trojke pogode sa periodima pogubljenosti u odbrani i eto rezultat.

6. У јеботе, која хистерија око једног глупог слогана. Срећом, ту је Цокула да смисли духовит одговор.

7. А дај јебига, неће они да шију платно 20 пута 20 само за један меч, разапињу они то и против других тимова то им је као нека мантра, не придавати значају.

8. Meni smešno bilo.
    To su to sipmatizeri, a ne navijači.
    Jasno je kakvi su navijači kada pesmu pokreće spiker sa razglasa, a ostatak navijanja su ona skandiranja imena igrača sa tapšanjem...

9. Coki legenda odbrusio navijacima Makabija. Tako je legendo. Saopstenje, nego sta.

Protiv Panatinaikosa poceti utakmicu sa 5 minuta zakasnjenja jer postoji osnovana sumnja da se radi na propasti evropske kosarke, ko drugi nego stubovi iz Stjepana Supanca da ustanu protiv toga. Radnicki iz Nisa vec najavio da bi dao moralnu podrsku.

Nije ovo slucajno, prvo Tole, zatim vaterpolo sa svesnom namerom da se evropski velikan Vet izbaci za racun anonimusa, potom ovaj podmukao atak iz Izraela...

10. secam se kacam isao u pionir da gledam kako zvezda guzi makabi u jadranskoj ligi i tovari ko mace,a sad se oni kao pitaju ko je czv
    nikad ne zaboravi ko te jebo

11. Pitaju ko ste vi, a vi ih jednom pobedili i osvajali ste kup pobednika kupova 1974. Koje budale. Možda misle da ste Efempe.

12. Čudi me da nisu čuli za tim koji u Evroligi ima samo 2 poraza u posljednjih 15 godina.

13. "Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom najoštrije osuđuje uvredljivi transparent koji su pre početka utakmice drugog kola D grupe Evrolige u dvorani Nokia arena u Tel Avivu razvili navijači Makabija. Bio je to podmukao pokušaj da se grubo naruši ugled Crvene zvezde i ne može da služi na čast organizatoru utakmice, a pogotovo navijačima Makabija. Želja da se omalovaži protivnik, u ovom slučaju KK Crvena zvezda, na način na koji su to uradile pristalice Makabija, grubo je narušavanje fer-pleja, sportskog kodeksa i ne priliči renomiranom takmičenju kakvo je Evroliga i kluba kakav je Makabi – Ponos Izraela.

I to pre svega zbog činjenice da je KK Crvena zvezda osvojila 15 titula prvaka i šest nacionalnih kupova u državi koja je višestruki svetski i evropski prvak, a u svojim vitrinama ima i trofej Kupa pobednika kupova (1974. godina).

Ipak, stiče se utisak da su navijači Makabija pokušali da dođu u žižu javnosti kao što je to bio slučaj sa navijačima Crvene zvezde posle meča sa Lokomotivom Kuban u prepunoj Kombak areni u kome su napravili ambijent za pamćenje i o čemu je pričala celokupna košarkaška Evropa. Međutim, izabrali su pogrešan put, narušili su sopstveni ugled, a popularne Delije održale su im čas navijanja i pravo predavanje kako se bodri voljeni klub.

Da Crvena zvezda nije zaslužila takav doček svedoči i podatak da je Makabi svaki put u Beogradu uživao veliko gostoprimstvo, prvi međusobni meč odigran je pre 40 godina, a i to su očigledno zaboravili navijači Makabija. Neka im još jednom služi na čast"

AHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH ČEK ONI SU NAPISALI SAOPŠTENJE ZBOG ONOGA AHAHAHAHAHAH JEBOTE HAHHHAHAHHAHHAHHHHAHAAAA
    UMIREM

14. Срамота ме што сам циган.

15. ollanik
    secam se kacam isao u pionir da gledam kako zvezda guzi makabi u jadranskoj ligi i tovari ko mace,a sad se oni kao pitaju ko je czv
    nikad ne zaboravi ko te jebo

Знаш онај народски израз кад јебеш неку па је истераш из памети. Мора да је то случај и са овима из Макабија.

Стварно јесу ови испали глупи са овим саопштењем. Потпуно непотребно. И није смак света изгубити у гостима од Макабија. Ја сам стварно мислио да ћемо пући прво код куће од Локомиртиве једно 15-20 разлике па после од Макабија једно 30. Јбг, јесмо ми јаки за АБА лигу, али нисмо се одавно мерили са евролигашима па не смемо да будемо оптимисти без покрића.

16. Težak transfer.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.