КК Црвена звезда

1. LEPO JE BITI GROBAR U OVA TUŽNA VREMENA
    SRANJE TIM ZA VREME OVE MAFIJAŠKE VLASTI SAMO POKAZUJE KO IMA MORAL A KO NE

2. Tywin Lannister
    Ostavila te je žena i sutra moraš opet na 40 stepeni da voziš zlatiborac-mobil.

3. Nego, ista situacija kao paću kad je država gurala, igrali protiv juniora Zvezde i tripovali da su institucija.

Sad su go kurac već pešes godina, Zvezda je najsvetlija tačka srpske košarke.

Čisto da debilkoima razjasnimo kako stoje stvari, da ne žive u prošlosti jbg.

4. ZVEZDA JE NAJSVETLIJA TAČKA MAFIJAŠKE KOŠARKE SLAŽEM SE

5. NA ČELU SA MAFIJAŠKOM PUDLICOM

6. PREDSEDNIK KLUBA VAM IMA NADIMAK MAFIJAŠKA PUDLICA A GLAVNI NAVIJAČ NADIMAK HULJA

7. navijati za Partizan je vrsta plemstva

8. Бомбашева ћерка је курвештија у успону. У њеним малим ручицама све изгледа много веће.

9. bombas
    navijati za Partizan je vrsta plemstva

ABAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

10. NAVIJATI ZA PARTIZAN JE PRIVILEGIJA MORALNIH LJUDI

11. Dobro. Aj nastavite takmičenje u debilizmu.

12. Civilizacijska je obaveza biti protiv svega sto zvezda prrdstavlja. Ne mora se biti grobar, pozeljno je, ali protiv ovih svakako. Znate to i vi uostalom.

13. grobarski trash retardizam and its finest

14. Duhom istutucije protiv prostitucije braćo.
    Mi smo avangarda, nismo isti.
    Mi smo umjetnost.
    Mi smo Jesenjin.
    Mi smo Cane.
    Mi smo Bunt.
    Nikada nećemo biti isti. Partizan je život.
    Puni kučku, jer je to mutant niže vrste.
    Mi smo The Smitsi... oni su Keba.
    Mi smo front, oni su pičkice.
    Mi smo posebna sorta.
    Mi smo romantičar.
    Zato što imamo Saleta Ilića.
    Zato što imamo Harisa.
    Bogdana,
    Novicu,
    Saleta
    i sve legende ovog sporta.
    Jer mi smo Pionir.
    Mi smo Srbija.
    Mi smo Evroliga.
    MI SMO PARTIZAN!

"Bacaj Čoviću bombe, ja i dalje držim trening." - Crni teletabi Trinki - Vinkijeri.

15. Jeste, slazem se, prilicno smo zatrovani. Dulo je prakticno upropastio celu jednu generaciju, dok smo zivi verovacemo da smo superiorni u odnosu na vas, gledati vas s visine i sa dubokim prezirom.
    I dok se ta prica ajde nekako i moze objasniti, na kraju krajeva mnogi intelektualci su govorili o tome, kako objasniti da postoje individue koje veruju da je Krcunovo cedo i sportsko krilo napredne stranke simbol srpstva? Mislim mozda i jeste, Srbija je najgora zemlja Evrope uz Bosnu i Albaniju, tako da se ne moze ni ocekivati da nesto drugo bude simbol srpstva.

16. Jao, nabio mi Dulence komplekse da svaki dan plačem u podrumu dok me majka grli i govori nemoj sine.

Evo stvarno, Dule kako si mogao.

Kme kme

17. niko nije to rekao, ali kao sto vidimo izgleda da jeste...

18. Nego, kad je ono beše paća osvojio ABA ligu zadnji put? Nakupilo se godinica a?

19. jebiga, kad vi vjerujete da ste superiorni i jači možemo i mi vjerovati da imamo komplekse, a ništa od toga nije tačno lololo

20. Dao ti Bog zdravlja i srece brt Tilmo. Tebi je Paca najmanji problem (i doslovno i figurativno)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.