КК Црвена звезда

1. I Dženskins izgleda opet u Zvezdi. Kakva timčina je bo te!

Čoviću legendo!

2. Opaaa potpisao i Kuzmić!

3. Pojacavamo se ko da smo drzavni bankomat. Prelepo, za sad.

4. Igraci koji su u najboljim danima bili sposobni da FMP-u obezbede 9 mesto. Sada cenim izmedju 16 i 67

5. Znaci Aca konacno prodao Metohiju za fmp'ov top 9

6. Došao i Gist hahahah Potpisao za 500k, 2 godine
    Ostoja zvanično na aparatima

7. Eh, a šta bismo tek radili da imamo predsednika kluba koji je esenes kadar?

8. Mene plaši ovaj tim. Nakrcali smo igrače ko da idemo na osvajanje EL, a koliko će realno neiskusni Tomić moći da ih vodi?

9. Teodosić je sljedeći

10. Onda nam trener i ne treba.

11. haha gledaj ih kako se loze na ekipu sastavljenu od 35-godisnjih rezervista koji izlaze iz povreda... ovo je verovatno najslabija ekipa otkad FMP igra EL, uzece par pobeda na iskustvo i to je sve. Realno nema tima koji ove nece pretrcati, idealna igra iz 1-2 ili obrnuto, imace snage negde do 26 minuta. Vi jednostavno pojma nemate o kosarci, sto nije cudo jer je pratite 5 godina, ali coravi vam uvaljuje kurac, da sve pogubi, ali da ne mozete nista da mu kazete.

12. bićeš jeban bombaš
    jako i do samog kraja
    poližeš nam jaja
    lololo

13. Počeli po netu ozbiljno da spominju Teodosića, ne znam da l' je neka zajebancija. Al trnu mi mudanca u pozitivnom smislu.

14. Teodosić ili Jović, a možda i jedan i drugi :D vidiš da Čović bombarduje :)

15. Poprskajte temu plavim kamenom, zapata je opoganio.

16. Ostavila te je žena i sutra moraš opet na 40 stepeni da voziš zlatiborac-mobil.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.