haha gledaj ih kako se loze na ekipu sastavljenu od 35-godisnjih rezervista koji izlaze iz povreda... ovo je verovatno najslabija ekipa otkad FMP igra EL, uzece par pobeda na iskustvo i to je sve. Realno nema tima koji ove nece pretrcati, idealna igra iz 1-2 ili obrnuto, imace snage negde do 26 minuta. Vi jednostavno pojma nemate o kosarci, sto nije cudo jer je pratite 5 godina, ali coravi vam uvaljuje kurac, da sve pogubi, ali da ne mozete nista da mu kazete.
I Dženskins izgleda opet u Zvezdi. Kakva timčina je bo te!
Čoviću legendo!
Opaaa potpisao i Kuzmić!
Sledeći Jović.
Pojacavamo se ko da smo drzavni bankomat. Prelepo, za sad.
Igraci koji su u najboljim danima bili sposobni da FMP-u obezbede 9 mesto. Sada cenim izmedju 16 i 67
Znaci Aca konacno prodao Metohiju za fmp'ov top 9
Došao i Gist hahahah Potpisao za 500k, 2 godine
Ostoja zvanično na aparatima
Eh, a šta bismo tek radili da imamo predsednika kluba koji je esenes kadar?
Mene plaši ovaj tim. Nakrcali smo igrače ko da idemo na osvajanje EL, a koliko će realno neiskusni Tomić moći da ih vodi?
Teodosić je sljedeći
Onda nam trener i ne treba.
https://i.imgur.com/SmLNzoX.jpg
колко јадна слика
haha gledaj ih kako se loze na ekipu sastavljenu od 35-godisnjih rezervista koji izlaze iz povreda... ovo je verovatno najslabija ekipa otkad FMP igra EL, uzece par pobeda na iskustvo i to je sve. Realno nema tima koji ove nece pretrcati, idealna igra iz 1-2 ili obrnuto, imace snage negde do 26 minuta. Vi jednostavno pojma nemate o kosarci, sto nije cudo jer je pratite 5 godina, ali coravi vam uvaljuje kurac, da sve pogubi, ali da ne mozete nista da mu kazete.
bićeš jeban bombaš
jako i do samog kraja
poližeš nam jaja
lololo
Počeli po netu ozbiljno da spominju Teodosića, ne znam da l' je neka zajebancija. Al trnu mi mudanca u pozitivnom smislu.
Teodosić ili Jović, a možda i jedan i drugi :D vidiš da Čović bombarduje :)
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/66418674_1469654633177677_1591504452269899776_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_oc=AQlM5IVds4sZBxM0sp9rPlXtsXdTXsSjeBkg_6dyOyeKiWCUu_i2iNkvrRbU-qF9WqA&_nc_ht=scontent-lhr3-1.xx&oh=c6953f9162fae307bdb2e7de38c4f827&oe=5DBBE319
Preloš mim
Poprskajte temu plavim kamenom, zapata je opoganio.
Ostavila te je žena i sutra moraš opet na 40 stepeni da voziš zlatiborac-mobil.