КК Црвена звезда

1. Na sajtu od sedamnaest skoro aktivnih članova tri i po su grobari i mnogo pene jer su ispušili u košarci i ove sezone, a ponadali se kao nešto da će da osvoje. Zvezda potpiše Brauna, Dženkinsa i Kuzmića sa kojima sigurno ima u džepu jadransku, kls i kup i svi grobari u glas "nja nja nja vi ste efempe". Meni to deluje kao odraz nemoći, možda grešim... :/

2. Meni to deluje kao odraz nemoći, možda grešim... :/

gresis, deluje kao moja kurcina koja ti sipa spermu u grkljan ga grgoces hahahaa

3. Hehehe kako je danas lepo ne biti avangarda.

4. kme kme kme
    cigani nas jebu prejako
    kme kme kme

ali mi smo avangarda?
    mjenja li to činjenicu da nas cigani i dalje jebu prejako?
    ne

kme kme kme

5. jao mi slušamo pank
    mi smo jedinstveni

ali cigani nas i dalje jebu najstrašnije
    a da..

kme kme kmeeeeeeee

6. novo iz serije jedno brdo dva univerzuma

https://i.imgur.com/E9IRljU.jpg

7. Бомбашева стара мајка бијаше врсна дроца на Живинарнику. Није тражила доплату за кам ин маут исто као ни њена унука данас

8. E OVO STE VI OVAKAV REČNIK I UVRERDE NIKAD NEĆETE ČUTI OD JEDNOG GROBARA
    OVAKO NEŠTO SAMO CIGANSKI MOZAK MOŽE DA SMISLI

9. Ја сам Гробарчина браћо али само да вас подсјетим да приглупог бомбаша треба јебати. Онако бар дупло жустрије него цигане

10. to kako si ti grobar, govori transfer tvoga oca iz radikalne u naprednu stranku

http://mojkontakt.com/blog/2014/07/08/narodni-poslanik-slavko-boljanovic-presao-u-sns/

11. Drugo, grobari ne kradu od sirotinje

Zanimljivo je da se njegov protivkandidat za direktorsku fotelju Slavko Boljanović već godinama nalazi na platnoj listi bilećkog Doma zdravlja, ali da ne radi u njemu, već u privatnoj klinici u Trebinju.

12. БОМБАШЕВА ЋЕРА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

13. Cigancici, sta ste se usplahirili, jebem li vam sestru bezobraznu

14. БОМБАШЕВА ЋЕРА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

Боље ћерка курва него отац Бомбаш.

15. na slici vidimo ruznu picku i jos jednu zenu sa cigaretom

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.