U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
brt, koja je fora sa ovim jedan nokat zelen, jedan crven?
A de znam jebala te ona da l da me boli kurac
Valjda je to moderno znam da je ranije bilo druga boja da bude ovaj do malog
Po vratu bih rekao tako iznad 30?
Nema.
Onda mnogo pusi i slabo vezba. Nezdrav zivot generalno.
Ne mož čovek da sretne Dobrića da mu se neki Grobar ne nakači na leđa
ABA je izgubila i to jedno mesto u EL. Hvala Covicu i Bokanu.
Много глуп овај каколд бомбаш
bolje nego biti iskrivljeni retard, ne vidi se na prvi pogled hahahah.. nego jauci Slavku da krade vise, ozeniti se takav neces sile nema.
Pa lepo ti je rekao. Pročitao si samo naslov i pojeo govno. Vidi se da košarku ne pratiš od 2012god.
Da ti razjasnim debilko, EL ne garantuje pobedniku španske, nemačke, vtb i aba lige mesto u Evroligi.
Ali će tri od ta četiri prvenstva dobiti učešće.
A zamisli da l neće ovi sa A licencama inače da osvajaju svoja prvenstva.
Ovo je uvedeno da ako recimo siromašni klubovi tipa igokea ili partizan nekim čudom osvoje aba ligu, da im se nikad ne dozvoli da igraju Evroligu.
Svaka čast Čoviću legendo.
a kad su u konkurenciji spanska, vtb i nemacka liga, znajuci da se mesto u EL placa, sta mislis ko ce izvisiti? Kulen ti je jebeno ubio pola sivih celija.
Debilko, koji ne pratiš košarku od 2012, OSVAJAČI nemaju sigurno mesto u EL.
Ako Real, Barsa, CSKA osvoje prvenstvo, koga boli kurac jer već imaju A licencu.
Frka im je da oronuli timovi poput paće i igokee nikad više ne prismrde Evroligi.
Nema šanse da se desi, ali tipa partizai-igokea osvoji ABA ligu, Bartomeu daje vajld kard nekom od finalista iz VTB lige i puši kurac paćo.
Kolko je bombasu zakržljao mozak od 2012godine jbt.
Mada je tu stres i silovanje od strane Doktora Čovića doprinelo dijagnozi jbg.
javi kad zavrsis da napisem nesto
Ja kad završavam obično ne najavljujem, volim da vidim kako se iznenade od mlaza..
Al tebi ću da najavim. Ajd da čujem.
pa evo, napunim ti usta spermom da grgoces
smešno je što to pišeš iz memljivog stana niskog plafona u kazahstanu.
Jasam Lebojlo, oce li kogodj od prljavih cigana da grgoce moju spermu