КК Црвена звезда

1. Хах, фора би била да певате Блажичу плавог сафира. :)

2. И јеботе, ја тек сад капирам да је она "ајде играј и бори се" обрада "плавог сафира". Је л' јесте или сам се ја нешто истриповао?

Moguće, sada kada poslušam može se otpevati u refrenu.

3. Јесте посета очај, али опет гледам и по себи... Толико сам декинтиран у последње време да нисам успео да одем ни на једну утакмицу више после оне са Локомотивом. Да је имала резултатски значај, контам да би се гомила људи стисла, а овако рачунају да је паметније сачувати кинту. Мада имаш и гомилу позерчина.

Јесте, обрадили Блајвагу лоло

4. Ovaj Radonjić je polupismena osoba... a mogao bi i logopeda posjetiti.

5. Samo da kazem da je greota sto tim kog ste dva puta oducili kosarkom od kosarke ide dalje a vi ne.
    Isto tako ce biti smorcina ako ode nanter a partizan izduva.
    Niste se obrukali sto je najbitnije,al mislim da uprkos svim pricama niste imali neku ekstra kvalitetnu grupu.
    Od svih njih makabi najbolji a on je daleko od top4 tima vec duze vreme.
    PAO najgori u poslednjih 10ak godina, Ritas standardno krs, Kaha losija od vas, jedino Lokomotiva i Makabi sto imaju dobre timove mada je Makabi vise dobio na iskustvo.
    Dobra sezona,al ne pravite od nje merilo. Moje licno misljenje je da ste i dalje daleko od standardnog evroligasa ida bi neke ekipe poput Reala, CSKA, Fenera brisale parket sa vama (mada realno one mogu svakog da odvale od zivota, cak i u medjusobnim duelima).
    Ne znam sa kakvim motivima cete da igrate u evrokupu,al tamo mozete do zavrsnice..

6. Пратиш РСБ, супер .)

7. Bombaše decxko.

8. Ne znam sa kakvim motivima cete da igrate u evrokupu,al tamo mozete do zavrsnice..

Можемо и да освојимо Еврокуп, али не са Радоњићем.

9. Samo da kazem da je greota sto tim kog ste dva puta oducili kosarkom od kosarke ide dalje a vi ne.
    Isto tako ce biti smorcina ako ode nanter a partizan izduva.
    Niste se obrukali sto je najbitnije,al mislim da uprkos svim pricama niste imali neku ekstra kvalitetnu grupu.
    Od svih njih makabi najbolji a on je daleko od top4 tima vec duze vreme.
    PAO najgori u poslednjih 10ak godina, Ritas standardno krs, Kaha losija od vas, jedino Lokomotiva i Makabi sto imaju dobre timove mada je Makabi vise dobio na iskustvo.

Gazimudo grupa možda i nije bila baš ekstra kvalitetna, ali je po meni bila veoma ujednačena. PAO zaista nije ni senka ekiipe koju je vodio Željko, ali ti treba iskustvo da bi čak i takav PAO dobio. Na sličnu foru smo gubili i od Lokomotive kod njih. Jebiga svaka škola se plaća.

Dobra sezona,al ne pravite od nje merilo. Moje licno misljenje je da ste i dalje daleko od standardnog evroligasa ida bi neke ekipe poput Reala, CSKA, Fenera brisale parket sa vama (mada realno one mogu svakog da odvale od zivota, cak i u medjusobnim duelima).
    Ne znam sa kakvim motivima cete da igrate u evrokupu,al tamo mozete do zavrsnice..

Naravno da ne može da bude merilo, ali može da bude jako korisno iskustvo. Kada se posle 13 godina vratiš u Ev roligu jeasno je da se ne možeš smatrati standardnim učesnikom tog takmičenja. U Evrokupu stvarno možemo do završnice, ali uz ozbiljan pristup, bez onog lako ćemo.

10. Gazimudo grupa možda i nije bila baš ekstra kvalitetna, ali je po meni bila veoma ujednačena. PAO zaista nije ni senka ekiipe koju je vodio Željko, ali ti treba iskustvo da bi čak i takav PAO dobio. Na sličnu foru smo gubili i od Lokomotive kod njih. Jebiga svaka škola se plaća.

Pa to sam i hteo da kazem. Tj, da ste upravo zbog takve ujednacenosti imali 3 pobede. Ne znaci da vam je 3 pobede minimum eventualno sledece godine. Ja se uvek setim Partizanovih prvih nekoliko godina u EL. Jebiga,mlatio nas ko je hteo, al se vremenom psihicki sazri, bez obzira sto se igraci menjaju.
    U EK mozete daleko, mada zavisi i kako ce ostale ekipe koje su ispale iz EL da igraju.
    MIslim da cete sad imati jos dodatnu prednost u ABA ligi posto ritam vikend-sreda je svakako bolji od vikend-cetvrtak/petak.

11. MIslim da cete sad imati jos dodatnu prednost u ABA ligi posto ritam vikend-sreda je svakako bolji od vikend-cetvrtak/petak.

Ne znam za njih, ali će meni odgovarati pošto su me pre dva meseca prebacili na košarku i sada ne znam kako izgleda slobodan dan, a da nije sreda ili četvrtak 'bem ih usta :)

12. Samo molim nekog da mi objasni sta to znaci nedostatak iskustva na koje se panteri zale...

Rasko Katic: Igrao EL sa Partizanom dve sezone, preko 30 godina, osvajac svih domacih trofeja.

Silb: MVP francuskog prvenstva, najskuplji igrac u istoriji Srbije, igrao EL sa Soleom, u punoj igrackoj snazi.

Drvo Marjanovic: igrao EL sa CSKA, internacionalno iskustvo

Jaka Blazic: Igrao EL sa Olimpijom 2011-2012

Radenovic: Nastupao u EL sa dva tima, Kahasolom i CSKA, ima internacionalne trofeje, u zenitu je karijere.

De Markus Nelson - Kljucni igrac Solea, nastupao za Sole u EL. NBA iskustvo.

Ja sad ne znam, verovatno kada se tim pojavljuje prvi put u EL igraju se osmine, a ne cetvrtine, kos protivnickog tima je manji od obima lopte, a napad FMP-a traje maksimalno 6 sekundi. Verovatno je potreban period prilagodjavanja, do sledece sezone naravno.

Ja znam da je dugogodisnje trpanje ostavilo itekakve posledice na strukturu pantera, ali sunce ti jebem, pa ima li neko krsten da kaze - jebite se stoko nesposobna, koje kurac iskustvo, neznanje, nerad i glupost. Tacka.

Zaista postaje ponizavajuce i za mene kome se jebe za FMP, mogu misliti za pantere. Koji ste vi transferi, to je za mikijev zabavnik.

13. Preterano sereš Bombase. Ne verujem da si toliki mentol pa da ne razumeš na šta se misli kada se kaže neiskustvo. Svi pojedinci koje si nabrojao su igrali EL, to je tačno, ali ovde je reč o timu koji je realno nov u ovom takmičenju. Nadam se da ti je sad jasno, radi se o celini, a ne samo o pojedincima koji tu celinu čine. Jednostavno nemaju neku, ajde da je nazovem rutinu koju na primer Partizan kao tim ima. Zato je sasvim normalno što svako sa makar malo mozga reći da su ove tri pobede (eventualno četiri ako dobijemo i Lijetuvos) dobar rezultat. Ja ću prvi to reći jer nisam gledao Zvezdu u EL 13 godina i ne mogu sad da jedem govna i napušavam ih što nisu otišli u Top 16 jer to ipak nije bilo realno napraviti u prvoj sezoni po povratku u takmičenje. Šanse jesu postojale, ali nisu iskorišćene i jebiga. To je sport.

14. Па Радоњић је неискусан. То је Звездин највећи проблем. Њему је ово као тренеру прва сезона у Евролиги. Џабе теби добри играчи, ако тренер нема ни искуство, ни трофеје, ни велико име. Друго, узми у обзир да је Звездина група најизједначенија. Јбг, Зелена Гора, Бајерн и Армани могу у Топ 16 и са 3 победе, а Партизану можда не буде довољно ни 4, а Звезди можда не би било довољно ни 5 победа за Топ 16. Али бар две победе смо испустили због лоших Радоњићевих одлука, то се пре свега односи на погрешне и неправовремене измене, безидејност у нападу кад је потребно чувати резултат (исхитрени шутеви Американаца, њихово губљење лопти и често ноншалантно бацање лопте кроз и преко целе противничке петорке)...

Све у свему, ја сам задовољан. Ако је Човић пре почетка сезоне рекао да је циљ 2 победе и да је то успех, ми смо то надмашили.

15. Za Radonjica se slazem. Nije za taj nivo takmicenja.

16. Звезди не фали ништа. Има одличну екипу, опасну бековску линију, доминантног центра, чврсту одбрану. Једино што их је ујебало ове сезоне у ЕЛ је жреб, повреда Митровића и необјашњиво понашање навијача. Уместо да уживају у врхунским утакмицама, обично се тражи длака у јајету за сваки наступ. Почнеш од Нелсона, па идеш до стручног штаба, свакоме се с времена на време уручују откази на интернету. И то све поред тога што сви играју максимално, укључујући и Радоњића који је тренер ЕЛ нивоа несумњиво. Човек је максимално посвећен, извукао је у одбрани максимум од сваког играча, сваки потез му се види на терену, узео је Симоновићу лопту и дао му само да шутира и игра одбрану и овај то враћа одлично кад се не заборави. Мрзи ме сад да идем од играча до играча, али сваки играч је напредовао под Радоњићем. Наравно, све би то било боље да је Пешић нпр. тренер, али немате нимало разлога да идете у ситна цревца и развлачите ситнице поред одличног наступа у ЕЛ. Треба да одете на трибине и подржите екипу.

17. Truće sve je tačno što si napisao, ali to treba dokazati ''velikim stručnjacima'' na tribinama. Magarci su očigledno umuslili da Zvezda treba da ide na F4, a to čak ni ludi Ćoki nije izjavio a poznat je generalno kao megaloman.

18. Људи, ја сам задовољан. Остаје жал што нисмо намакли још коју победу а реално смо имали шансе. Али ту је и фактор среће, а и неискуство Радоњића. Креће Еврокуп, ако наставе са овим играма, није нереално и да будемо фаворити за освајање. Ако узмемо и Аба лигу, бићу презадовољан.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.