КК Црвена звезда

1. КАРАЋЕМО ЕВРОКУП!
    Дајте Б92 неки добар линк :/

2. Па маму ти јебем безобразну, ко је нама ишта испуњавао ових година, док се питао Дачић и жута банда, кад је Тадић са заврнутим рукавима бодрио своје вољене црно-беле.

Ми нисмо имали свог Д.В, нисмо имали никог ко ће се спустити толико ниско (читај на висину рајфершлуса) и молити за државне паре тог истог Тадића и Дачића, него смо имали све неке лешинаре и лопове који су нас из године у годину још више закопавали у говна.

Иначе тад је било све поштено и транспарентно, државна политика никада није била таква да се фаворизује један клуб, ТАДИЋ ТЕО ДА УГАСИ ПАРТNЗАН ЧИТО ЈА У РАЗНЕ НОВИНЕ ОЧИУ МИ

3. Кренули овде да пљујемо по дебелом, па Хуго написао ово:

Hugocavez

Па наравно да је затровао, ја га мрзим толико, да би га пљунуо на улици. Е он се нашао позван да коментарише да је Вучић обећао 400 000 а испунио ПОЛА.

А онда после 30 мин долази вест..

http://www.kurir-info.rs/na-silu-hoce-titulu-vujosevic-razradio-sistem-kako-da-reketira-drzavu-i-preduzeca-clanak-1294719

Vujošević je na konferenciji za novinare uoči utakmice sa Lokomotivom prozvao prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je obećao klubu iz Humske da će obezbediti još 400.000 evra pomoći sponzora, ali da je ostvario samo pola

Некад помислим да нас читају сви.

4. Сунце ти јебем колко крцата Арена.

5. Који мук на сајту, сви гледају Звезду.

6. Овде је мук 10 сати дневно.

7. imal ko link, tilmo nabijem te na kurac

8. na b92 imaš mrljo pogledaj na njihovom sajtu milim da tamo ima strim od b92

9. Sami smo sebi napravili pritisak...

10. КАКВА ЈЕ ОВО КАМЕРА ЈБТ

11. Класика, као у првом мечу ЕЛ, уместо гостију ми подлежемо притиску.

Али, полако, доћиће све на своје, као и целе сезоне, држимо тај притисак константно, почеће да улазе ови шутеви које сад промашујемо.

12. Nevera šta promašujete

13. страшна блокада нелсона

14. KOJA BANANCINA NELSONA LAVRINOVICU UUU

15. Ja ću čir zbog Radenovića da dobijem.