Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
хаахаха џони се шлогиро кад је видо паћа
Dzoni kad je vido otiso na temu za jadanje odma
Mislio sam da je Pavlović normalniji...Čisto logike radi da MU objasnim (znam da prati i Vuku, i ovu temu), sve i da je to bio pokušaj ubistva, teško da je on to da sprečio, pre će biti da se "svetio", jer je prethodni sukob već završen iponom, ili tušem, kako vam volja. On se pojavio "post festum".
Vidim KSS najavljuje preuzimanje lige...grobari su srećni. Čekaj, pa taj isti Savez je organizovao prošlogodišnji Kup Srbije, na koji su imali onoliko primedbi, ili to možda nije isti Savez?
Džabe je pričati. Nije problem što je trener KK Partizan psihopata i manipulator, veći je problem što je toliko uticajan. Dok ima dovoljno ovaca, biće i vune.
како може бити нормалан кад неколико сати дневно проводи са дулетом
PAVLOVIC LAUS!
Pa brate kada neko moze da izjavi da je vujosevic JEDINA OPOZICIONA STRUJA U SRBIJI onda vidi koji je to uticaj. Dulo je Vucic za sirotinju :)
Inace, stvarno mislim da ce djembeli da osnuje neku stranku kada ga liferuju na kraju sezone. Samo sto je prso pa ce biti novi Seceroski
Dule je svoje ime gradio kad je imao ogromnu pomoć države, konkurencija nije postojala i tako osvajao titule. Grobarčići umislili dae on bog, neki veliki dr mr od trenera i sad su zaslepljeni njime. Koliki je trener pokazao je u Rusiji.
A kad ih Zvezda izmaltretira par sezona zaredom, počeće i glodarčići da ha pljuju.
Pa svinje su u brlogu na svome
Pljuvali su ga i ranije, nego to omladina ne pamti...a primećujem, i stariji selektivno pamte. Dosta o toj protuvi.
хахаха ко је опет мењао теме
Ko menja sudije?
Gogić je najsumljiviji, ako se uopšte preziva Gogić.
Povlacim prethodni komentar. Vidim da nakon Kosova nam juzne komsije otimaju i klubove...
zašto se tema sveckog prvaka zove po imenu bednog šiptarskog kluba bez pobede u svojoj istoriji
edit: sa samo jednom pobedom
Interesuje me ako daj Bože dobijemo pravo na učešće u EL, i ne daj Bože otmu nam titulu u basketu (1 pobedu su oteli), da li je to nebitna titula, ili nije? Pošto kapiram da grobari smatraju da je naša titula u fudbalu nebitna jer ne igramo LŠ.
Ne treba da mi odgovaraju, ionako su uglavnom zbunjeni.
Neće KSS 'oće KSS, 'oće kaki neće kaki... Nema veze ne može im Gogić ništa jači su od sudbine i
Нек пише на нашој теми шта год, само док на њиховој стоји ПАЋА ахахахахахах то их једе ко црв дрво!
ĆAPA
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Trenerska veličina. Bio je XL, a sada je L.
Džabe je pričati. Nije problem što je trener KK Partizan psihopata i manipulator, veći je problem što je toliko uticajan. Dok ima dovoljno ovaca, biće i vune.
http://redstarbelgrade.info/kosarka/vesti-kosarka/6691-nove-prljave-igre-partizan-pokusava-da-preuzme-sudijsku-organizaciju.html
nadam se da si čitao ovo
Боктемазо, колико то Тодорић има кумова?
Šta imam da čitam sve je jasno kao dan...Onaj mali Vladimir Jevtović je odradio najveći deo posla u ponedeljak.
Stoka navikla da krade, tako da me više ništa ne čudi. Rekoh već - samo nek je "pošteno".
Ne znam po kojim pravilima se tajmaut od 9 i po minuta sa sve povlačenjem ekipe u svlačionicu, tretira kao obična tehnička greška.
Ta utakmica je u tom trenutku morala biti završena. Sve posle toga bila je nova farsa u režiji goveda koje mnogi smatraju pogrešnom vrstom gromade.
Najbolje od svega je što ako mi osvojimo biće da je krađa, a ako ne daj Bože oni osvoje
Ja to govno, nikada nisam cenio ni kao trenera, a kao čoveka, čuj čoveka...heh.
I opet je uspeo da izmanipuliše za to pogodne mozgove...te čitam 3 na 5, te plus 20 kako to može da bude posledica krađe...a čemu davati primere, i argumente?
Toliko gluposti se piše da je najbolje samo sa smeškom gledati na to...
Nadam se da ćemo najesen gledati tim za koji navijamo u EL.
Боктемазо, колико то Тодорић има кумова?
Рачунај да се женио једно 2-3 пута и да из сваког брака има макар по једно дете, а ни ови остали нису ништа бољи и онда лако слупиш квоту 5-10 кумова. лоло