КК Црвена звезда

1. Truće, da li je jedino bitno ko je kome kum?
    Mene zanima da li je Partizan bio zadovoljan takmičenjima koje je organizovao KSS ?
    Kada je KLS postalo neregularno takmičenje? Mada, možda je i regularno, mislim ako Partizan bude osvojio.
    Od cele priče ti se hvataš za to ko je kome kum, tj. ko je lažno (ako je laž) predstavljen kao kum.
    Svedoci smo da se i najbolji prijatelji izbodu nožem (namerno jednina) u kafani(ci)...a kumstvo, nažalost, kod mnogih Srba odavno nije svetinja. Pusti ti to ko je kome kum, i da li je, nego da li je moguće da je tek sada "nešto trulo u državi Danskoj", i da taj, od KK Partizan, toliko osporavani i pljuvani KSS treba da vadi stvar?

2. Не знам ко ће да вади ствар, али организација која кажњава играче који носе хеланке испод шорца, ја не знам коју логику и која правила примењује. КСС треба привремено да преузме, пошто другачије не иде, али не у овом саставу. Морају да се доведу амбициозни и ауторитетни бивши кошаркаши. Ово све остало је пилићарење, и тај Гогић кога су наместили да "не преза ни од чега" (!) и то што ови сад покушавају да одједном у сред плеј-офа промене функционисање. Али све то што замераш неким навијачима Партизана да кад победе све је регуларно, а кад изгубе покрадени су, па, ето ти, све то може да се прочита и у твојим постовима.

3. Čekaj, od svega je najveći problem da li će Pavlović da nosi biciklitički, a Vujošević sako (koji btw protiv Mege čini mi se nije skidao) ? Naravno da su to budalaštine.
    Kazne za to su potpuna glupost.
    Čuj Gogić ne preza ni od čega! A Vujošević ?
    Pri tome je jasno da je Gogić marioneta, kao što je uostalom to bio i Bojić, samo što je on bio "Partizanov čovek", pa to onda "nije bitno".
    Kamo sreće da su samo poslednje 2 utakmice neregularne, u našoj košarci.
    Dovoljno dugo gledaš Partizan (ako nikog drugog) da ako si iole objektivan kao što se predstavljaš i sam moraš da priznaš da nije tako.
    Još dok se FMP tako i zvao, govorio sam da je to od strane sudija bio najčešće oštećen klub (i protiv Zvezde (protiv nje možda i više) i protiv Partizana), pa onda Hemofarm (više puta teška krađa u korist Partizana).
    Ako su Gogić, i Čović najveća pošast naše klupske košarke to će se lako rešiti.
    Plašim se da nisu samo oni.

Kada me već čačkaš za suđenje...tokom cele prve utakmice i igrači i "klupa", a pogotovo prvi trener skakali su na svaku sudijsku odluku. Mi koji smo gledali na TV-u srećom imamo i ponovljeni snimak pa da vidimo da li je nešto bilo faul ili ne (ako slučajno to odmah nismo videli). Evo na brzaka ću se i ja setiti najmanje 3 situacije u kojima je Zvezda oštećena: Muslijevo čišćenje Bobija nogom koje nije suđeno, Milutinovljev nameran faul (držanje šuterske ruke čini mi se Nelson, možda je Dženkins) sviran kao običan, Lovernjovo odgurivanje od Luke Mitrovića u predelu vrata u "stvaranju pozicije" pod košem, ali lopta mu posle pasa beži u aut. Itd, itd...i ti meni možeš da nabrajaš, ali molim te pre izlaska sa terena (posle čega su sudije počele da sude na ruku Partizana što je i sam Vujošević priznao da mu je bio cilj, a hvala Bogu to radi još od 1987. bar sam se ja nagledao njegovih svinjarija, tj. namernih tehničkih).
    Posle prekida, a pogotovo posle tuče praktično pripremljene odlaskom u svlačionicu, ništa nije bilo regularno, i to nije trebalo ni da bude odigrano(kao ni ona sramna utakmica u Železniku kada je između ostalog Vlada Jovanović ispljuvan).
    Inače povod ("kap koja je prelila čašu") za odlazak ekipe sa terena - udarac laktom u bradu, koji je suđen kao faul !
    O drugoj utakmici sam već pisao, pa da se ne ponavljam. A neću ni da budem "duhovit" kao vi sa onim zbog reprezentacije na pr. pa da opet citiram - "zadovoljstvo suđenjem".
    EDIT: Svaka čast bilo kojem sudiji, koji se u ovoj atmosferi linča uopšte odvaži da sudi tzv. derbi.

4. Поздрав, Цигани и ово мало Гробоша што дође да се изживљава.

5. Čuj Gogić ne preza ni od čega!

Тако су га представили у том тексту, само сам цитирао.

Штошта није регуларно у нашој кошарци. Највише нерегуларности има везе са Партизаном. То сам признао довољан број пута. Има и ствари којих ме је срамота као навијача Партизана кад се сетим. Али Партизан је доминирао највише због крвавог рада стручног тима. Увек су били најспремнија екипа у Европи и играли су далеко изнад очекивања, ево и ове сезоне су победили ЦСКА, Макаби и Фенербахче, могли су да се боре и за Топ8 да није било повреда. Као што неки Звездин навијач не дозвољава (и не треба да дозволи!) да неко оспорава победе на Партизаном или титулу (ако освоје), нећу ни ја да дозволим да се такав рад и изгарање умањују.

Друга утакмица вам није отета. Изгубили сте због тога што сте одиграли криминално лоше, као што је и Партизан играо прву. Остали сте да зависите од два играча који не могу да изнесу 40 минута ни физички, као што је Радоња покушао.

6. Milutinovljev nameran faul (držanje šuterske ruke čini mi se Nelson, možda je Dženkins)

Dženkins, i u pravu to je morala biti nesportska. Nije u suđenju problem naše košarke, ali najlakše je reći da jeste (msm i kad se greši, ne krade se svesno za jedne).

7. Nemam pojma, meni deluje da ste vi iskompleksirani samo i to je to. Jednom kada uzmete titulu bićete relaksiraniji i sve će ići kul. Nećete toliko morati da kradete, da vam se sređuje, namešta, da smarate kako ste neki velik klub, a ono fazon FMP ste. Možda čak tada priznate da ste FMP, pa i to bude onako normalnije. Samo jebiga ipak "sledeće sezone"

Nisi više ona ista devojčica, slažem se sa tim .)

8. i to nije trebalo ni da bude odigrano(kao ni ona sramna utakmica u Železniku kada je između ostalog Vlada Jovanović ispljuvan).

U zelezniku je uvek lepa atmosfera koju prave ljubitelji kosarke i to nam je jedno od omiljenih gostovanja. Ne vidim zbog cega je ta utakmica trebalo da se prekine, i zasto bi uopste taj teren trebalo zabraniti za igranje utakmica protiv Partizana.

Lovernjovo odgurivanje od Luke Mitrovića u predelu vrata u "stvaranju pozicije" pod košem,

mislis kao u ponedeljak sto je Gaguli sviran faul sto ga je Rasko nabo laktom u uvo, ili kad je Radenovic prilikom okreta laktom odgurnuo cuvara (bezbradicu cini mi se) u toj utakmici u kojoj je Partizan bio "zadovoljan" sudjenjem?

tokom cele prve utakmice i igrači i "klupa", a pogotovo prvi trener skakali su na svaku sudijsku odluku.

Opet flesbek iz druge utakmice, koju si nadam se gledao, i u kojoj je sudjenje bilo "hrabro i korektno"

Posle prekida, a pogotovo posle tuče praktično pripremljene odlaskom u svlačionicu, ništa nije bilo regularno,

Naravno, planiramo tucu kad stizemo vodjstvo jerbo nam je glupo da pobedimo. A taj lakat koji je "uzrok" povlacenja ekipe sa terena se ne bi ni dogodio da je toj dobrici cija se glava nasla pod laktom sviran faul nekoliko sekundi pre krvnickog starta bertansa, ili bar prilikom izlazaka iz blokova cini mi se Lignje i jednog naseg igraca.

Muslijevo čišćenje Bobija nogom koje nije suđeno

I jos nesto, posto vidim da pomno pratis svaki pokret. Da li si video lazicev pokusaj saplitanja Daloa u trenutku kad je cini mi se Tepic prevodio loptu, a Dalo glumio centra oko kog Tepic treba da obilazi radi lakseg prenosenja lopte?
    Taj deo je verovatno promakao, kao i ono Lazicevo "slucajno" udaranje laktom sa ledja koje cak nije ni sankcionisano kao faul, a verovatno nisi video ni ono Lazicevo udaranje po ruci Bertansa usled cega on gubi loptu i onda ide kontra u kojoj sudije sviraju korake koji nisu postojali..?

EDIT: To je vas najbolji defanzivac, pa se pitam sta bi bilo da je imao 5 faulova jos u trecoj cetvrtini, ili 4 recimo u drugoj?

9. Daj Gazimudo šta ti raspravljaš sa njima. Kod njih igra igrač koji je toliki kompleks, da zabada laktom Bogdana u bureg namerno.

10. Upravo je jebeni Andjus usao u bastu kafica i seo za sto do mog stola.

11. Nabodi ga. Budi pravi Panter.

12. Lazicevo udaranje po ruci Bertansa usled cega on gubi loptu i onda ide kontra u kojoj sudije sviraju korake koji nisu postojali..?

taj faul na način na koji je Bertans izgubio loptu, to mu ni brat rođeni ne bi sudio.

Biće da ipak moram odgledati snimak da vidim sve, al' kako sam čuo to Lazićevo je moralo da se sankcioniše, ne znam, jesu videle to sudije uopšte ili je krišom udario

A taj lakat koji je "uzrok" povlacenja ekipe sa terena se ne bi ni dogodio da je toj dobrici cija se glava nasla pod laktom sviran faul nekoliko sekundi pre krvnickog starta bertansa

bilo je tu po 2 faula od obojice, tu jesu pogrešili, trebalo je to ranije seći, ali svakako ne treba napustiti tekmu...

Muad'dib
    Nemam pojma, meni deluje da ste vi iskompleksirani samo i to je to.

drugi deo rečenice ti je u skladu sa prvim

13. Sutni ga u predelu "donjeg stomaka" i reci da ga pozdravio Filip Covic

14. De da ga nabodem kad covicu nije smeo da vrati...kako smesno prica lik ovo je ko crtani film

15. Псето, сликај се са њим, ово ти је прилика да будеш победник теме ''Фотографије Вукајлијаша''

16. taj faul na način na koji je Bertans izgubio loptu, to mu ni brat rođeni ne bi sudio.

Al je zato Tepicevo udaranje Raska , koje je identicno Lazicevom udaranju Bertansa dosudjeno kao faul i to prilicno cist?
    Sad vec pocinjes pod tom svojom "strucnoscu" da prikazujes i pristrasnost... Serete kako je Partizan rekao da je sudjenje bilo "hrabro i korektno" i da to znaci da je bilo u nasu korist, a ja i dalje mogu da navedem bar 10 slucajeva gde smo osteceni. AL vi necete da kazete da je gresaka bilo u obe utakmice, al za razliku od prve, u drugoj nisu bile u serijama, tendenciozne i sa namerom da se osteti protivnik..

17. Pseto pozdravi ga i slikaj se sa njim lolo

18. Ozbiljno. Čitam ovo što je Dog napisao i ti Bandi što napišeš i ne verujem da vi koji se razumete u ovu igru, što je malo ređe kod vas, stvarno mislite to što pišete. Ali ajde sve to mogu i da razumem dok je postojala Zvezda, pa ste se palili, ali sada kad je FMP, pa vi ste više zapalili za taj klub nego Zvezdu.

A uvek je gotivno kako ti Bandi potenciraš da si sudija, ne shvatajući da još bolesnije deluješ nego na primer Tilmo za koga mi je jasno da je tolika neznalica. Bolje sakrij tu činjenicu da si sudija kada pišeš to što pišeš i nadam se da nikada nećeš suditi utakmicu koju igra partizan jer bi onaj užas od prve utakmice, bio mala bebe kakva bi ti sranja pravio.

19. De da ga nabodem kad covicu nije smeo da vrati...kako smesno prica lik ovo je ko crtani film

Video sam ga ja na Kosi pre neki dan. Nekako deluje kao da nije tu nego negde daleko, u tri pičke materine potpuno nesvestan činjanic da je na planeti Zemlji. Onako taj neki fazon.

20. Pa rekao sam da nisam gledao tekmu haha, ne znam ni na šta misliš, ja ti kažem da to nije faul i da su ti Lazićevi koraci neverovatan promašaj i razlog zašto i jesam vratio na Nigeriju lolol

elem, ne seremo da je to rekao, to je rečeno nema tu šta, pa mogu i ja da navedem, i kako ne kažemo da je bilo grešaka u obe, svi su jebote to rekli, a ni u prvoj nisu bile sa namerom da se ošteti protivnik.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.