КК Црвена звезда

1. Nisam ja potencirao to uopšte, ja sam samo pričao o odlukama, i kod vas na temi je pseto, koji zna to od ranije rekao kada su mi Mlatoni i Gazi protivrečili u fazonu pa valjda zna čovek koji je sudija

2. Zezam se Bandi, hoću da ostane tema u javnim da bi ovo ime stalno stajalo tamo :)

3. Nisam ja potencirao to uopšte, ja sam samo pričao o odlukama, i kod vas na temi je pseto, koji zna to od ranije rekao kada su mi Mlatoni i Gazi protivrečili u fazonu pa valjda zna čovek koji je sudija

Sprdam se, svi smo mi navijački obojeni i ova rasprava će trajati i za hiljadu godina.

4. Smara Pseto po Partizanovoj temi pa samram i ja po vašoj. Inače cenim Doga osim što voli da pije limun pivo. To mu zameram :)

5. Тако су га представили у том тексту, само сам цитирао.

Izvini Truće, moja greška. Svakako si objektivniji nego ja.
    Džoni otkud ova promena pravila, meni ovo nije nedostajalo, a tamo svakako neću ići ?
    I kada si već došao - lepo vas je Pseto pitao 1:1 je, da li nameštamo ili ne?
    Nemoguće je da osvojite ako je namešteno da ne osvojite, iza toga stojim. Obrnuto je moguće.
    Navijači Partizana su stalno zbunjeni po pitanju tog nameštanja, i u fudbalu, i u košarci, vidim u poslednje vreme, i u vaterpolu.
    Poslednjih 12 godina je pobeđivao onaj koji je nameštao, tako da je malo nelogično da nameštamo (čuj mi, ja sigurno ne nameštam ;-))) ) da Partizan osvoji.
    I da li je važnije učešće u EL, ili osvajanje Gogićeve, Čovićeve, i Vučićeve (i pomalo Jurasove) KLS ?
    Da li ste zadovoljni radom KSS? Da li je Đilas (a uz njega i Tomašević) prešao na stranu dobra, i da li je u njemu sada sila jaka ?
    Da li je zaboravljena, i oproštena "afera" PP aparat ? Zašto nacionalni kup nije bitan trofej, a domaće prvenstvo jeste ?

Postavio bih još retoričkih pitanja, ali preći ću granicu dobrog ukusa (ako je već do sada nisam prešao).

Za mene je nebitno ko je i šta pevao, jer po mojim kriterijumima svakako je blam pevanje bilo koje Cecine pesme...a Fit-ove OK (oni su iz Rijeke al' im je majka iz Čačka... trolololo)

6. Pa jebemliga hah, ne znam kol'ko si iskren, al' dobro.

Mislim da i ja stvarno treba da prestanem, navodio sam više puta i objašnjavao racionalno (nebitno šta sam) te odluke i jebiga, ako nema koristi nema (tada sam i naveo situacije gde ste oštećeni, da ne bude zabune)

U svakom slučaju, mišljenja sam, da je dovoljno posmatrati tih 10 ljudi na terenu i loptu i da se odatle može izvesti zaključak ko je i zašto pobedio.

Prva stvar na osnovu koje sam ja predosetio krah u drugoj tekmi je da je Partizan imao više skokova i u prvoj.

7. Ал Банди
    Pa rekao sam da nisam gledao tekmu haha, ne znam ni na šta misliš, ja ti kažem da to nije faul i da su ti Lazićevi koraci neverovatan promašaj i razlog zašto i jesam vratio na Nigeriju lolol

Sudija koji mi kaze da udaranje protivnika po ruci , usled cega mu ispada lopta i odlazi u posed protivnika, nije faul - nije normalan sudija.
    I kako jbt uopste diskutujes o necemu a nisi ni gledao tekmu?
    Nisi gledao tekmu,al znas da su sudije gresile i tvrdis da prekrsaj na Bertansu nije postojao?
    Ako odgledas utakmicu, rado cu ti reci na koje duele tacno mislim,mada ipak neces, imao je Partizan "hrabro i korektno sudjenje"

8. Grobosi ne pominju "pokazivanje hrabrosti i objektino sudjenje" jer znaju da sam zspisivao lolo mi smo realno osteceni u drugoj tekmi al to je "objektivno sudjenje" jer su oni navikli da im se tako sudi.

9. Džoni, vi često pominjete Lazića kao kasapina, a zaboravljate da ste jednog imali do skora u ekipi. Pera Satara Božić. Sećam se da sam pizdeo nenormalno svaki derbi jer čovek uđe na 5 do 10 minuta, sudije mu dozvole grublju igru u odbrani, otme par lopti i uvali trojku i završi stvar. Mnogo je tukao, mnogo su mu tolerisali.

10. Ma jebote on dribla, zabo se, lopta mu sa strane, nije bilo sigurnosti, niti je stekao prednost, kakav bre faul, i kontakt po ruci nije bio jak uopšte(pecnuo ga po po vrhovima prstiju, nije ni napravio neki zamah). Jedina stvar koju sam komentarisao u drugoj tekmi jeste tih 20 sekundi i nemoj trabunjati na prazno, bar pročitaj šta sam napisao, da sam posle prebacio. Ništa osim toga nisam ni komentarisao. Taj faul nije bio, bez dileme.

11. Zvezda je ostecena u drugom mecu, ko kaze da nije nek pojede dulovo govno.

Uostalom sacu pitam andjusa, ako on kaze da jeste onda ga duvajte.

12. Džoni otkud ova promena pravila, meni ovo nije nedostajalo, a tamo svakako neću ići ?

Pa ja bih voleo da postoji mogućnost da se neko pravilo uvede i ispošuje, ali moj eksperiment je propao. Ja bih voleo da uopšte nema prelazaka, a da se otvori u igrama tema za diskusije, al me napadoše da sam pristrasan i da ne mogu da ograničavam postovanje na forumu i ode sve u kurac.

I kada si već došao - lepo vas je Pseto pitao 1:1 je, da li nameštamo ili ne?
    Nemoguće je da osvojite ako je namešteno da ne osvojite, iza toga stojim. Obrnuto je moguće.

Niko ne govori da je namešteno.

I da li je važnije učešće u EL, ili osvajanje Gogićeve, Čovićeve, i Vučićeve (i pomalo Jurasove) KLS ?

Učešće u EL, ali što se mene lično tiče ako ne učestvujemo jedne godine u EL nije mi bitno. Stalno smo tamo. Ova titula za mene je bitna zbog produžetka niza, inače prvi put kada je osvojite, sledeće godine mi neće biti toliko važna, jer se resetovao brojač na 0 što se nas tiče. I naravno rivalstvo malo dodaje, ali totalno je nebitna. Inače da dodam ovde ipak je bitna sa tog stanovišta da je vi ne uzmete jer je očigledno koliko vam fali i koliko je želite.

Da li je zaboravljena, i oproštena "afera" PP aparat ? Zašto nacionalni kup nije bitan trofej, a domaće prvenstvo jeste ?

Ne, Đilas je govno, ali ovo što ovi ludaci rade nije normalno. U svakom sportu je bitnije prvenstvo od kupa, to baš i ne treba da se obrazlaže. PP Aparat nije oprošten. Ono je izrežirana sramota jednog kluba koji osvoji kup pa izdaje monografiju vezanu za to sa sve koktelom za strane ambasadore i bivše legnde kluba od kojih ni jedna neće da dođe.

13. Ma jebote on dribla, zabo se, lopta mu sa strane, nije bilo sigurnosti, niti je stekao prednost, kakav bre faul, i kontakt po ruci nije bio jak uopšte(pecnuo ga po po vrhovima prstiju, nije ni napravio neki zamah).

Ja sad ne znam da li mi uopste mislimo na isti detalj.
    U ovom je Bertans krenuo u prodor , Lazic ga iz velikog zamaha, udara po delu ruke iznad zgloba, usled cega Bertans ne uspeva da uhvati loptu vec se ona izmigolji u ruke musavog iz cega krece kontra gde se sviraju koraci Lazicu, iako nisu postojali.

14. Uostalom sacu pitam andjusa, ako on kaze da jeste onda ga duvajte.

Prvo ga prebijete, a onda ga kao pitate :)

15. Niko ne govori da je namešteno.

AHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

16. https://www.youtube.com/watch?v=wdH2RRoidcs

https://www.youtube.com/watch?v=Tlsp84SCx1s

Враћају се својим коренима, препевавају усташке песме, лудница ово оно, још само да се врате у Загреб и све ће бити кул дечки.

17. Inace, reko mi Andjus da ga ne zajebavam :(

18. Ozbiljno Pseto, kao i obično izmislili ste to ili se hvatate za reči nekoga ko ima mali fond i ne ume pravilno da se izrazi.
    Liga nije regularna. To mi tvrdimo, a ne da je nameštena. Dve potpuno različite stvari.

19. Znaci ako osvojite onda ste osvojili neregularnu ligu? Da je 0:2 verovatno bi istupili...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.