КК Црвена звезда

1. Mislimo na isto, kako iznad zgloba... a krenuo u prodor jeste, ali kilavo nije zgazio svog čuvara. Ja taj detalj pamtim da je bila brza izbijena lopta, bez velikog zamaha, sa kontaktom po prstima. Ništa, ako pogledam opet, pogledam. Uzaludna je više ova priča, kako god, ostajem pri mišljenju da nije bio faul(jer je go kurac od kontakta i nije bila situacija opasna po koš), ti ćeš misliti da jeste i eto. (ako ima neko neki link snimka tekme nek' mi pošalje, hvala unapred)

P.S. Naravno, ako je onaj kontakt Tepića što si spomenuo zaista ista priča i suđen faul to je greška u kriterijumu, kao i u prvoj tekmi za Jakin i Žofrijev koš- faul.

2. Inace, reko mi Andjus da ga ne zajebavam :(

Koji seljak taj Anđus nevera :)

3. Ima na sajtu KLS-a link za download tekme.
    A taj kontakt Tepica i Katica je bio ucetvrtoj cetvrtini. Rasko je krenuo na dvokorak, Tepic pokusao udvajanje i da izbije loptu, zakacio ga takodje po prstima, Lignja nije ispustio loptu al je napravio er bol. Sudijen faul, sto i jeste bio.
    Ako pogledas ono sa Bertom javi, i dalje ne verujem da neko govori da ono nije bio faul kad je Berta iskljucivo zbog tog kontakta po ruci izgubio loptu.

4. Замолио бих Џонија да скрене пажњу својим колегама из Загреба да на нашој теми не вређају наше играче. Пошто сам приметио да је то правило актуелно на теми КК Загреба.

5. Rasko je krenuo na dvokorak

dvokorak

čini mi se da će ovo biti ključ dileme, al' otom potom, uostalom pobeda je vaša, sutra ponovni okršaj, šta bude biće, neko vino piće, drugi suze liće

6. „Nije dobro to što Zvezda ima sedam miliona i veći budžet, a Partizan je sveden na prosjački štap. To ne proizilazi kao posledica dobrog rada, već zato što su ljudi koji su na vlasti, u moći, u upravi Crvene zvezde, kao na primer Vučićev brat Andrej. On je uticao da se formira takav budžet. Ova zemlja ima toliko problema da bi političari trebalo da se bave rešavanjem istih, a sport ostave na miru. Partizan nikad nije podržavao ratove, nije pretio da će seći ruku onom ko podigne barjak. Partizan je kosmopolitski klub, tu igraju tri Francuza, jedan Letonac... Momci daju izjave kako vole Partizan, igraju bez para i da je to jedini klub za koji bi igrali bez obzira na sve“

АХАХАХА, дебилко не одустаје јеботе

7. odgovorio, Džoni

Te rasprave o finansijama su otprilike najgora stvar, jer ima najviše pretpostavki, a malo bilo ko pouzdano zna i onda se svašta piše...

8. Добра вест. Честитам и нека је са срећом (у ЕЛ, не у КЛС).

9. Mi poklonili Partizanu Evropu u fudbalu sad nam njihovi ovi vraćaju basketom.
    Ima nade za ovaj Balkan.

10. Hvala Truće na lepim željama. Svako dobro tebi i tvojima.

11. Truće, stvarno si ti fin neki čovek, eh da (nas lololo) je više takvih...

12. Fala Truće, dabogda i vi ušli u EL

13. Ja stvarno navijam da Paca udje u EL bez zezanja

14. Da, da ... ovo što SR kaže

dabogda i vi ušli u EL

, mada biće teško.

15. Jebe ih Uniks mada ako se bude igralo u Bg-u mogu da se nadaju, sto da ne...

16. Koliko nas muka zbližava. Anj. Idem sad ko onaj bik da mirišem cveće :)

17. Al' i ovo što napisa lik

Treba se paziti Šoštara da ne izlobira za JSD! Buhahahaha! Napred Zvezda!
    (Parter B, 18. jun 2014 14:30)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.