Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Prosto je nemoguće koliko nemamo ama baš nikakvog autoriteta u administrativnim sportskim telima, da nas jebe k'o god kako stigne...
Izjebase nas i u zrebu za EP. Navikao sam vec, jebavaju nas gde stignu.
Treba da istupimo iz svih takmicenja i a u kurac.
У праву си. Можда је лоша карма. Извините, Тумбаси, што сам рекао да вас треба побити. Гре'ота је да због вас било ко робија к'о да су људи у питању.
Стеване, је л' сад добро? Је л' сам отерао лошу карму?
Бач, што да рушим кућу? Тврда ми глава, нема тог зида који нисам успео да разбијем.
Kako su nas izjebali za ovu utakmicu.
А шта да радимо? Ово што ради УЛЕБ је тотално дебилно. И да упутимо жалбу, не верујем да можемо нешто да променимо. И да је убијен случајни пролазник у Истанбулу, изгледа да би нас опет казнили. Даниловић је годинама био неки делегат (шта ли је већ био) у УЛЕБ-у па није могао Партизану да издејствује А-лиценцу, а био је светски познат играч. Видео си јуче како су ови из МОК-а са Дивцем лагано обрисали патос.
Жреб за ЕП је ужас живи, али шта да се ради. Не можемо ништа да променимо.
Што би рекао Радоња, шампион се постаје кад изађеш на терен и одиграш агресивну одбрану. Лололо
Znaci sad kad budu igrali Olimpijakos i Galata Olimpijakos treba da dobije 3 utakmice bez publike i 100000 a Galata 50 000 i jednu bez publike?
Treba da istupimo iz svih takmicenja i a u kurac.
Реално, морали су да вам наплате вајлд кард на крају, лол.
Na reprezentaciju sam mislio. S obzirom da sno mogli u samo dve grupe moglinsu da zajebu loptice i odrade eci peci pec
http://www.mozzartsport.com/vesti/zestoka-reakcija-covica-na-odluku-evrolige-mogao-bih-da-vam-pomenem-oca-majku-i-seme/91733
Ćoravi bacio kobjasn
Ahahahha koja likcina.
On vredja sa stilom a ne kao Dule, seljacki.
Eto, sad će Truć da kaže da sam i na Čovića loše uticao. Jbg...
Jos vise je trebao da ih naduva.
Mene ovakve izjave ne oduševljavaju. Po čemu se ovo razlikuje od Vujoševićevog stila? Moglo je sve to da se kaže s podjednakom žestinom, ali na mnogo kulturniji način. Ovo poređenje sa Nemcima i Jevrejima, je besmisleno, i sigurno neće biti blagonaklono prihvaćeno.
Ako ne može sam neko pristojno saopštenje da sastavi mogao je da plati nekom profiju da mu napiše isto.
Čović napada Atamana (o kojem ne mislim ništa dobro, da me neko pogrešno ne shvati), a dao je par podjednako neodmerenih opaski u relativno kratkom obraćanju.
Neke stvari su na mestu, ali ima dosta toga nepotrebno izgovorenog.
Izrečena kazna Zvezdi je sramna i besmislena, ali to ne opravdava ovakvo saopštenje.
Marka na žalost ništa neće vratiti, pa ni trajno izbacivanje Galatasaraja iz EL.
Deo sa nemcima ok ali atamanu neka je rekao, ko mu jebe mater.
Nece vratiti, u pravu si ali ne vidim razlog da nas bilo kako kazne.
Nasi klubovi i reprezentacije su ko ono cigance u razredu sto uvek najebe sta god da se desi.
Inace naslov je drugaciji od teksta...
Pročitao sam sve pažljivo. Kakve veze ima selektor Nemačke sa nacizmom, Jevrejima, i terorizmom? Ako nije imao bolje poređenje, bolje da nije koristio nikakvo.
Ataman je govedo koje je nazvalo Zvezdine navijače koji su se zatekli ispred dvorane teroristima, a ne sve Srbe. Pretpostavljam da čak ni ti navijači nisu baš svi do jednog srpske nacionalnosti, ako je to uopšte bitno. Taj kreten (Ataman) se ne bi ni izvinjavao za izrečeno, da kojim srećnim slučajem nije došlo do Markovog ubistva.
To nije dokaz da je on loš trener (što moguće da jeste, mislim loš trener). Čemu uopšte pominjati njegovu stručnost, u saopštenju povodom ovakve skandalozne kazne?
Ok za svabe se slazemo.
A nisam ni video da je pomenuo njegovu strucnost osim ako ne mislis na "ne moze se ni zvati trenerom" ali kapiram da je ciljao na ljudske osobine...
I ataman je znao za ubistvo kada je davao izjavu...
Ako je ovo istina
Onda je još veći kreten nego što sam mislio.
Bez obzira što mislim da nije znao za ubistvo, izjava je vrlo zlonamerna, i mislim da je smišljeno servirana kao nadovezivanje na slučaj dron...
mislim da je izjavio da je kasnije saznao za ubistvo i tada se upravo izvinio. mislim govno je ali kad priču preduvamo ispadne kao da smo izmislili i ono što nismo i što zaslužuje osudu
Izjava jeste zlonamerna i smisljeno servirana kao prvi vid odbrane jer su pokusali sa spikom da su se nasi medjusobno tukli.
Ubistvo je bilo pre utakmice a izjava posle i to posle nekog vremena, znas kada su konferencije za novinare...cuo bi i da je marjanovic prdnuo u avionu do tada a ne da je neko poginuo.
ako se dobro sećam, on je to rekao odmah posle utakmice i tada nije znao za ubistvo. posle kada je saznao odmah je usledilo i izvinjenje. moguće da grešim i nabijem ga na kurac svakako, ali dog je ovde u pravu