КК Црвена звезда

1. Nije uopšte ista situacija niti ista organizacija niti isti pravilnik....dva slučaja koja ništa ne vezuje. Plus Francuzi nisu divljali ulicama već se mangupirali u kafiću i onda dobijali batine. A još plus Francuza niko nije ubio.

2. Чекај, и ти џони мислиш да је звезда крива за нереде у турској, уз галатасарај?

3. a šta je ovaj nesrećnik divljo?

4. Stvarno ne znam. Ne znam ni kako su putovali tamo, i to mislim na sve kako su putovali. Da li je neko putovao sa klubom. Bio sam dva dana ranije sa drugarima koji su išli tamo, ali nismo pričali o tome kako idu. Ako je neko išao uz klub, što je česta praksa kod nas, makar deset njih, onda jeste.

5. A što se divljanja tiče, divljali su po ulicama, pričali su mi kada su se vratili.

6. Ovako generalno ne znam ko je kriv, jer postoji obrazloženje koje je Ćoki spominjao, na ogromnom nekom broju stranica, a ja nisam pročitao to da bih mogao da dam sud.

7. i onda nešto pričate fenderu

stvarno niste normalni ako se slažete sa ovom odlukom

8. A još plus Francuza niko nije ubio.

Тачно, скочио је јер није знао шта ће од досаде.

9. I šta se bunite oko kazne, Zvezda je odgovorna za divljanje svojih navijača koliko i Galatasaraj za svoje

Popuši kurčinu zbog ovog komentara

10. Ne, skočio je jer je bežao od batina, ali to nije teško ubistvo, nego učestvovanje u tuči sa smrtnim ishodom, što je potpuno drugačije krivično delo.

11. stvarno niste normalni ako se slažete sa ovom odlukom

Johnny Kurajber
    Ovako generalno ne znam ko je kriv, jer postoji obrazloženje koje je Ćoki spominjao, na ogromnom nekom broju stranica, a ja nisam pročitao to da bih mogao da dam sud

12. Realno smo oštećeni jer je galata trebala biti suspendovana na 2 godine ako smo mi dobili utakmicu bez publike.

13. Ја онолико колико сам прочитао знам да није било било каквог вида организованог вођења навијача уз клуб, те да су они сами отишли тамо, скупили се, а ови из клуба кад су чули исцимали амбасаду и полицију да то обезбеђује, као и галатасарај да обезбеде карте за те који су дошли. И ако је тако било, не видим ни промил одговорности клуба, шта, криви су што су играли са турцима а њихови навијачи ишли да навијају и понашају се к'о стока? Онда су криви ако ја изађем на улицу у звездиној мајици и изударам неког шипком. Јебига, звездин навијач, ко им је крив што навијам за њих и сам сам отишао на улицу.
    Да л' ће сами себе да казне што су пустили звезду и те дивљаке из србије да виде евролигу јебем им матер, ако је звезда крива, онда је крив и УЛЕБ што је дозволио да играчи иду у турску и тако дају повод навијачима да их прате.

едит: а ако је ћоравац лагао и навијачи су ишли организовано из београда с њима, онда јеб'о му пас матер и њему.

14. kolko su kažnjeni oni turci što ste u lj, ronketi igrali protiv njih
    pa im navijači divljali po beogradu?

15. Popuši ti meni kurčinu, Boxere.
    Žao mi je što je dečko ubijen, to je za najgoru osudu i ubica treba da snosi posledice. Al nemojte mi reći da Zvezda kao klub nije nimalo odgovorna. Niko me ne može ubediti da uprava nije znala da toliko navijača ide organizovano. 400 navijača ide BEZ KARATA u leglo huligana, pravi korteo i traži kurac, i onda kad dobiju po pički samo druga strana je kriva. Nemojte da se hvatate za navijačko opredeljenje, isto bih napisao da se radi o Grobarima. Bolje ovakva pecka od EL pa da se sledeći put porazmisli o gostovanjima nego da stalno ginu ljudi.

16. Znaš kako, posmatraj to nekako pre u fazonu Zrinjski - Partizan, a ne ono sa Tatonom. To je sličniji slučaj samo bez smrtnog ishoda.

A divljanje Turaka u Beogradu je neki sasvim peti slučaj koji baš nema veze sa ovim.

17. Turci su krivu 150%. Policija se sama sklonila. Ovo je bilo organizovano i vrlo podmuklo.

18. Isto da naša policija organizuje gej paradu i onda se samo skloni kad nalete huligani, ako je policija znala da nema karata koji kurac je vodila navijače do arene?

19. smem da se zakunem da bi u istoj situaciji
    da je reč o gostovanju partizana bilo
    mislili ono što mi mislimo

al kako je dečko ubijen
    glupo je na ovom slučaju da se objašnjavamo

20. те да су они сами отишли тамо, скупили се, а ови из клуба кад су чули исцимали амбасаду и полицију да то обезбеђује, као и галатасарај да обезбеде карте за те који су дошли.

a kako su culi ako su se ljudi sami organizovali, otisli busom/vozom/avionom?
    I kako to mislis , zvala zvezda na dan tekme da im kaze da ostave karte..

Meni samo nije jasno zasto ljudi poistovecuju sebe (tu smatram vas NAVIJACE) sa hiliganima koji nemaju pametnija posla u zivotu nego da "brane cast zvezde i navijacke grupe" u stranoj zemlji, i to u Turskoj koja je poznata po debilima slicnih karakteristika i plus sve to zacinjeno nacionalnom mrznjom. Sto neko od vas nije otisao? Zato sto ste normalni ljudi.

Govorio sam i za grobare, i za cigane, i za radovce.. Jedna budala manje. Napusite vi mene kurcem koliko hocete,al ono sto sam ja video na snimcima nije MIRNO SETANJE KROZ ISTANBUL, nego provokacija, a pogotovo znate kako ti zagrizeni tumace i samo nosenje dresa ili sala, a o pevanju ispred TUDJE hale da ne pricam.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.