КК Црвена звезда

1. Ajde ne jedi govna.

2. Sad da ja počnem da serem o onom liku što je poginuo u automobilu što je upao u reku da nije smeo da ulazi pijan i da nije trebalo da se bahate sa autom?

3. Џони, за мене је то "учествовање у тучи са смртним исходом" само еуфемизам за "убили га". Добро, правници и закон можда праве разлику, али мени је све то убиство, било каква "туча са смртним исходом".

И ако је тако било, не видим ни промил одговорности клуба, шта, криви су што су играли са турцима а њихови навијачи ишли да навијају и понашају се к'о стока? Онда су криви ако ја изађем на улицу у звездиној мајици и изударам неког шипком. Јебига, звездин навијач, ко им је крив што навијам за њих и сам сам отишао на улицу.

Гледајте сад ово нпр. Овом логиком можеш и да оспориш казну за Галатасарају. Фора је што то уопште није прецизно регулисано, него увек нека другачија образложења, не зна више човек шта да каже.

4. Rasni

Sad da ja počnem da serem o onom liku što je poginuo u automobilu što je upao u reku da nije smeo da ulazi pijan i da nije trebalo da se bahate sa autom?

Ма јок, требало је и баш је паметно урадио.

5. Preterano kenjanje o mrtvo čoveku. Glodari znaju da je bio budala, huligan, da je otisao da pravi nerede...
    A ako je on takav ko su oni likovi što su bacili Tatona na glavu?

6. Decko koji obecava, što obećavas Slotera? Samo te pitam odakle ti ta info? Može i pvt.

Nešto se krčka, ali mislim da ćemo teško dovesti Slotera. Mada, to može zavisiti i od poslednjeg kola EL. Ako Oli tuče Galatu

7. Skočijo je sam rasni, nisu ga oni bacili

8. Долази Радуљица, завршијо посо у Кини, који курчев Слотер.

9. Rasni

Preterano kenjanje o mrtvo čoveku. Glodari znaju da je bio budala, huligan, da je otisao da pravi nerede...

То јесте мало више претпоставки. Али и ја кад овако размишљам, претпостављам да је човек био спреман на могуће макљање и све, и да је можда и прижељкивао то. Наравно, није то никакво оправдање за убицу. Али да је и сам себе довео у опасност, јесте. Јебига, није имао баш много среће у животу.

Ево, ако неког занима читава прича о убиству његовог оца, и свим другим дешавањима у Бенковцу која су повезана с тим и са ратом: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:523517-Savo-Strbac-Smrt-nikada-nema-boju

10. Џони, за мене је то "учествовање у тучи са смртним исходом" само еуфемизам за "убили га". Добро, правници и закон можда праве разлику, али мени је све то убиство, било каква "туча са смртним исходом".

Jedan momak je mrtav i to naravno da nije dobro, ali mislim da je ipak bitno za jednu državu da ima zakon i da se ljudima sudi po tom zakonu za krivično delo koje su napravili. Naravno, da se nedvosmisleno dokaže sve i da se osude tačno za to što su uradili oni koji su to uradili. U principu niko od Grobara nije rekao nikada da ne treba ni dana niko da provede u zatvoru zbog napada na ljude u centru grada, u sred bela dana, a sve se to još završilo sa smrtnim ishodom. Samo su svi tražili da se osude oni koji su učestvovali, za ono što su uradili. Teško ubistvo je recimo ubistvo davljenjem majke na oči maloletnog deteta. Preteška kvalifikacija, a za nekoliko osuđenih nije bilo dokaza da su učestvovali.
    Na to mislim.
    U principu to i jeste u neku ruku ubistvo, Taton nije umro od srčanog udara u svojoj vikendici u okolini Pariza, ali nije ni teško ubistvo sa predumišljajem. Niti postoje dokazi da su svi optuženi učestvovali. Čak je i obratno.

11. Ал се гађате правничким терминима из америчких филмова јебо вас патак...

12. A Stevane, ubode me. Moji su Benkovčani, nije baš ovo istina što se tiče ubistva njegovog oca. Tj da je ubijen što nije bio Srbin. Al ajde, neću sad o tome. Nije tema.

Što se tiče Marka, on je trebao biti novi vođa grupe Brigate, koliko sam čuo. Ali nije bio neki Dunjić i to

13. Decko je bio ono sto se zove "dobrim deckom". Toliko od mene na tu temu.

14. Газимудо, слажемо се по питању жаљења овог момка, чим је он толико луд да иде у Турску (макар и немао такве намере попут већине хулигана) и сличну пичку материну да бодри Звезду у друштву хулигана - будала је и могло се очекивати да ће један једном овако да прође. Да је био у друштву друга, једног, двојице, више са туристичком намером него из хулиганских побуда, па и да разумем да га жале. Нећу ја да те пљујем због тога, јер ја први не схватам толико потенцирање на страдању, почев од ћутања на трибини, преко певања на сахрани (брате...) ако као што кажу није био од оних окорелих с трибине, већ обичан симпатизер који је повремено на утакмицама. Најјаче да ће и стадион да назову по њему или нека слична глупост. О покојнику све најлепше, ал' брате да праве неке великомученике од себе због тога - праве.
    Ни ти, ни ја, ни 99% људи у Србији не знамо како се то тамо десило, да ли су наши провоцирали, да ли је он бежао или не, да ли је прави Турчин ухапшен, да ли је полиција стварно урадила то што причају, или Ћорави и екипа с врха власти само спинују по медијима како би показали да ми можемо да подвикнемо на једну Турску.
    Стога, не могу да кажем како је било, већ само наспрам онога што смо и ти и ја могли да прочитамо, а то је да су навијачи стигли тамо самостално, да је "врхушка" клуба то дознала док је била у Истанбулу, те да су се тек тад исцимали да их како-тако обезбеде, а услед тога и пробали да обезбеде карте за те навијаче, да не би правили проблем ван хале. И по њиховој причи, карте су обезбеђене, полиција их је спроводила ка хали, дакле ништа ту више Звезда није могла да уради. Понављам, ако је веровати њиховим речима.
    Сасвим је могуће и да је Ћорави одмах увидео да су се сјебали, да су их водили са собом и да је измакло контроли, па да је хтео да се пере по медијима. Не би ме чудило.

Све у свему, не сматрам да је лепо рећи шта се који курац бунимо, зато што се не бунимо зато сви и пишају по нама, зато ће ваши за следећи транспарент са шалом о јеврејима да попију избацивање, наши ће за неко увредљиво скандирање (кад буду могли да присуствују утакмици, хехе) да попију неку драконску казну. Ја лично не сматрам да ту постоји одговорност клуба ако су навијачи ишли самостално и то је то.

Мени је само бедак што ће маркус да се смори у оваквој атмосфери кад мало-мало игра пред празним трибинама, па ћемо курац да га задржимо у тиму догодине.
    Мада једем говна, курац ту публика помаже, ложи се он, ал' свеједно нема тих пара, дакле дати Ћоравом да ради коридор што пре.

15. Gusti sok
    A Stevane, ubode me. Moji su
    Benkovčani, nije baš ovo istina što
    se tiče ubistva njegovog oca. Tj da
    je ubijen što nije bio Srbin. Al ajde,
    neću sad o tome. Nije tema.

ТРЕБА ДА УМИРЕТЕ У НАЈГОРИМ МУКАМА ВИ ШТО "ЗНАТЕ, АЛ НЕЋЕТЕ ДА ПРИЧАТЕ". ЋУТИ ОНДА, ЈЕДИ ГОВНА, НЕМОЈ НИ ДА ПРИЧАШ ДА ЗНАШ.

16. Nešto se krčka, ali mislim da ćemo teško dovesti Slotera. Mada, to može zavisiti i od poslednjeg kola EL. Ako Oli tuče Galatu

мицов, а? много је, куме.
    мада би аројо могао, чисто да скине који минут јовићу, да га растерети мало.

17. Густи, јебем ли га, ја верујем да су ови подаци бар тачни (ко је убијен и кад), а колико видим у тексту се не тврди са сигурношћу који је био мотив, нити ко је убица.

18. Neću sigurno da pričan na temi kkcz kako je ubijen lik u benkovcu 91. A i umreću u najgorim mukamo, jer sam gomno

19. причај макар о коме из галате се прича, нереално је да је ерцег, а и мицов је прескуп, аројо а? мада тешко да ће да се избори за минуте поред јовића, кад мало боље размислим.
    то можеш да причаш на теми о ккцз :)

20. Šljivorade, poenta je da nije ubijen što nije bio srbin. Kad sednemo jednom na pivo, i ja popijem 4,5 potegnuću priču, pa ću ti pričam o Benkovcu, četnicima, ustašama. Laganica.

Erceg ima platu boga oca, mislim da je oko milion evrića, tako da će on u Real. Ukoliko Galata ispadne, i nastavi da se raspada. Neko moje mišljenje, jer ga je Real već tražio. U tom slučaju Sloter je višak u Madridu, i mogao bi nekom ludom srećom da dođe kod nas. A mogao bi Arojo umesto Rebića, realno. I neki Serhio Rodrigez ne bi bio loš. Ma ni Spanulis.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.