КК Црвена звезда

1. Možete da plačete koliko oćete, ali mi smo zvezda.

2. јеси видио колико лаже алфабет, јебо га ћаћа западни

3. Čuj niknejm crveno-beli.

4. овако када гледам, јеботе па два различита клуба
    бојкот википедије!

5. Da su grobari na našem mestu verovatno bi štampali članke sa vikipedije, palili ih ili ih sekli.

6. Na njega sam mislio, Jaru nije bio toliko zanimljiv, bar meni.

Jbg, ne sećam se da je i Teriko bio suspendovan.
    Jaru dobro počeo sezonu (čini mi se da je čak bio MVP tog dela Jadranske lige), skočila mu cena, hteo da ide, ovi ga nisu pustili, on otišao, ovi ga suspendovali.

7. Džoni Kurajber
    Ne, nego se meri u nedopuštanju da ti ugase klub, nenavijanju za drugi i naravno u tome što nećeš izgovoriti rečenicu "Ne pratim košarku, koji je to sport" kada tvom klubu ne ide.

"Ne pratim košarku, koji je to sport"

Aj života ti, ko je ikad napisao ovo?

8. Kurajberu, ti stalno nešto izmišljaš.

9. http://www.abaliga.com/player/107

Обратите пажњу на само дно странице:

Rakočević Igor
    Crvena zvezda Telekom : Crvena zvezda 113:110

Све је речено, лол.

Е, а сад видим да је свирано 20 фаулова на Ракочу тад против ФМП-а. Колико беше на Богдану свирано фаулова у финалу, лол?

ЕДИТ:
    Нашао сам на овој теми:

u obe tekme zajedno ima 18 faulova nad Bogdanom

10. друже, нма већег лицемјера од цигана.
    - шавија

11. janpi
    eo necu vise, postajem pseto. ili jos gore direktor lololo

AJOJ OMG
    janpi brate...trudim se da smislim nesto u vezi tebe sto je samo malo uvredljivo da te ne pokenjam bas ono puno, zao mi vise, ali ne vredi jbg...

12. ај не ложите се за слотера јебо вас спортал и остала говна јел могуће да вас тако лако навуку

13. Na sam pomen Slotera rekoh da nemamo mi te novce

Da je bio neki zemljotres ili nesto pa ajde...

14. Možda ako se poveća natalitet na kosovu pa bude puno male dece

15. ja cu jos samo ovo da odgovorim, i da postaivm jedno pitanje.

Budzeti su nam priblizno jednaki. Tj projekcije, e sad pitanje je koliko je ko obezbedio tih sredstava. Nama je u projektovani budzet bila uracunata zarada iz top16, a to bi sa ulaznicama, tv pravima trebalo izaci na 1,1 m 1,2 m. Tu negde.

Kaze gusti. Cije informacije da Wilijams ima 250+50+50 uzimate kao 10 bozjih zapovesti.
    a onda

Čitava projekcija za plate igrača je 1,7 miliona evra, sa bonusima nešto preko 2 miliona(dosta igraca nema bonuse).

rece poplava. Poplava koji je video ugovore svih igraca na rsb forumu kaze da je PROJEKTNOVANI BUDZET ZA PLATE IGRACA 2 MILIONA EVRA, a Gusti kaze da je PROJEKTOVANI BUDZET SA PLATAMA, BONUSIMA, TV PRAVIMA I ULAZNICAMA 1,2 miliona evra.

Dakle, ko od vas dvojice ima neproverene informacije sa ko zna kojih foruma, a ko prica istinu? S obzirom da vi punite prosecno 1,5 Arenu po tekmi, zarada od karata je za sad bar 500k evra, a posto se planirali i top16, znaci bar jos toliko (ako ne podignete posetu na 2,23 Arene po mecu), ne znam kako onda Gusti onda ispada da vasi igraci igraju za 500k evra ako Wilijams ima 300, Danguba 130, Cirbes isto 130 a ostalih 9 igraju za djacku (nemaju ni za punjenu jbg, kriza stedi se, nema para od sponzorstva sve otislo Partizanu).
    I posto znamo za finansijski pravilnik Evrolige, kako mozete da igrate sa 2 mil evra , ako oni traze bar 4?

A moje pitanje je:
    Posto navijaci Partizana smatraju da CZT dobija vise para, a navijaci CZT da KKP dobija vise para , DA LI BISTE PRISTALI NA ZAMENU BUDETA DVA KLUBA? Ako jeste, mozemo i peticiju da pokrenemo, pa ako se skupi jedno milion glasova (vas je valjda 900k, nas saka jada) valjda nece coki ostati imun na zelju Delija a pritom moze i da se ovajdi..

16. Ja verujem Gustom.

A izjava da puna arena donosi 50k cisto je Cokijeva.

17. čim bač kaže da nema ništa od slotera, znaci da dolazi.

18. I posto znamo za finansijski pravilnik Evrolige, kako mozete da igrate sa 2 mil evra , ako oni traze bar 4?

ovo se vise puta pomenulo ali ja ovo nigde nisam cuo ni procitao, jel ovo neka zvanicna info ili nagadjanja?

edit: gazi, necu opet o budzetima jer mi se kurac pripusi od toga samo da pitam zasto ranije nije bilo inicijativa o zameni budzeta? Mozda bi neki Robertsi prelazili kod nas da igraju za negro...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.