Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nego kako, dinara nismo dobili, a i dalje smo tu. :)
ima ovakvih ima onakvih ljudi. kecman je zavrsio karijeru, kao i bronovicki u tom slucaju vise odlucuje mozak nego srce ocigledno. a i bio je kivan na upravu u tom trenutku, ocekivao je odmah neko mesto u upravi izgleda
Kako bi bilo lepo da postoji neka elektrošok lista i da svakog ko je na listi, kad krene da prosipa djubar po temama, rokne šokčina od 1000 volti. Kajzene razmotri ovo pa kad budeš uveo kupi i meni ajfon5 ko što si kupio muluci onomad.
Ne, nego se meri u nedopuštanju da ti ugase klub, nenavijanju za drugi i naravno u tome što nećeš izgovoriti rečenicu "Ne pratim košarku, koji je to sport" kada tvom klubu ne ide.
Hehehe jeste :)
Da naravno kako sam ja ili bilo ko od nas ovde mogao sprečiti stečaj kluba?
I košarku sam pratio i kada smo đubar bili ne brini ti.
A i vi ste svoje momente sa Dodikom imali.
Je l' ima neka tema tipa "Naši klubovi u evropskim kupovima", ili nešto slično ?
Video sam da ima takva fudbalska tema, pa bi bilo lepo da ima i košarkaška...
Miško Zalizani kaže da ne tražimo pojačanje ni na jednoj poziciji.
Ništa znači ni od Lorbeka, ni od Slotera, a čak ni od Dubljevića ili V.Dragićevića. Eh, snovi pusti.
E, a gde je onaj crnac iz Radnickog, sto je sabijao prosle sezone, pa suspendovan bio? Teriko Vajt? Sto njega ne uzmemo?
кае кешељ да од целе његове екипе у звезди једино штимац није хтео да опрости дуг, шта га боли курац није толико глуп
Bvdlga možda misliš na Mustafu Jarua?
Nećemo njega da ne dođe do bojkota, ako me razumeš, hehehe
pa iskreno gledajuci ga u nasoj ligi i ja bih mu rekao uzmi ti sine te pare, ne bih ja mnogo polagao u tvoje kosarkasko umece.
jbg na kraju napravi lik solidnu karijeru.
ајде да доведемо нба играче освојимо ел а они ће крају да опросте дугове и све супер. генијалан план. ај не буди екстремно глуп молим те
са слотером је сигурно било контакта видећемо на крају
а терико вајт је играо пре две дине за раднички. врх играч ал крило
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=717#post_3031891
Hahahahaha
Za ovo oko Slotera samo da kažem, sigurno ništa neće da se zna pre subote pošto Makabi bira između njega i Treja Tompkinsa, a ako Nižnji sutra ispadne onda bi vrlo lako mogli njega da dovedu.
Na njega sam mislio, Jaru nije bio toliko zanimljiv, bar meni.
decko ne obecavas mnogo, imas klasicno ono zatucano cigansko razmisljanje a vas punili parama, kme kme, gurala vas vlast kme kme, jaci smo od vas 12 puta ali daj ipak da dovedemo i cetvrto krilo. ono uprpio si se pa si osetljiv? eo necu vise da ti stajem na zulj.
puna su ti usta tepica, ono smanji dozivljaj lik ima vise titula prvaka srbije nego ceo tvoj klub za koji sad navijas. kapiram ostrascenost ali ja bih se bar pokrio po usima
eo necu vise, postajem pseto. ili jos gore direktor lololo
каће умре дуло
тако млад клуб, а већ тако трофејан
http://i.imgur.com/sQoBIdk.png
jašta
http://i.imgur.com/AJ19uES.png