sta da joj poklonim
  • j

povoda nema, zelim nesto da poklonim curi jer me trpi ovakoga a nzm sta. vi znate sta ste poklanjali i sta je dobro prihvaceno pa ako ima neko neki dobar predlog hvala unapred

• zp

Ti je bolje poznajes, zar ne? Bud orginalan.

• DP

brate kupi kosmo pa imaš ona govna tipa...in pokloni i out pokloni...odakle mi znamo ahahah

• Annasstassia

Napravi joj profil na vukajliji ako ga nema.

• BusteR

Pokloni joj sebe malo normalnog... A i nekog plišanog konja, međeda ili slično.... Uglavnom, makar jedan romantičan dan joj pokloni...

• j

pufnice cura svira violinu i streber je, sta da joj kupim gudalo i digitron? :D
    mislio sam na neke univerzalne poklone a da nisu skupi, svi muskarci imaju isti problem pa ce verovatno jos nekom tema koristiti...

• zp

NE KUPUJ univerzalne poklone. To je najbolji savet koji ti mogu dat.
    Nije ni ona valjda univerzalna??

• DP

jel znaš one suvenire figurice sa nesrazmerno velikim penisima? e pa kupi cveće!

• Annasstassia

kupi joj najjeftiniji laptop,

• Цар

NE KUPUJ univerzalne poklone. To je najbolj savet koj t mogu dat.

може гудало, ал' да је оригинал made in China....

• zp

Nahranila bih ga cvecem kad bi mi doneo.

• DP

još nisam video devojku koja ne voli cveće kao poklon...voliš i ti pufno ali se tu nešto emčiš što bi rekli mi Vranjanci.

• Facafacaa

Budi feget, napisi joj pjesmu. To je palilo u proslom vjeku, sto ne i sad.

• zp

Ja volim cvece, ali da gledam i mirisem. A ne da ga neko ubere pa da mi umre za dva dana. Ne nalazim satisfakciju u tome. l bacanje je novca. Prejadni su mi oni koji kupe soma ruza, pa uvene za par dana. Bezi...

• BusteR

Pali i sad... I te kako, samo treba da bude posebna

• zp

Ja dobih jednom pesmu, totalno klinacku kao da ju je najveci balavac pisao i raspilavih se potpuno. Ali kurac od pesme ako to ne oseca, ako pise gluposti prezvakane.

• Пд

Pali i sad... I te kako, samo treba da bude posebna

Не саламу, песму...

• Џими

pufnice cura svira violinu i streber je, sta da joj kupim gudalo i digitron? :D
    mislio sam na neke univerzalne poklone a da nisu skupi, svi muskarci imaju isti problem pa ce verovatno jos nekom tema koristiti...

Жице за виолину? :)
    Можда звучи смешно, али ја највише волим кад ми неко купи жице за гитару. Нажалост, никад ми нико није поклонио жице за гитару. :/ Тако да... Ако неко икад пожели нешто да ми поклони, ове користим најчешће:

http://www.melchert.se/pf-music/d%27addario.jpg

Шта знам... Ти је најбоље знаш. Не мораш ни да будеш оригиналан. Купи јој нешто што ће да је обрадује. :)

• Пд

Не озбиљно, купи јој микроталасну и донеси јој кући, прикључи и кажи: "Ш'а гле'аш, неће сендвич сам да се спреми!"