- j
povoda nema, zelim nesto da poklonim curi jer me trpi ovakoga a nzm sta. vi znate sta ste poklanjali i sta je dobro prihvaceno pa ako ima neko neki dobar predlog hvala unapred
- zp
Ti je bolje poznajes, zar ne? Bud orginalan.
- DP
brate kupi kosmo pa imaš ona govna tipa...in pokloni i out pokloni...odakle mi znamo ahahah
- j
pufnice cura svira violinu i streber je, sta da joj kupim gudalo i digitron? :D
mislio sam na neke univerzalne poklone a da nisu skupi, svi muskarci imaju isti problem pa ce verovatno jos nekom tema koristiti... - zp
NE KUPUJ univerzalne poklone. To je najbolji savet koji ti mogu dat.
Nije ni ona valjda univerzalna?? - DP
jel znaš one suvenire figurice sa nesrazmerno velikim penisima? e pa kupi cveće!
- zp
Nahranila bih ga cvecem kad bi mi doneo.
- DP
još nisam video devojku koja ne voli cveće kao poklon...voliš i ti pufno ali se tu nešto emčiš što bi rekli mi Vranjanci.
- zp
Ja volim cvece, ali da gledam i mirisem. A ne da ga neko ubere pa da mi umre za dva dana. Ne nalazim satisfakciju u tome. l bacanje je novca. Prejadni su mi oni koji kupe soma ruza, pa uvene za par dana. Bezi...
- Пд
Цвеће никако, испашћеш специјалац.
- zp
Budi feget, napisi joj pjesmu. To je palilo u proslom vjeku, sto ne i sad.
Ja dobih jednom pesmu, totalno klinacku kao da ju je najveci balavac pisao i raspilavih se potpuno. Ali kurac od pesme ako to ne oseca, ako pise gluposti prezvakane.
- ПдPali i sad... I te kako, samo treba da bude posebna
Не саламу, песму...
pufnice cura svira violinu i streber je, sta da joj kupim gudalo i digitron? :D
mislio sam na neke univerzalne poklone a da nisu skupi, svi muskarci imaju isti problem pa ce verovatno jos nekom tema koristiti...Жице за виолину? :)
Можда звучи смешно, али ја највише волим кад ми неко купи жице за гитару. Нажалост, никад ми нико није поклонио жице за гитару. :/ Тако да... Ако неко икад пожели нешто да ми поклони, ове користим најчешће:http://www.melchert.se/pf-music/d%27addario.jpg
Шта знам... Ти је најбоље знаш. Не мораш ни да будеш оригиналан. Купи јој нешто што ће да је обрадује. :)
- Пд
Не озбиљно, купи јој микроталасну и донеси јој кући, прикључи и кажи: "Ш'а гле'аш, неће сендвич сам да се спреми!"