Ko poslednji pobednik 83 /spam u nazivu prevelik/

1. forget me not, što ne spavaš? :)

2. Hotuje sa mnom :))

3. lolololo, uz Momu Bajgića :)

4. i ja ga slušam, nervira me malo sto svi kao on je sranje, pa kao čolić je jadnik i to, i ti neki naši muzičaru... a stvarno može da se nađe kul sstvari a ne ono windows čejndž :)))

5. Ma, Bataljaga je jedan veliki šmeker, pazi šta ti kažem, a ti što ga pljuju, mogu da mu pljunu pod prozor. Naročito su do jaja starije stvari, dok se razbiVao od droge :)))

6. dobri su mu oni vozovi i to, ima do jaja glas i nadr mu je bila ona plava gitara od pre :)

7. Uteram ti koBajagi

8. Tulumbac

JA BAJAGIM!

Ahahahahaha, win :))

9. Eeeee, al' ste se razbežali... :)

10. Sve to Neo Srbi otišli po slavama :D

11. LOL, ili linkuj kako valja da pročitam, ili definiši, opet da pročitam! :))
    Ja sam se već vratila, a ovde vidim puuuustoš... :)

12. Evo je Jacka sve to Neo Srbi http://vukajlija.com/neo-srbi/256015#comment_766014 lolololo Ma de pustoš eve mene :D

13. dodajte u naslov i keva mu se kupa gola

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.