Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ledeni, fora je kada šopoholičarka krene da krade krpice iz radnje. Debeli klinčić čokolade u prodavnici...
Ja sam protiv. Duvaju samo klosari. A i to je droga, kako onda da bude legalna kad od nje nastaju narkomani? A oni prodaju i kucu na kraju da kupe drogu!
Jeccy, odrasti srećo :)))
У праву је она. У серији "Несташне године", онај дугокоси, Рајан мислим да се зваше, продо је дедин сат да би купио стероиде. :Д
NE!!!
NE DEDIN SAT!!!
AKo je dedin sat prodao lik iz serije onda te ja u potpunosti podržavam Jeccy. Deda peče najbolju rakiju. :)
protiv
Ma... Sosu se više sviđa kada je ilegalno. Jeste rizik, ali lova, ovo ono...
:D
DILERUUUUUUUUUU!!!!
Ja sam protiv. Ovako je jeftinije bez pedevea, akciza, a i kvalitet bi najvjerovatnije bio lošiji, ili vutra znatno slabija, jer bi je fabrika tako namjerno slabiju pravila da bi ti što više trebalo da se naduvaš (što znači veći promet i zaradu). Onda bi se opet počelo s ilegalnom prodajom (kvalitetne) vutre, i ajmo Jovo nanovo. Što će vam droga i ta sranja, kad možete da kupite andol u svaku apoteku, bez recepta, i flašu rakije i eto ti legalizovane i razvaljujuće ture.
Андол?
http://vukajlija.com/zabava/posteri/4709
Cccc.... Samo reklamiranje...
Gde su modovi, da bače jedan brz ban, kada ti trebaju....? :/
Ja sam za,iako ja to lično nikada ne bih probao.Isto kao cigare neka su dostupne svima pa ko voli nek izvoli.
не волим лаке дроге...уа лаке дроге...
Dzimi jes ti meni obrisao post?!
Oprosti mu Daiši, on tako dođe izdrogiran i obriše nečiji pos' iz čista mira. Nije namjerno.
Који пост?
Nista dzimi nasao sam ga.Bio je na jednoj od prethodnih strana.
:))))))))
Sto se tice satova, meni je pokojna baba dala neki GESIDUN kao zamenu za standardnih 50 evra. Onda dodju oni sto prodaju svasta od vrata do vrata i cale za 1000 din. uzme svasta i dva takva sata! Da li su babi uvalili sat, ili je baba meni uvalila sat- nikada necu saznati.
Pa, i rakiju ce da nam zabrane, a negmoli vujicu bez alke. Samo Vlast da izracuna da ce biti u plusu legalizacijom i bice vuje i na trafikama.
Dacicu, sta velis?
P.S. Sat=50=standardan poklon za rodjus
Ja sam pre za to da se legalizuje prostitucija nego marihuana.
Od prostitucije ima vise koristi budzetu, takve zene ce biti zbrinute.
Seks je zdraviji od droge.