Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Moj deda je pusio nenormalno i to drinu bez filtera,ostavio je cigare pre pola godine.Ima 95 godina.:)))))
Meso,koze za sada imaju dosta trave,a ako i pored toga one ne daju dobro mleko onda je do zagadjenja.:)))
Daishi:
Znaš, moj lekar spava barem jednom dnevno, pa ipak verujem da neće spavati kada bude radio moju operaciju. Isto kao što ne verujem da će piti pre operacije, pušiti ili duvati.
POBOGU!!!!
Nakon što sam pročitao sve na ovoj temi (jedva, smorih se živ) menjam mišljenje.
Za legalizaciju ili dekriminalizaciju makar, iako sam napisao na prošloj strani da sam protiv. Nisam ni konzument, čisto da se zna. :)
Ipak, alkohol FTW! :))
Sto se mene tice, nemam nista protiv. Nisam probao nikad, ali ako dete od 10 godina moze da kupi gajbu piva i boks cigara, nema mi nekog smisla da nekog panduri mlate zbog tih dzointa.
Čekaj, a koja je razlika između legalizacije i dekriminalizacije?
Eeee da, to je ta rec. Glup sam.
Velika razlika :)
Pa koja je? 'ajde, prosvetljavajte :)
Laički rečeno, ja mislim da bi to značilo da dekriminalizacijom ne bi mogli da te zaustave sa odredjenom malom količinom marihuane u džepu (uživaoce) i da ti zbog toga promene kompletan život, dok verujem da bi prodaja i dalje bila kažnjiva.
Kod legalizacije bi to bilo liberalnije, sa verovatno propisanim količinama koje možeš da proizvodiš (mislim da je nešto slično u Holandiji, ako se ne varam)
:)))
Dekriminalizacija: Ne apdejtuju ti dosije i ne okarakterišu te kao krimosa (i samim tim svrstaju u istu grupu kao i ubice, provalnike i sl.) ako te sretnu kako variš u parku, nego ti naplate kaznu kao za, na primer, nepropisno parkiranje.
A legalizacija: kupuješ na trafici kao pljuge, na primer. :)
Da dodam: ovo je jedna od najboljih tema na forumu. Zaista dobra rasprava sa puno argumenata (ako izuzmemo šimpanze sa tastaturom koji postuju tu i tamo).
I da, primetih da puno puno postova fali. Ima dosta reply-a u vazduh, nepostojecim postovima. Nije mi jasno zašto su obrisani...
Aaaa :) Fala vi :)
Inače, neopredeljena sam po ovoj temi, jer znam šta droga može da učini od čoveka - a opet, to se dešava bilo legalno ili ne, i da jedan jedini džoint nekome napravi teško sranje i zezne ga trajno - ipak je malo previše.
Toliko :)
Pročitaj ovo kad budeš imala vremena. Objašnjeno je sve u detalje. Svaka čast Wojteku, Gvozdenoviću, Malom Prstu, Vuku, pa i Neši i ostalima na argumentima. Do jaja tema. :) Samo, preopširna. :))
Pročitala još ranije većinu postova, u nekom momentu ekstremne dosade. Ali ostajem neopredeljena
kao da mene neko nesta pita ali uglavnom opet da kazem da sam za :)....
Alkohol, drogu i marihuanu (Vidite, marihuana i droga nisu isto čim ih pišem odvojeno.) treba izopštit' iz zakona. Ko 'oće da puši vutru, neka puši, Ko 'oće da pije, neka pije. Ko 'oće da se fiksa, neka se fiksa. Ko 'oće da śedi na 'ladan beton, neka śedi, ali prvo neka stavi nešto pod guzicu, da ne dobije upalu prkna. Napraviš sranje, bio ti naduvan ili p'jan, onda odgovaraš za to. Smatram da u Pakao ne ide drogaš, p'janica ili debeo čovek, no fukara, lopov i ubica.
fora je kad se drogas otrgne kontroli i pocne da krade, obija i tome slicno...ne smije poceti droga da vlada tobom...
Znam, ali jebiga, onda bi nam jedino preostajalo da vjerujemo u pravedan sudski sistem i efikasnos' policije. Lično znam više ljudi što kradu, vrše prevare i tome slično, a nisu narkomani. Ja jednostavno ne mogu da prifatim drogu ka' izgovor za nešto što si usrao. Znači kriv si kralju i kraj, pa u betonjerku razmišljaj o tome šta, đe i kad smiješ kad izađeš. Ako izađeš.
Bobe, dođi ovamo!