Za i protiv legalizacije marihuane

1. Нисам био ту! Чек само секунд..

Ко је дувао наставио би да дува

Наравно.

само што би сада и онима који су потајно прижељкивали али, можда нису знали где да нађу, била вероватно доступнија

Наравно.

с тога ни они не би имали препрека да пробају.

Наравно.

А ко проба, обично и настави да користи.

Ненаравно. Скоро 90% људи има негативно прво искуство са сваком дрогом. Једино они упорнији осете праве чари касније. И онда наставе да конзумирају.
    Мислим да би људима досадило кад би се то толико омогућило. Некима. Некима наравно (као мени) не. :)

2. само што би сада и онима који су потајно прижељкивали али, можда нису знали где да нађу

Postoji li jedna osoba na planeti koja ne može da se snadje za vutru?

3. Из овога се може закључити да ће на пољу марихуане (сканка, вутре, шита) бити мање посла за полицију, јер не би било дилера, па немају кога да хапсе.

Не стоји ти овај аргумент, наставиће људи да дилују сличице, кокс, хорс, итд. (не знам више сленговских назива за дроге :Д) Али, слажем се ја са тобом и мој је став да је треба легализовати.

4. Gambi, osim onih koji ne žele da se snađu ;)

5. Не стоји ти овај аргумент, наставиће људи да дилују сличице, кокс, хорс, итд.

Е, то стоји, али, њих и треба да јуре. Они зграњавају огромну лову на тај начин. Ови што дилују вутру је више дилују да би увек имали код себе да заваре понекад. Макар је тако код мене у крају. :)

6. Ја сам против и сматрам да је то само корак ка литици, с обзиром да марихуана дође као неки увод у дрогу, а слободним пушењем траве би били само на корак од осталих наркотика. Ко хоће нек' дува овако, полицију ионако заболе курац за траву, тако да не видим разлог за потезање таквог питања.

Како рече неки матори инспектор овима што су за легализацију, прво дозволите својој деци да се дрогирају, па онда разматрајте туђу. Нешто на тај фзаон.

7. Postoji li jedna osoba na planeti koja ne može da se snadje za vutru?

Ја мислим да не постоји. Реално!

8. Ко хоће нек' дува овако, полицију ионако заболе курац за траву,

Хахахахаха, врх. Претпостављам да никад ниси имао блиски сусрет са Београдском интервентном? Они за један грам, хапсе аутоматски. И за тај један грам добијеш по новом закону 2 године услов (ако ти је први прекршај). Ако није, гледа ти се историјат и колико ти је дебео досије.

ЕДИТ Све би дао да је ова твоја реченица тачна, ал' знам из искуства (што мог, што мојих другара) да није тако..

9. Знате шта мене највише нервира? Дискриминација дувача од стране полиције.

Док су педери добили сву могућу подршку и протекцију, ганџа марш је осуђиван и од стране полиције и од стране скинса, националних покрета и тих осталих бакрача.
    Зато и није био одржан. Јер полиција ''није могла'' (читај није хтела) да обезбеди толики скуп. Не знам колико људи је требало да изађе, око 15000...

10. Док су педери добили сву могућу подршку и протекцију

Zar misliš da se to njima sviđa? :) To je zato što tako mora. Puca policajcu kurac za nekog pedera ali će on da stoji tamo i lema koga stigne jer mu je neko tako naredio. To je uguravanje u dupe EU.

11. To je zato što tako mora. Puca policajcu kurac za nekog pedera ali će on da stoji tamo i lema koga stigne jer mu je neko tako naredio. To je uguravanje u dupe EU.

Па пази, ако мора тако према педерима, онда мора и према дувачима јбг. Класична дискриминација. У доста развијених земаља које су у ЕУ је легализована марихуана, а у неким у којима није има места на којима је дозвољено конзумирање. Ако разумеш шта желим рећи :)

12. Za....Ionako bar 50 posto omladine Beograda (od 14-24 neka bude) je vise puta probalo gandzu,ili konstantno duva..Zasto da se kriju po nekim mracnim mestima,da ih panduri navatavaju,kad lepo mogu slobodno dizadju na ulicu i pusu drogu...Cuj mene 50 posto....80....minimum...

13. Da imaju koristi odavno bi oni to legalizovali. Možda kad razrade sistem kako i oni da zarade možda se i legalizuje. :)
    A realno, većina smatra da je to laka droga. E sad, ljudi kažu da se droge ne dijele na lake i teške nego droga je droga i tačka. Isto je njima marihuana, koja je zapravo sasušena trava, i neko sintetičko sranje. Oni u tome vide propast omladine i smatraju da to ne treba podržati.
    I ova slika mi je prikladna za ovu priču. :)
    http://www.demotivacija.rs/media/demotivators/demotivacija.rs_Od-dva-zla-ono-opasnije-je-legalno_130817795066.jpg

14. Слика појаснила неке ствари. Реалност! :)

15. Не стоји ти овај аргумент, наставиће људи да дилују сличице, кокс, хорс, итд. (не знам више сленговских назива за дроге :Д)

Да, али ће им (дилерима) се значајно смањити моћ. Остаће без значајног тржишта, и то ће им смањити прилив средстава којим би иначе спонзорисали неке друге активности (корупцију и остало).

16. У мом селу мож' да дуваш 'де год 'оћеш.

17. Brate ako postoji osoba koja ne mož da nadje vutru nek se ubije ja sad odma mogu da nabavim al nemam kinte moram nekog da ubijem za pare.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.