Za i protiv legalizacije marihuane

1. Ja mislim da sam se ovde već izjasnio da sam protiv, sad samo da nađem post, pa da vidim što sam to rekao :D

2. апсолутно против. довољно је што нам млади и овако умиру.

сретен

3. Ovde je navodno legalizovana, ali ako konzumiras na poslu popices otkaz, nebitno sto je dobijena na recept (babin, ali ipak recept!).

4. Mnjah. Samo dva puta duvala, i samo drugi put se primilo, a i tad je bilo mnjah. Razočarala sam se malo.

Much ado about nothing.

5. E ostajem pri svojoj izjavi od prije 4 strane :D Protiv!

6. апсолутно против. довољно је што нам млади и овако умиру.

+ хоризонтална осмица
    Штетно је то за здравље.

7. Za. Marihuanu i ne smatram drogom, ali to nije tema.
    @sreten, hladan.krompir
    Očigledno da niste informisani. Od kako se marihuana koristi (a, to je od, slagaću vas, negde oko 5000 p.n.e. ili čak i ranije) nije zabeležen ni jedan slučaj smrti od prekomerne doze marihuanom. Što se tiče izjave da je štetna po zdravlje, urađeno je mali milion istraživanja sa ciljem da se dokaže štetnost marihuane, većina je naručena od vlade S.A.D. , ali ni jedno istraživanje nije uspelo da dokaže da je marihuana štetna po zdravlje na bilo koji način.

A, što se tiče onih koji tripuju da će legalizacijom marihuane biti veći broj ljudi koji će probati teže droge, moje mišljenje je da niste u pravu. Većina narkomana koje ja znam, a, nažalost, znam ih mnogo, su heroin počeli da koriste zato što im je to ponudio diler od kog su uzimali travu (naravno, postoje i oni koji travu uopšte nisu ni koristili pre heroina). E, sad, da je marihuana legalna, i da može da se kupi na kiosku, uopšte ne bi bilo potrebe za odlaskom kod dilera, velika većina bi se zadovoljila marihuanom, i broj heroinskih zavisnika bi bio smanjen.

Ne mogu više da kucam, spava mi se, i pijan sam k'o bulja...

8. Protiv. Koji ce nam to kurac? Koji ce kurac i cigare? Ne kapiram te tripive. Nikad u zivotu nisam uzeo dim icega jer ne vidim poentu ni svrhu osim dokazivanja.

9. За, јер једноставно ко тражи траву наћи ће је па макар казна за њено поседовање и конзумацију била разапињање на крст. Могло би свашта да се направи од канабиса осим материјала за ухајавање. Не би стизала од ОВК попрскана свим и свачим а онда досољена од стране дилера, већ би била чиста, можда чак и са налепницом која показује проценат ТХЦ-а. Могла би и да се фабрички паукује па да уместо цијања кроз флоп људи имају људски филтер који стварно штити од респираторних обољења, а о економском добитку на рачун саме државе да и не говоримо, замислите туристе из ЕХ-ЈУ земаља и осталих нам комшија како долазе овде само да се опусте без страха од мурије. Опет без претеривања, ригорозна контрола ко и како дува, дакле само 18+, запослени, и чини ми се да је неко написао како је у Дубаију прописано да се један проценат плате сме трошити на алкохол а остало не.Е тако и овде за наше држављане, лепо оставиш податке и имаш право да 15% плате потрошиш на марихуану месечно и крај приче. Сутра дан би могла да у руке неинформисаних људи стигне у руке марихуана посољена овим новим крокодилом, и шта онда?

10. Apsolutno svejedno,i ovako i onako ću doći do nje.

11. Za legalizaciju, onda bi valjda napaljeni klinci prestali da se kurče kako su zajebani jer konzumiraju nešto što je nelegalno, bilo bi ko da puše i cigar pa im ne bi bilo više cool.
    I kad bi bilo legalno valjda bi prestali da svaki put kad uvuku dim da tripuju kako šatro vide neke zmajeve i da se smeju ko debili za svaki pokret tela jer bi shvatili da ako je legalno znači da nije nikakav teži opijat i da nije moguće da doživljavaš tolke fleševe od malo mardže, duvana i čaja pomešano sve zajedno, mamu im jebem da im jebem.

12. Za legalizaciju, onda bi valjda napaljeni klinci prestali da se kurče kako su zajebani jer konzumiraju nešto što je nelegalno, bilo bi ko da puše i cigar pa im ne bi bilo više cool.
    I kad bi bilo legalno valjda bi prestali da svaki put kad uvuku dim da tripuju kako šatro vide neke zmajeve i da se smeju ko debili za svaki pokret tela jer bi shvatili da ako je legalno znači da nije nikakav teži opijat i da nije moguće da doživljavaš tolke fleševe od malo mardže, duvana i čaja pomešano sve zajedno, mamu im jebem da im jebem.

Пишоња, кад ћеш престати тако лоше да тролујеш?

13. Da li ste za legalizaciju rakije u Iranu?

14. Ја, искрено, не. Не готивим ракију, ама баш нимало.

15. Šta smaraš ti, gde ti vidiš trolovanje? Da se legalizuje, valjda bi i ti onda prestao da smaraš sa tom vutrom i da misliš kako si kul jer purnjaš to.
    Mislim, ni ovako nisi zanimljiv, a zamisli kako bi tek bio nezanimljiv kad bi vutra bila isto ko i cigare za sve, a ti da u svakom postu spominješ iste

16. Ја, искрено, не. Не готивим ракију, ама баш нимало.

+1

17. Ali prvo kod nas da legalizujemo alkohol posle desetke lololo.

18. Realno, kad će to da ukinu? Šta radi onaj Ustavni sud? Poslali su im još pre 2-3 meseca ono sranje.

19. Ali prvo kod nas da legalizujemo alkohol posle desetke lololo.

Мали дгра ФТЊ!

Иначе, иако не дувам, скроз сам за легализацију, па нек' уживају људи.

20. i da misliš kako si kul jer purnjaš to.

Саћу мало да истефанкостићишем

Ја не мислим да сам кул, знам да сам кул.

gde ti vidiš trolovanje?

Па нема га нигде, тако да не покушавај узалуд. Само се за џабе бламираш овде пред милијонским аудиторијумом.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.