Za i protiv legalizacije marihuane

1. Џими формира мишљење тако што прави отклон од људи који су му антипатични одбацујући све што има везе с њима.

Лоше си срочила, али близу си. Антипатичне ми људе треба отклонити.

2. одакле ти то да ћеш да почнеш да радиш исто што и они? Опет, долазиш у контакт само са оним вариоцима које није много брига шта ће други да мисле о њима. Или још горе, мисле да ће да их сматрају мудима због тога.

Нећеш да почнеш. Али замисли. Ово су вариоци с којима бих могао да имам контакт, радни и поштени људи:

http://www.037info.net/images/news/varioc.jpg

3. Kenja Džimi, rol'o mi buksnu.

4. Џими, ако сам близу, како онда формираш став антипатије? Заправо, питам те јесу ти људи антипатични зато што дувају или трава зато што је дувана од стране тих људи? ја сам сконтала да је ово друго у питању, па зато питам да ми буде јасније

5. Џими формира мишљење тако што прави отклон од људи који су му антипатични одбацујући све што има везе с њима. Да не тролујеш мислила бих да имаш 12 година лоло

Реално, Џими. И не само по овом питању.

6. dzimi,ako ne trolujes,u kanalu si

7. Punjač, svako ko ne misli kao ti transferiše?

ovde pisu uglavnom oni koji nisu informisani ni 1 posto o vutri i trpaju sve koji puse vutru u isti kos...i to rade na transferblamirajuci nacin

8. A onda sam narednih dva sata bio normalan, ali MNOGO GLUP. Ne kontam neke osnovne stvari, slabo mogu da pratim priče, itd. Sve u svemu priglup osjećaj i doživljaj, nisu mi se otvorili nikakvi horizonti, nisam imao nikakve izlive kreativnosti, eto.

И како се то тачно разликује од пијанства? (сем што каци пијан ниси баш нормалан)

9. ovde pisu uglavnom oni koji nisu informisani ni 1 posto o vutri i trpaju sve koji puse vutru u isti kos...i to rade na transferblamirajuci nacin

Izvini stručnjak. Slobodno mogu da kažem uticaj gandže na bilo šta nije tvoja stvar, mož da duvaš koliko hoćeš i kome 'oćeš, ali ti to ne možeš da znaš. Uostalom Zapata je objasnio neke stvari gore. Transfer je kad misliš da mnogo znaš, a u stvari nemaš pojma.

10. I da, kako si se ti informisao tačno? Ono, važno je biti informisan.

11. запатина баба је објаснила, да будемо прецизни

12. ja sam za, zato sto bi to privuklo turiste u srbiju, koji se naduvaju i izlezavaju (bar ne prave lom)...
    jes' hipici, al imaju evropski hipici para.

inace ko sto su price da ces da skreneas ako duvas manje-vise bezveze, toliko su i one da je trava lekovita jelte, bolja od duvana i ne znam cega god...

vremenom, duvas li svaki dan 3 puta, sjebaces se.
    sa druge strane, to ces i sa alkoholom a i sa cigaretama ako preterujes.
    ponekad, umereno, nije strasno nista od toga.

a i bez svega toga ces da propadnes kad tad jebi ga...

13. SmaReme,aj pali,mentolu

14. Srolajte buksnu, iskulirajte.

15. Alo dečkić, nećemo tako. Ja ti lepo postavih pitanje, odakle si se informisao? Hoću i ja da se informišem.

16. пеђа ај на чет нешто

17. Evo mog iskustva: Smijao sam se nekontrolisano kao zadnja budala, a da mi protom ništa nije bilo smješno. Ne osjetim emociju smješnog, samo se automatski smijem. Onda poslije toga osjećaj vrućine i lupanje srca i to žestoko. Onda sam se skulirao i kao sve je OK. A onda sam narednih dva sata bio normalan, ali MNOGO GLUP. Ne kontam neke osnovne stvari, slabo mogu da pratim priče, itd. Sve u svemu priglup osjećaj i doživljaj, nisu mi se otvorili nikakvi horizonti, nisam imao nikakve izlive kreativnosti, eto. Mnogo mi je veća gotiva napit se ko čovjek. Mada ni to nije pretjerano pametno, al ajd, ponekad može proći, i to napit se da ti bude fino, a ne da praviš budalu od sebe.

Meni nije ništa od trave... samo sam opušteniji, kao recimo posle nekoliko piva, i to bez fizičke sjebanosti, ono da su mi malo šuntave noge i to.

18. Protiv.Trava i alkohol treba da su rezervisani za mlade a ovako bi je svi pušili.Čim omatoriš,the party's over.Uostalom jebena trava je toliko dostupna danas, da je legalizacija potpuno nepotrebna.

19. bolja od duvana

Изазива мању зависност и сам ТХЦ је мање штетан од садржаја дувана, тако бар говоре досадашња истраживања. Плус, има употреба у лечењу неких болести. Тако да, није баш безвезе, мада има будала које претерују у хвалоспевима.

20. Džieme, zapravo, izaziva drugu vrstu zavisnosti. Da li i manju ne znam. Ali sa cigarama ne možeš da porediš. Jedna cigara dnevno praktično nije ništa. Ako porediš jednu paklu cigara i jedan džoint onda ok. Mada kažem, ne razumem se u materiju toliko. Ali to mi nekako logično.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.