U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A činjenica je da ima upotrebu u lečenju nekih bolesti, ali to ne znači da možeš bez problema svakodnevno da piješ Vikodin, koristiš ga samo za lečenje.
Marihuana je zlo, 'oće oči da ti iskoče!
Pomenuću ovo dedi kad bude izneo rakiju na sto. :)
Nije mi jasna ova logika.
И? Ел нелегалан? Иако има горе последице?
Какву то врсту зависности изазива? Ја сам дувала довољан број пута да бих се навукла и да сам лепог јову пушила, па опет нисам. Не контам како то будеш зависан од траве. Можеш само да имаш навику или да си острашћени љубитељ, зависност тешко.
Исус је у столарском приручнику навео како трава не изазива никакву зависност. Зашто је то било у столарском приручнику нико не зна.
Kad vidiš kako ti ovaj bradati čiča od Vukajlije namiguje, tad je nešto ozbiljno.
Sad me zajebavaš. Je l' ti možeš da odeš u apoteku i tražiš jebeni Vikodin? Ne.
Postoje recepti i ostale pičke materine. Ali nema ga u slobodnoj prodaji. Kapiraš o čemu se radi? Ovde se priča o marihuani u neke druge svrhe.
Ako hoćeš to da čuješ, da, legalan je.
Управо тако, не разумеш се.
Има пацијената који развију психичку зависност, која не зависи од саме дрозе, већ од степена дебилности корисника. Другим речима, да не користи траву, навуко би се на слагање уџбеника под правим углом на радном столу.
корисника. Другим речима, да не користи траву,
навуко би се на слагање уџбеника под правим углом
на радном столу.
Svakako, treba legalizovati i pajdo, jer se normalni neće ni na to navući.
Pazi u slučaju legalizacije, mnoge bi se stvari promjenile.Eto zamisli svog dedu na slavi kako govori gostima ''E da spurnjamo jedan džoks pa lomimo kolač''.Ne ide.
Koliko vidim ljudi podržavaju legalizaciju jer će trava biti dostupna svima i lakša za nabavit'.Ali sa tim bi došli i porezi i masovna proizvodnja nekvalitetne vutre.Dobra vutra bi poskupila a nama bi ostalo bogznašta da pušimo.
пролив!
И Предражињо ће бити деда једног дана па ће ићи.
Postoje recepti i ostale pičke materine. Ali nema ga u slobodnoj prodaji. Kapiraš o čemu se radi? Ovde se priča o marihuani u neke druge svrhe.
Ako hoćeš to da čuješ, da, legalan je.
Ел може неко да те шутне у затвор ако га користиш? Знаш ли колико је једноставно (и јефтино) доћи до бензодиазепина (да се манемо тих америчких форица)? И ко каже да је легализација исто што и "свако може да купи на трафици"? Шта ћемо са алкохолом и цигарама који су легални, а штетнији од овога?
Tu je u pitanju fizička zavisnost, tako da ti poređenje nije na mestu.
ma trava je kul. retko pušem, al sam se za novu vazdan naduhvao. posle toga sve je bilo do jaja, bio sam jebeni kralj džungle, sve cice su htele na partiju oplodnje. imao sam utisak da imam kilo soli u ruci umesto piva, i bliski susret treće vrste sa komadićem paradajza koji se nalazio na sendviču a u koji je pičio crveni laser. najbolja nova godina u mom životu
Не да може, него треба, да има имало мозга у тиквама оних који одлучују. Само још да немачи појма схвате шта значи легализација и да није исто што и охрабривање употребе.
sunglasses@night Делујеш ми познато, да ниси био на минималу у Сенти?
Odakle ti to da su štetniji? Daj pokaži odakle ti to da su štetniji.
Da se razumemo, pričam o nekom normalnom toku stvari. Ne o zaobilaženju pravila. I šta podrazumevaš pod legalizacijom? Prvo to da raščistimo. Pošto sam na prethodnih par strana video par vanabi narkomana.
nemoj da pričaš da si bila u diskoteci Bali?